Maaş içinse kit e gitme, özelde aynı eforla daha fazla alırsın, memurluk olduğuna bakmayın özelden bok. Az kazanıyım kafam rahat olsun diyosan bakanlık yoksa özel acemikira035, 1 hafta önce - Alıntıya git
3 aydır çalışıyorum sağlık bakanlığında bence önceliğiniz paradan ziyade iş yükü olsun gerçekten
3 aydır çalışıyorum sağlık bakanlığında bence önceliğiniz paradan ziyade iş yükü olsun gerçekten Heluos, 1 hafta önce - Alıntıya git
Hangi kitte çalışıyorsunuz ? BayCan1, 1 hafta önce - Alıntıya git
Ben tki kazandım, gittim evrakları vermeye orada intiba oluştu, 3 arkadaşım kitte, bildiğin fabrika düzeniymiş, mavi yaka profilide özeldeki gibi, feragat ettim acemikira035, 1 hafta önce - Alıntıya git
Ne bekliyorsun, mühendis değil misin ?
Ne bekliyorsun, mühendis değil misin ? Let12, 1 hafta önce - Alıntıya git
bakanlık merkez birimleri mi hastaneler mi hocam
bakanlık merkez birimleri mi hastaneler mi hocam alonestyle, 1 hafta önce - Alıntıya git
il müdürlüğü hocam
Hocam hangi ile atanmıştınız bide mesleğiniz neydi hancinsan, 1 hafta önce - Alıntıya git
İli söylemek istemiyorum, kadro yaktı muhabbeti dönmesin çünkü, makina mühendisiyim istanbulda, demir çelik sektöründeyim, patron yardımcısıyım pozisyon olarak:) ama arge-bakım şefi diye geçiyor acemikira035, 1 hafta önce - Alıntıya git
Tecrübesiz veya az tecrübeli biri için kamu maaşları iyi olsa da +3 yıllık tecrübeli biri için maaşlar düşük kalıyor.
Tecrübesiz veya az tecrübeli biri için kamu maaşları iyi olsa da +3 yıllık tecrübeli biri için maaşlar düşük kalıyor. Let12, 1 hafta önce - Alıntıya git
il söylesen de söylemesen de kadro yakmışsın işte. yoksa sen kütahya tercih edip afşin-elbistan olduğunu fark edince ne halt ettim ben diye vazgeçen bir arkadaşımız mısın :D
il söylesen de söylemesen de kadro yakmışsın işte. yoksa sen kütahya tercih edip afşin-elbistan olduğunu fark edince ne halt ettim ben diye vazgeçen bir arkadaşımız mısın :D blizzard912, 1 hafta önce - Alıntıya git
Tabiki herkesin kendi tercihi de, Memurun alacağı maaş belli. Bunu bile bile kpssye hazirlan kazan seçim yap atan ve sonrasında yaa ben beğenmedim zaten özelde 1.5 kat kazanıyorum altımda şirket arabası var demek Bilmiyorum bana yanlış geliyor Ozelde tabiki maaşlar daha yüksek Bunlari bile bile neden kpss girip kazanıp seçim yapar biri? Tabiki saygı duyarım Kpss issiz biri için bir umuttur İsini rayına koymuş tecrübeli mühendis için değil
Tabiki herkesin kendi tercihi de, Memurun alacağı maaş belli. Bunu bile bile kpssye hazirlan kazan seçim yap atan ve sonrasında yaa ben beğenmedim zaten özelde 1.5 kat kazanıyorum altımda şirket arabası var demek Bilmiyorum bana yanlış geliyor Ozelde tabiki maaşlar daha yüksek Bunlari bile bile neden kpss girip kazanıp seçim yapar biri? Tabiki saygı duyarım Kpss issiz biri için bir umuttur İsini rayına koymuş tecrübeli mühendis için değil afad26jeo, 6 gün önce - Alıntıya git
Kimsenin hiçbir şey bilmediği yerde birisi her şeyi bilebilir hocam.
Kpss ye kim girer memur olmak isteyen girer. Memurun maaşı bellidir çalışma koşulları bellidir.
Özel de maaşın düşüktür kpss ye girersin
Özelde çalışma şartların kötüdür girersin
Özelde iş bulamazsın girersin
Özel değil devlet tercih edersin girersin
Kısacası maaşım 1,5 katı (29-30k) patron yardimcisiyim şirket arabam var diye yalan söylüyor sadece bu forumda trol çok.
Kimsenin hiçbir şey bilmediği yerde birisi her şeyi bilebilir hocam. Kpss ye kim girer memur olmak isteyen girer. Memurun maaşı bellidir çalışma koşulları bellidir. Özel de maaşın düşüktür kpss ye girersin Özelde çalışma şartların kötüdür girersin Özelde iş bulamazsın girersin Özel değil devlet tercih edersin girersin Kısacası maaşım 1,5 katı (29-30k) patron yardimcisiyim şirket arabam var diye yalan söylüyor sadece bu forumda trol çok. kpssavascısı, 6 gün önce - Alıntıya git