Editörler : **sude**
18 Mart 2023 13:09   

Mühendis için Dsi mi Kitler mi ?
Hangisi daha tercih edilebilir ? Avantaj dezavantajları nelerdir ? Güncel maaş farkı ne meblağdadır ? Teşekkürler.
18 Mart 2023 13:29

acemikira035
Aday Memur
Maaş içinse kit e gitme, özelde aynı eforla daha fazla alırsın, memurluk olduğuna bakmayın özelden bok. Az kazanıyım kafam rahat olsun diyosan bakanlık yoksa özel
18 Mart 2023 13:47

BayCan1
Aday Memur
Maaş içinse kit e gitme, özelde aynı eforla daha fazla alırsın, memurluk olduğuna bakmayın özelden bok. Az kazanıyım kafam rahat olsun diyosan bakanlık yoksa özel
acemikira035, 1 hafta önce - Alıntıya git
Hangi kitte çalışıyorsunuz ?
18 Mart 2023 14:02

Heluos
Aday Memur

3 aydır çalışıyorum sağlık bakanlığında bence önceliğiniz paradan ziyade iş yükü olsun gerçekten

18 Mart 2023 14:11

BayCan1
Aday Memur

3 aydır çalışıyorum sağlık bakanlığında bence önceliğiniz paradan ziyade iş yükü olsun gerçekten

Heluos, 1 hafta önce - Alıntıya git
657 lerin hepsinde iş yükü üç aşağı beş yukarı aynıymış Şuan hocam, kitlerde biraz fazlaymış sanırım
18 Mart 2023 14:38

acemikira035
Aday Memur
Hangi kitte çalışıyorsunuz ?
BayCan1, 1 hafta önce - Alıntıya git
Ben tki kazandım, gittim evrakları vermeye orada intiba oluştu, 3 arkadaşım kitte, bildiğin fabrika düzeniymiş, mavi yaka profilide özeldeki gibi, feragat ettim
18 Mart 2023 14:50

Let12
Aday Memur
Ben tki kazandım, gittim evrakları vermeye orada intiba oluştu, 3 arkadaşım kitte, bildiğin fabrika düzeniymiş, mavi yaka profilide özeldeki gibi, feragat ettim

Ne bekliyorsun, mühendis değil misin ?

18 Mart 2023 14:52

acemikira035
Aday Memur

Let12, 1 hafta önce - Alıntıya git
Kardeşim maaşım kit kurumunun 1,5 katı, şirket arabam var. Vazgeçtim memur olmaktan
18 Mart 2023 16:13

alonestyle
Aday Memur

Heluos, 1 hafta önce - Alıntıya git

bakanlık merkez birimleri mi hastaneler mi hocam

18 Mart 2023 16:56

Heluos
Aday Memur

bakanlık merkez birimleri mi hastaneler mi hocam

alonestyle, 1 hafta önce - Alıntıya git

il müdürlüğü hocam

18 Mart 2023 16:57

hancinsan
Aday Memur

Hocam mesleğiniz neydi bide hangi ile atanmıştınız
18 Mart 2023 16:58

hancinsan
Aday Memur
Hocam hangi ile atanmıştınız bide mesleğiniz neydi
18 Mart 2023 17:05

acemikira035
Aday Memur
Hocam hangi ile atanmıştınız bide mesleğiniz neydi
hancinsan, 1 hafta önce - Alıntıya git
İli söylemek istemiyorum, kadro yaktı muhabbeti dönmesin çünkü, makina mühendisiyim istanbulda, demir çelik sektöründeyim, patron yardımcısıyım pozisyon olarak:) ama arge-bakım şefi diye geçiyor
18 Mart 2023 17:07

hancinsan
Aday Memur
İli söylemek istemiyorum, kadro yaktı muhabbeti dönmesin çünkü, makina mühendisiyim istanbulda, demir çelik sektöründeyim, patron yardımcısıyım pozisyon olarak:) ama arge-bakım şefi diye geçiyor
Anladım hocam sizin için hayırlısı olsun inşallah istediğiniz yere atanırsınız
18 Mart 2023 17:10

Let12
Aday Memur

Tecrübesiz veya az tecrübeli biri için kamu maaşları iyi olsa da +3 yıllık tecrübeli biri için maaşlar düşük kalıyor.

18 Mart 2023 17:13

acemikira035
Aday Memur

Tecrübesiz veya az tecrübeli biri için kamu maaşları iyi olsa da +3 yıllık tecrübeli biri için maaşlar düşük kalıyor.

Ya hocam bide ucu yok maaşın, çok para kazananlar var
18 Mart 2023 21:17

blizzard912
Şef

il söylesen de söylemesen de kadro yakmışsın işte. yoksa sen kütahya tercih edip afşin-elbistan olduğunu fark edince ne halt ettim ben diye vazgeçen bir arkadaşımız mısın :D

19 Mart 2023 10:47

nasilolacakbuisler
Genel Müdür

il söylesen de söylemesen de kadro yakmışsın işte. yoksa sen kütahya tercih edip afşin-elbistan olduğunu fark edince ne halt ettim ben diye vazgeçen bir arkadaşımız mısın :D

blizzard912, 1 hafta önce - Alıntıya git
İyi yapmış.sorun nedir?
19 Mart 2023 13:59

afad26jeo
Aday Memur

Tabiki herkesin kendi tercihi de, Memurun alacağı maaş belli. Bunu bile bile kpssye hazirlan kazan seçim yap atan ve sonrasında yaa ben beğenmedim zaten özelde 1.5 kat kazanıyorum altımda şirket arabası var demek Bilmiyorum bana yanlış geliyor Ozelde tabiki maaşlar daha yüksek Bunlari bile bile neden kpss girip kazanıp seçim yapar biri? Tabiki saygı duyarım Kpss issiz biri için bir umuttur İsini rayına koymuş tecrübeli mühendis için değil

19 Mart 2023 14:29

kpssavascısı
Memur

Tabiki herkesin kendi tercihi de, Memurun alacağı maaş belli. Bunu bile bile kpssye hazirlan kazan seçim yap atan ve sonrasında yaa ben beğenmedim zaten özelde 1.5 kat kazanıyorum altımda şirket arabası var demek Bilmiyorum bana yanlış geliyor Ozelde tabiki maaşlar daha yüksek Bunlari bile bile neden kpss girip kazanıp seçim yapar biri? Tabiki saygı duyarım Kpss issiz biri için bir umuttur İsini rayına koymuş tecrübeli mühendis için değil

afad26jeo, 6 gün önce - Alıntıya git

Kimsenin hiçbir şey bilmediği yerde birisi her şeyi bilebilir hocam.

Kpss ye kim girer memur olmak isteyen girer. Memurun maaşı bellidir çalışma koşulları bellidir.

Özel de maaşın düşüktür kpss ye girersin

Özelde çalışma şartların kötüdür girersin

Özelde iş bulamazsın girersin

Özel değil devlet tercih edersin girersin

Kısacası maaşım 1,5 katı (29-30k) patron yardimcisiyim şirket arabam var diye yalan söylüyor sadece bu forumda trol çok.

19 Mart 2023 14:41

acemikira035
Aday Memur

Kimsenin hiçbir şey bilmediği yerde birisi her şeyi bilebilir hocam.

Kpss ye kim girer memur olmak isteyen girer. Memurun maaşı bellidir çalışma koşulları bellidir.

Özel de maaşın düşüktür kpss ye girersin

Özelde çalışma şartların kötüdür girersin

Özelde iş bulamazsın girersin

Özel değil devlet tercih edersin girersin

Kısacası maaşım 1,5 katı (29-30k) patron yardimcisiyim şirket arabam var diye yalan söylüyor sadece bu forumda trol çok.

kpssavascısı, 6 gün önce - Alıntıya git
Ocak ayında kpss yi kazandığım için %65 zam aldım kardeşim, inan inanma çokta s.. Ben konuyu açan arkadaşa kendi tavsiyemi söylüyorum
Toplam 27 mesaj