Editörler : gubaz"eskiyara"
18 Mart 2023 13:56   

genç ve yetenekli öğretmenlere kpss çalışmasını önermem, dil öğrenin, gidin.

boş çünkü şu hale bakın maaşım 13.110 tl.

18 Mart 2023 14:16

silivripdr
Daire Başkanı

kesinlikle gidin. idareci kaprisi, öğretmenler odası dedikodusu, şımarık öğrenci ve veli profili ...

18 Mart 2023 14:20

aa.muallime
Memur
Şimdiki aklımla geçmişe gidecek olsaydım üni okumazdım. Bu mesleği hiç yapmazdım, benim kafamda oluşturduğum bu meslekle içine girince gördüğüm meslek çok farklı. İmkanı olan yırtdışına gitsin, boşuna ömrünüzü tüketmeyin
18 Mart 2023 14:34

Velocıraptor
Genel Müdür
Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir. Göster
18 Mart 2023 17:57

skramz
Şube Müdürü

Öğretmenlik sevda işidir...

idaresiyle, velisiyle, öğrencisiyle olumlu ilişkiler geliştiremeyecek olan kendisine başka bir meslek bakabilir .. biz buradayız Başöğretmenin izinde öğrencilerimizle geleceği inşa ediyoruz. çöpü var diye üzümü mundar edecek değiliz.

Velocıraptor, 5 gün önce - Alıntıya git

hocam biz robot muyuz ne kadar iyi niyetli olsan da o iyi niyetin hevesin isteğin bi süre sonra ölüyor elinde olmadan

18 Mart 2023 17:59

skramz
Şube Müdürü

rodiva hocam genç olamaya gerek yok 40-50 yaşından sonra hayallerine kavuşan çok insan var ama risk almak zorluğa gelmek herkesin yapacağı şey değil genç yaşlı farketmez ben 31 yaşındayım benden yaşça küçük olan meslektaşlarımın benden beter olanları var atandım ya gerisi önemli değil deyip her şeye katlanan çok insan var

18 Mart 2023 18:05

rodiva
Genel Müdür

hocam biz robot muyuz ne kadar iyi niyetli olsan da o iyi niyetin hevesin isteğin bi süre sonra ölüyor elinde olmadan

skramz, 5 gün önce - Alıntıya git

bence o kişi (yani muhtemelen) öğretmen bile değil. düşük ücretlerle buraya yorum yapan birine benziyor (şahsi fikrim)

yani bunu bir kez bir yorumuna atıfta buunarak söyleyince de soytarı diyerek hakaret etti bana.

neyse...

18 Mart 2023 18:08

rodiva
Genel Müdür

rodiva hocam genç olamaya gerek yok 40-50 yaşından sonra hayallerine kavuşan çok insan var ama risk almak zorluğa gelmek herkesin yapacağı şey değil genç yaşlı farketmez ben 31 yaşındayım benden yaşça küçük olan meslektaşlarımın benden beter olanları var atandım ya gerisi önemli değil deyip her şeye katlanan çok insan var

teşekkür ederim yorumunuz için hocam.

merak ettiğim bir detay var: size göre (aceba,sizce) illede gelişmiş ülkelere mi seyahat etmek hedef olmalı yoksa başka ülkeler de de iyi şeyler başarılabilir mi.

birde hocam siz de o tarz şeyler düşündünz mü sizin branş sanırım ingilizce ondan uluslar arası sınavlarda sanıyorum sanıyorum sizden daha yüksek puanlar almanız bekleniyor (yani şart koşuluyor)

18 Mart 2023 18:25

Mustafax5908
Aday Memur
Uzman öğretmenim,ekderslerle beraber gelirim 1200 euro,Kiram 150 euro,Türkiye şartlarında idare eder. Almanyada çalışsan kazanacağın 2bin euro, O paraya yaşayabilecek misin orda?
18 Mart 2023 18:50

erdem.k88
Genel Müdür
Uzman öğretmenim,ekderslerle beraber gelirim 1200 euro,Kiram 150 euro,Türkiye şartlarında idare eder. Almanyada çalışsan kazanacağın 2bin euro, O paraya yaşayabilecek misin orda?
Mustafax5908, 5 gün önce - Alıntıya git
150 Euro'ya kümes kiralamıyorlar nerede yaşıyorsunuz hocam ?
18 Mart 2023 19:29

Velocıraptor
Genel Müdür

Herkesin mesleki deformasyonu kendine tabii. Ben 25 yılımı doldurmak üzereyim herhangi bir ölmüşlüğüm yok işime karşı.

18 Mart 2023 20:16

aa.muallime
Memur

Herkesin mesleki deformasyonu kendine tabii. Ben 25 yılımı doldurmak üzereyim herhangi bir ölmüşlüğüm yok işime karşı.

Maşallah hocam size :) ben 8.yılımdayım mesleğimden soğudum. Belki birkaç yıl ücretsiz izin yaparsam özler kıymetini anlarım diyorum kendimce.
18 Mart 2023 20:55

Velocıraptor
Genel Müdür
Maşallah hocam size :) ben 8.yılımdayım mesleğimden soğudum. Belki birkaç yıl ücretsiz izin yaparsam özler kıymetini anlarım diyorum kendimce.
aa.muallime, 5 gün önce - Alıntıya git

Allah size de güç kuvvet versin :) Sorunlar olmuyor değil elbette ama mesleğimle yansıtmadan yaşayıp geçtim hepsini. Başka meslekler mensuplarının kıskandığı 2 ay tatili ücretsiz izin gibi değerlendirdim hep :))

18 Mart 2023 21:04

E.ozan6223
Aday Memur

Allah size de güç kuvvet versin :) Sorunlar olmuyor değil elbette ama mesleğimle yansıtmadan yaşayıp geçtim hepsini. Başka meslekler mensuplarının kıskandığı 2 ay tatili ücretsiz izin gibi değerlendirdim hep :))

Takıntılı insanlara göre değil bence bu meslek

18 Mart 2023 21:06

Velocıraptor
Genel Müdür

Takıntılı insanlara göre değil bence bu meslek

E.ozan6223, 5 gün önce - Alıntıya git

Doğrusu güzel bir tespit.

18 Mart 2023 21:16

E.ozan6223
Aday Memur

Doğrusu güzel bir tespit.

Ben takıntılı bir insanım ve meslekte 5.5 yılım bu geçen sürede bayağı yıprandım açıkçası. Belki bazıları beni yadırgayacak bu kadar tatili bol olan bir meslekte nasıl yıpranmış diyecekler ama durum böyle maalesef.

18 Mart 2023 21:39

aa.muallime
Memur

Amin hocam :) umarım ben de 25.yılıma geldiğimde yaşayan bi ölü depil de sizin gibi işini seven biri olurum :))
18 Mart 2023 22:00

Velocıraptor
Genel Müdür
Amin hocam :) umarım ben de 25.yılıma geldiğimde yaşayan bi ölü depil de sizin gibi işini seven biri olurum :))
aa.muallime, 5 gün önce - Alıntıya git

duacıyım inşallah diyelim :)

19 Mart 2023 09:01

Alex10alec
Şef

bu yıl greenkarda başvurduk eşimle birlikte ,bu.bir çekiliş ve çıkma ihtimali çok düşük eğer çıkarsa bir dakika durmam evi sepeti neyim varsa satıp yerleşeceğim Amerikaya sırf çocuklarım için çok iyi eğitim alsınlar hayatları kurtulsun diye

19 Mart 2023 09:40

llfenerli34ll
Memur

2009 da yılında atandım maaşım asgari ücretin 5 katı idi nasıl yıl yıl eridi yaşayıp görüyorum seneye eşitlenir gibi yazıklar olsun maaşlari kuş edenlere

19 Mart 2023 10:12

muallim_34
Genel Müdür

Şimdiki geçler kolaycı..

Zorluk görünce hemen kaçma derdindeler..

Sorunu çözmek için mücadele edelim demiyorlar..

Kolaycilar..

Aman sıkıntı yaşamayayım derler..

Zorluklarla mücadele cesaretleri yok..

Kaçıp gidecekler...

Gidecekleri yerler güllük gülistanlık sanki...

Zamane gençlere önce azım mücadele çaba gösterme ruhu dilerim.

Toplam 32 mesaj