boş çünkü şu hale bakın maaşım 13.110 tl.
kesinlikle gidin. idareci kaprisi, öğretmenler odası dedikodusu, şımarık öğrenci ve veli profili ...
Öğretmenlik sevda işidir... idaresiyle, velisiyle, öğrencisiyle olumlu ilişkiler geliştiremeyecek olan kendisine başka bir meslek bakabilir .. biz buradayız Başöğretmenin izinde öğrencilerimizle geleceği inşa ediyoruz. çöpü var diye üzümü mundar edecek değiliz.
Öğretmenlik sevda işidir...
idaresiyle, velisiyle, öğrencisiyle olumlu ilişkiler geliştiremeyecek olan kendisine başka bir meslek bakabilir .. biz buradayız Başöğretmenin izinde öğrencilerimizle geleceği inşa ediyoruz. çöpü var diye üzümü mundar edecek değiliz.
Öğretmenlik sevda işidir... idaresiyle, velisiyle, öğrencisiyle olumlu ilişkiler geliştiremeyecek olan kendisine başka bir meslek bakabilir .. biz buradayız Başöğretmenin izinde öğrencilerimizle geleceği inşa ediyoruz. çöpü var diye üzümü mundar edecek değiliz. Velocıraptor, 5 gün önce - Alıntıya git
hocam biz robot muyuz ne kadar iyi niyetli olsan da o iyi niyetin hevesin isteğin bi süre sonra ölüyor elinde olmadan
rodiva hocam genç olamaya gerek yok 40-50 yaşından sonra hayallerine kavuşan çok insan var ama risk almak zorluğa gelmek herkesin yapacağı şey değil genç yaşlı farketmez ben 31 yaşındayım benden yaşça küçük olan meslektaşlarımın benden beter olanları var atandım ya gerisi önemli değil deyip her şeye katlanan çok insan var
hocam biz robot muyuz ne kadar iyi niyetli olsan da o iyi niyetin hevesin isteğin bi süre sonra ölüyor elinde olmadan skramz, 5 gün önce - Alıntıya git
bence o kişi (yani muhtemelen) öğretmen bile değil. düşük ücretlerle buraya yorum yapan birine benziyor (şahsi fikrim)
yani bunu bir kez bir yorumuna atıfta buunarak söyleyince de soytarı diyerek hakaret etti bana.
neyse...
rodiva hocam genç olamaya gerek yok 40-50 yaşından sonra hayallerine kavuşan çok insan var ama risk almak zorluğa gelmek herkesin yapacağı şey değil genç yaşlı farketmez ben 31 yaşındayım benden yaşça küçük olan meslektaşlarımın benden beter olanları var atandım ya gerisi önemli değil deyip her şeye katlanan çok insan var skramz, 5 gün önce - Alıntıya git
teşekkür ederim yorumunuz için hocam.
merak ettiğim bir detay var: size göre (aceba,sizce) illede gelişmiş ülkelere mi seyahat etmek hedef olmalı yoksa başka ülkeler de de iyi şeyler başarılabilir mi.
birde hocam siz de o tarz şeyler düşündünz mü sizin branş sanırım ingilizce ondan uluslar arası sınavlarda sanıyorum sanıyorum sizden daha yüksek puanlar almanız bekleniyor (yani şart koşuluyor)
Uzman öğretmenim,ekderslerle beraber gelirim 1200 euro,Kiram 150 euro,Türkiye şartlarında idare eder. Almanyada çalışsan kazanacağın 2bin euro, O paraya yaşayabilecek misin orda? Mustafax5908, 5 gün önce - Alıntıya git
Herkesin mesleki deformasyonu kendine tabii. Ben 25 yılımı doldurmak üzereyim herhangi bir ölmüşlüğüm yok işime karşı.
Herkesin mesleki deformasyonu kendine tabii. Ben 25 yılımı doldurmak üzereyim herhangi bir ölmüşlüğüm yok işime karşı. Velocıraptor, 5 gün önce - Alıntıya git
Maşallah hocam size :) ben 8.yılımdayım mesleğimden soğudum. Belki birkaç yıl ücretsiz izin yaparsam özler kıymetini anlarım diyorum kendimce. aa.muallime, 5 gün önce - Alıntıya git
Allah size de güç kuvvet versin :) Sorunlar olmuyor değil elbette ama mesleğimle yansıtmadan yaşayıp geçtim hepsini. Başka meslekler mensuplarının kıskandığı 2 ay tatili ücretsiz izin gibi değerlendirdim hep :))
Allah size de güç kuvvet versin :) Sorunlar olmuyor değil elbette ama mesleğimle yansıtmadan yaşayıp geçtim hepsini. Başka meslekler mensuplarının kıskandığı 2 ay tatili ücretsiz izin gibi değerlendirdim hep :)) Velocıraptor, 5 gün önce - Alıntıya git
Takıntılı insanlara göre değil bence bu meslek
Takıntılı insanlara göre değil bence bu meslek E.ozan6223, 5 gün önce - Alıntıya git
Doğrusu güzel bir tespit.
Doğrusu güzel bir tespit. Velocıraptor, 5 gün önce - Alıntıya git
Ben takıntılı bir insanım ve meslekte 5.5 yılım bu geçen sürede bayağı yıprandım açıkçası. Belki bazıları beni yadırgayacak bu kadar tatili bol olan bir meslekte nasıl yıpranmış diyecekler ama durum böyle maalesef.
Amin hocam :) umarım ben de 25.yılıma geldiğimde yaşayan bi ölü depil de sizin gibi işini seven biri olurum :)) aa.muallime, 5 gün önce - Alıntıya git
duacıyım inşallah diyelim :)
bu yıl greenkarda başvurduk eşimle birlikte ,bu.bir çekiliş ve çıkma ihtimali çok düşük eğer çıkarsa bir dakika durmam evi sepeti neyim varsa satıp yerleşeceğim Amerikaya sırf çocuklarım için çok iyi eğitim alsınlar hayatları kurtulsun diye
2009 da yılında atandım maaşım asgari ücretin 5 katı idi nasıl yıl yıl eridi yaşayıp görüyorum seneye eşitlenir gibi yazıklar olsun maaşlari kuş edenlere
Şimdiki geçler kolaycı..
Zorluk görünce hemen kaçma derdindeler..
Sorunu çözmek için mücadele edelim demiyorlar..
Kolaycilar..
Aman sıkıntı yaşamayayım derler..
Zorluklarla mücadele cesaretleri yok..
Kaçıp gidecekler...
Gidecekleri yerler güllük gülistanlık sanki...
Zamane gençlere önce azım mücadele çaba gösterme ruhu dilerim.