Editörler : gubaz"eskiyara"
18 Mart 2023 14:47   

Başıma gelen bir olayı sosyal medyada paylaşsam ceza alır mıyım? Komuoyu oluşturmaya çalışsam.
Bir kurumda oranın temizlikçisi tarafindan kilitlendim ve öldürülmekle tehdit edildim. Olaylarin mahkemesi oldu şahit ve kamera görünteleri sebebiyle mahkemesi 2.celsede bitti ceza aldı 2 ayrı suçtan. İdareciler bana karşı tavır aldı ve sürekli kuyumu kazmaktadırlar. Bu olaylari cimete de yazdim müfettişler geldi diye. Amirlerim değiller. Sürekli kaldığım bir yer ve şu an diğer insanlari şahsıma kışkırtıp toplu şikayet ettirmeye çalışıyorlar. Cimer e ne kadar yazsam da habire inceleme aşamasindafir diyorlat 1 yil oldu. Spsyal medya üzerinden nasil olur?
18 Mart 2023 14:47

Ogrtmnbn
Aday Memur

Sözlesmeli öğretmenim

18 Mart 2023 14:49

Ogrtmnbn
Aday Memur

%100 hakli olduğum bir olay haksizlar rezilliklerini örtmek için beni düzen bozucu olarak göstermek istiyorlar. Mahkeme sonuçlarim belli

18 Mart 2023 14:51

mmoommoo
Aday Memur

%100 hakli olduğum bir olay haksizlar rezilliklerini örtmek için beni düzen bozucu olarak göstermek istiyorlar. Mahkeme sonuçlarim belli

Ogrtmnbn, 5 gün önce - Alıntıya git
Mobing için başvur
18 Mart 2023 14:53

Velocıraptor
Genel Müdür

Gi

18 Mart 2023 14:54

Velocıraptor
Genel Müdür

Git tedavi ol!

Trollüğü bırakırsın en azından ..

Şöyle tiplerin uyduruk başlıklarına prim vermeyin arkadaşlar. açtığı konulara bir bakın ilgi trolünün ..

18 Mart 2023 14:57

fencı_05
Memur
Eger dogruysa kadroyu al yakinda kadroya gececeksin zaten sonra ugras
18 Mart 2023 14:59

aa.muallime
Memur

Git tedavi ol!

Trollüğü bırakırsın en azından ..

Şöyle tiplerin uyduruk başlıklarına prim vermeyin arkadaşlar. açtığı konulara bir bakın ilgi trolünün ..

Velocıraptor, 5 gün önce - Alıntıya git
Temizlikçi bi yere kapatmış hayal ürünü gibi geldi bana da :(
18 Mart 2023 15:03

Velocıraptor
Genel Müdür
aa.muallime, 5 gün önce - Alıntıya git

yahu ne olacak başka .. serin uyduruk hikayeler bunlar .. bir kaç yıl şu mesleği yapan biri böyle bir olayda ne olacağını bilir.

SAYIN EDİTÖRLER lütfen bu tip saçma sapan uyduruk konulara karşı tedbir alınız. Canı sıkılan kafadan serin hikaye uyduruyor .. Çok hikayeye meraklı ise gitsin başka foruma yazsın lütfen.

18 Mart 2023 15:07

Ogrtmnbn
Aday Memur
aa.muallime, 5 gün önce - Alıntıya git

Ben de öyle dusunuyorum zaten kadro dilekçesi verdik

18 Mart 2023 15:09

Ogrtmnbn
Aday Memur
Eger dogruysa kadroyu al yakinda kadroya gececeksin zaten sonra ugras
fencı_05, 5 gün önce - Alıntıya git

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz size de absürt geliyor ama acıktan öldüreceğim dedi ve bunlari kamera önünde yapt⁸ başkası kapıyı açtı çıkardi

18 Mart 2023 15:11

Ogrtmnbn
Aday Memur

yahu ne olacak başka .. serin uyduruk hikayeler bunlar .. bir kaç yıl şu mesleği yapan biri böyle bir olayda ne olacağını bilir.

SAYIN EDİTÖRLER lütfen bu tip saçma sapan uyduruk konulara karşı tedbir alınız. Canı sıkılan kafadan serin hikaye uyduruyor .. Çok hikayeye meraklı ise gitsin başka foruma yazsın lütfen.

Velocıraptor, 5 gün önce - Alıntıya git

Aga uyduruk mu? Mahkemesi oldu 2. celsede bitti araştıracak bir şeyi kalmadiği için her sey şefaf plduğu için ben hakkimi savunmak için sosual medyayi kullansam nol7r diye bilgi istiyorum sadece. Trollük derken? Ben siyasetle uğraşmıyorum

18 Mart 2023 19:52

Ogrtmnbn
Aday Memur

Güncel

18 Mart 2023 23:07

Fatih869
Şube Müdürü

Sabırla seçimi bekleyin ve bunu seçimden sonra yapın, devlete çöreklenmiş bu örümcek kafalı dinciler çil yavrusu gibi dağılınca bürokrasi doğru işleyecektir.

19 Mart 2023 11:33

Ogrtmnbn
Aday Memur

Güncel

19 Mart 2023 21:38

Ogrtmnbn
Aday Memur

Güncel

19 Mart 2023 22:59

Braweheart01
Daire Başkanı

Bu arkadaş öğretmenevi mutfağına kilitlenen arkaaş değil mi? (bence ne kadar farklı üye adıyla yazarsan yaz hemen anlaşılırsın çünkü dünyada senin gibi bir insan daha yoktur)

20 Mart 2023 17:42

Ogrtmnbn
Aday Memur

Güncel

Toplam 17 mesaj