Editörler : **sude**
18 Mart 2023 18:28

4 ayda yds den 70 alınabilir mi?

Arkadaşlar bitirme tezi ve okul derslerim olduğu için henüz başlayamadım, fakat elimde yeterli kaynak var, haziran 16 da başlayıp ekim yds ye kadar çok sıkı çalışsam 70 alabilir miyim sizce? yoksa hazirana kadar da ydsye de calısayımmı ? ingilizce seviyem a seviyesinde değil c de değil b seviyelerinde geziyorum.... okuyanlara teşekkürler.

nabıcazbekamil
Aday Memur
18 Mart 2023 20:06

Dediğin gibi çok sıkı çalışırsan olabilir. Zor ama imkansız değil

İsimsiz Diss
Aday Memur
18 Mart 2023 22:07

Hazirana kadarki süreyi de değerlendirme kararı aldım 4 ayda sıkısmak istemiyorum teşekkür ederimmm

nabıcazbekamil
Aday Memur
21 Mart 2023 15:56

Bence mümkün olduğu kadar uzatmakta fayda var çünkü YDS bir kaç formül, ipucu; sadece grammar ile geçilecek bir sınav değil. Ama geliştirdikçe de çok keyifli oluyor hazırlanmak. Tadını çıkar :D Başarılar

Feyza Y
Aday Memur
21 Mart 2023 16:23

Şuanki seviyen önemli mesela 50 falansa rahat çıkabilirsin ama çok kasacaksın 0 dan başlarsan çok zor ama imkansız değil Ben 4 kitap bitirdim 60 tan 75 e çıktı

İsimsiz Diss
Aday Memur
22 Mart 2023 12:50

bu süreçte tavsiyelerinizi dinlemek isterim benim için çok önemli bi süreç çünkü

nabıcazbekamil, 3 ay önce

Bence mümkün olduğu kadar uzatmakta fayda var çünkü YDS bir kaç formül, ipucu; sadece grammar ile geçilecek bir sınav değil. Ama geliştirdikçe de çok keyifli oluyor hazırlanmak. Tadını çıkar :D Başarılar

nabıcazbekamil
Aday Memur
22 Mart 2023 16:13

İşte bu çok doğru. Skor yükseldikçe daha az artış daha çok çaba gerektiriyor

Feyza Y, 3 ay önce

Şuanki seviyen önemli mesela 50 falansa rahat çıkabilirsin ama çok kasacaksın 0 dan başlarsan çok zor ama imkansız değil Ben 4 kitap bitirdim 60 tan 75 e çıktı

Sdfrei
Şef
22 Mart 2023 16:22

Daha önce yapılmış YDS sınav sorularını çözüp seviyenizi bir görün o zaman daha doğru bir çalışma yöntemi seçebilirsiniz. Ben biraz gramer biraz kelime çalışıp girdiğimde 50 küsur bir puan almıştım, sonra okula Amerika'da eğitim almış bir hoca gelmişti ve bize makale çevirisi yaptırıyordu, o dönem yabancı kaynakları makale yazımı için kullanıyorduk ayrıca. Özel bir çalışma yapmadan 72 küsur almıştım. Gramer çalıştıktan sonra uzun metinlere aşina olmak faydalı olur diye düşünüyorum . Başarılar.

Feyza Y
Aday Memur
22 Mart 2023 20:00

Bu sınav sadece çalışmakla olmuyor bildiğin yerden kelime gelmesiyle de alakalı yökdil e girdim çalışmadan 88,75 geldi çalıştım 82.5 geldi işe yaramıyor.Yds ye girecek arkadaşlar yökdil e de girerlerse seviyelerini görme açısından kıyaslama yapabilirler arada yaklaşık 10 puan oynuyor keşke yds de bu puanları alabilseyfim

Sdfrei
Şef
22 Mart 2023 20:12

Benim de yökdil puanım 82.50. Aynen 10 puan var gerçekten. YDS zor tabi yökdile göre.

Feyza Y, 3 ay önce

Bu sınav sadece çalışmakla olmuyor bildiğin yerden kelime gelmesiyle de alakalı yökdil e girdim çalışmadan 88,75 geldi çalıştım 82.5 geldi işe yaramıyor.Yds ye girecek arkadaşlar yökdil e de girerlerse seviyelerini görme açısından kıyaslama yapabilirler arada yaklaşık 10 puan oynuyor keşke yds de bu puanları alabilseyfim

Feyza Y
Aday Memur
22 Mart 2023 23:27

Garip olan bir arkadaşımin yds den benden yüksek yönetimden benden düşük almasıydı yds de yüksek alan birinin yönetimden hayli hayli yüksek alması gerekir bence %75-80 çalışma geri kalan şinas ve bildiğin kelimelerin çıkması bu sınavda kesinlikle en önemli şey ne gramer ne konu en önemlisi kelime bilmek kelimeyi biliyorsan soruyu anlayıp cevapliyorsun

Feyza Y
Aday Memur
22 Mart 2023 23:28

Yönetim =yökdil yanlış yazmisim

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi