Editörler : E.Kayı Han
18 Mart 2023 20:28

Göreve iade
Merhaba, 2017 yılında okul müdürüyken açığa alındım. Açıktayken ilçe milli eğitime atandım. 5 yıl sonra aynı okula müdür olarak mahkeme kararıyla iade oldum ve göreve başladım. Görev süresi 4+4 toplam 8 yıl, açıktaki süre müdür olarak mı sayılır yoksa öğretmen olarak mı zira ücretler öğretmen olarak ödendi. Teşekkürler

Delicfg
Aday Memur
20 Mart 2023 14:52

ücretler ne olarak yattıysa

21 Mart 2023 15:50

Müdür sayılır

Mahkeme kararı ile iptal edilen işlem hiç yapılmamış hükmündedir .

5 yıl boyunca eksik ödenen maaşını kurumundan talep edebilirsin .

Delicfg, 3 ay önce

Hradg
Aday Memur
21 Mart 2023 16:35

Tabikide müdür olarak sayılır,,,,, paranızı yasal faizi ile değil enflasyon faizi ile alırsınız (aym kararları var güncel enflasyon faizi ile alınması için) dava açmanız lazım idareye,,,, idarede keyfilik var tazminatlar rücu edilmediği için kafalarına göre karar alıyorlar hukuk mukuk önemli değil

metal3
Aday Memur
21 Mart 2023 23:44

Maddi manevi tazminatı ayrı davada, ücretleri yasal faiziyle birlikte, eğitim ödenekleri ve 1/3 maaşın yasal faizlerini aldım. Ücretler açığa alınıp idarecilik Görevi üzerimden alınana kadar geçen 2 aylık süreç idareci olarak geriye kalan süreler öğretmen olarak ödendi.
Hradg, 3 ay önce

Tabikide müdür olarak sayılır,,,,, paranızı yasal faizi ile değil enflasyon faizi ile alırsınız (aym kararları var güncel enflasyon faizi ile alınması için) dava açmanız lazım idareye,,,, idarede keyfilik var tazminatlar rücu edilmediği için kafalarına göre karar alıyorlar hukuk mukuk önemli değil

metal3
Aday Memur
21 Mart 2023 23:48

İnsan kaynakları il md yrd si ile görüştüm mahkeme kararında öğretmen dediği için müdürlükte geçen süre sayılmaz öğretmen olarak kabul ederiz diyor şefler olmaz müdürlük diyor gelecek Eğt öğr sonu süre biter diyor fakat yasal dayanak sunamıyorlar sizin bildiğiniz kanun yönetmelik var mı dayanak olarak sunabileceğimiz
Delicfg, 3 ay önce

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi