Eskişehir 4/B lisans hemşire alımına başvuran var mı ?
71.28 puanla başvurdum ben umut.72, 1 hafta önce - Alıntıya git
Gelirse imzalayacan mı sözleşmeyi Alper 51, 1 hafta önce - Alıntıya git
Bu hafta içinde alım haberi konuşuluyor şayet alım olursa imzalamam. Elazığ feragat ettim ama Eskişehir'e giderim herhalde alım olmazsa umut.72, 1 hafta önce - Alıntıya git
Sozlesme imzalamadiginiz icin 2.alima basvurabiliyosunuz dimi? (Bende baska bi uni hastanesine basvurdum da merak ediyorum) bmmmrv, 1 hafta önce - Alıntıya git
Sizde başvurdunuz mu kaç puanla umut.72, 1 hafta önce - Alıntıya git
68 64 Alper 51, 1 hafta önce - Alıntıya git
Gelirse iyi , elaziga basvursaydin ya yedekler 50 kişi gelmiş size sornaki yedeklerde gelebilirdi umut.72, 1 hafta önce - Alıntıya git
Basvurdum baskanım oraya da basvurdum Alper 51, 1 hafta önce - Alıntıya git
Ordan yedeklerden gelir ya sana şimdi 53 kişi gitmemiş yedeğe çıktılar 53 tane bence 23 u anca gider. Yine 30 tane falan çıkar 1-2 tür sonra sıra gelir bence sana kaçıncı yedektesin umut.72, 1 hafta önce - Alıntıya git
319. Yedek. D. D. D Alper 51, 1 hafta önce - Alıntıya git
5-6 tür yaparsa gelebilir valla hiç belli değil. umut.72, 1 hafta önce - Alıntıya git
Artık üniversite hastanelerinde de 4 yıldan sonra kadro veriyorlarmış doğrumu Alper 51, 1 hafta önce - Alıntıya git
Arkadaşlar 71.7 ile İstanbul dışında bir yer gelir mi ona göre bende üniversite hastanelerine başvuracak da
Sen yeni mezunusun baskanım Alper 51, 1 hafta önce - Alıntıya git
15 iş gününü de geçti,Eskişehir bu hafta açıklanır mı ki .
15 iş gününü de geçti,Eskişehir bu hafta açıklanır mı ki . hemsire0648, 1 hafta önce - Alıntıya git