Editörler : ayşegül bgm

hemsire0648
Aday Memur
21 Mart 2023 21:48

Kesin gelirde burası ama kpss tercihlerde var. Tercihten sonucundan veya tercihlerden önce açıklandı diyelim gidecek misin ?

umut.72
Memur
21 Mart 2023 22:07

Puanım 71.28 asıl olarak atanmissam şayet gider evrak teslim ederim ve beklerim bakanlık olursa tabiki gitmem bakalım hangisi kısmet. Sizin puan kactu lisans hemşire değil mi ?
hemsire0648, 3 ay önce

Kesin gelirde burası ama kpss tercihlerde var. Tercihten sonucundan veya tercihlerden önce açıklandı diyelim gidecek misin ?

hemsire0648
Aday Memur
21 Mart 2023 22:17

71 küsür benimde lisans .Evrak teslim ettikten sonravazgeçebiliyor muyuz, bakanlık açıklanırsa.

umut.72
Memur
21 Mart 2023 22:36

Valla o iş biraz karışık ama bildiğim kadarıyla imza atmayana kadar yani sözleşme imzalamayana kadar bişi olmaz ki öyle de ama yinede sorarız.
hemsire0648, 3 ay önce

71 küsür benimde lisans .Evrak teslim ettikten sonravazgeçebiliyor muyuz, bakanlık açıklanırsa.

subkutan
Şube Müdürü
21 Mart 2023 22:43

İmza atmasanizda evrak verince bazi uni.ler sigorta girişini yapiyor. Bunu evrak verdiginiz personel birimiyle.mutlaka görüşün. Ben imza atmadan sigorta girisimi yapmayin vs diye belirtin.
umut.72, 3 ay önce
Valla o iş biraz karışık ama bildiğim kadarıyla imza atmayana kadar yani sözleşme imzalamayana kadar bişi olmaz ki öyle de ama yinede sorarız.

umut.72
Memur
21 Mart 2023 22:44

Bende onu dedim ya belirsizlik var üniye sormak lazım ama genel itibariyle sigorta girişin ise baslamadigin için ve sözleşme imalamadigin için başlatilmiyor böylelikle sorun yasanilmiyor
subkutan, 3 ay önce
İmza atmasanizda evrak verince bazi uni.ler sigorta girişini yapiyor. Bunu evrak verdiginiz personel birimiyle.mutlaka görüşün. Ben imza atmadan sigorta girisimi yapmayin vs diye belirtin.

hemsire0648
Aday Memur
21 Mart 2023 22:53

Hayırlısı olsun hepimiz için

umut.72, 3 ay önce
Bende onu dedim ya belirsizlik var üniye sormak lazım ama genel itibariyle sigorta girişin ise baslamadigin için ve sözleşme imalamadigin için başlatilmiyor böylelikle sorun yasanilmiyor

hemsire0648
Aday Memur
28 Mart 2023 16:39

Osmangazi açıklandı

umut.72
Memur
28 Mart 2023 18:13

Evet açıklandı bende başlığı arıyordum yazayım sana diye. Gidecekmisin bakanlığa tercih verip orayada evrakları versek sorun olmaz herhalde bakanlık güzel yer gelse gitmem ben sen ne düşünüyorsun?
hemsire0648, 2 ay önce

Osmangazi açıklandı

Rose nurse
Aday Memur
28 Mart 2023 18:15

Siz kazandınız mı osmangaziyi ?

umut.72, 2 ay önce
Evet açıklandı bende başlığı arıyordum yazayım sana diye. Gidecekmisin bakanlığa tercih verip orayada evrakları versek sorun olmaz herhalde bakanlık güzel yer gelse gitmem ben sen ne düşünüyorsun?

b1rkan55
Aday Memur
28 Mart 2023 18:18

Eğer sözleşme imzalamadıysan tercih verebilirsin.

umut.72, 2 ay önce

umut.72
Memur
28 Mart 2023 18:20

Evet
Rose nurse, 2 ay önce

Siz kazandınız mı osmangaziyi ?

Rose nurse
Aday Memur
28 Mart 2023 18:26

Puanınız kaçtı ? Bence güzel bir şehir. Sağlık bakanlığında eskişehir gelecek mi sağlık bakanlığında ?

umut.72, 2 ay önce
Evet

umut.72
Memur
28 Mart 2023 18:30

71.2xx
Rose nurse, 2 ay önce

Puanınız kaçtı ? Bence güzel bir şehir. Sağlık bakanlığında eskişehir gelecek mi sağlık bakanlığında ?

hemsire0648
Aday Memur
28 Mart 2023 19:54

Kılavuzda istediğim pek çok şehir veya yer yok o yüzden bakanlıkta bir iki yer yazdım. Eskişehire gideceğim ama yinede soracağım o yazdığım bir iki yer gelirse diye sorun olacağını düşünmesemde. Eskişehir her açıdan daha iyi kılavuzda eskişehire alım bile göremedim . sen karar verebildin mi.

umut.72, 2 ay önce

umut.72
Memur
28 Mart 2023 20:20

Aynen fikirdeyum bende birkaç yer yazacam gelirse giderim, yoksa Eskişehir.
hemsire0648, 2 ay önce

Kılavuzda istediğim pek çok şehir veya yer yok o yüzden bakanlıkta bir iki yer yazdım. Eskişehire gideceğim ama yinede soracağım o yazdığım bir iki yer gelirse diye sorun olacağını düşünmesemde. Eskişehir her açıdan daha iyi kılavuzda eskişehire alım bile göremedim . sen karar verebildin mi.

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi