Sizce kaça düşer? 65 puana düşer mi çoğu kişi üniversite alımlarına yerleşti?
O kadar alım yapildi ve tds de ortaöğretime yer verilmedi ,sizler 65 hayali kurarken bizler yüksek p
Yüksek puan alıp atanamayacagiz...çok üzücü bir durum... İnşallah Ortaöğretim tıbbi sekreterler yinu
O kadar alım yapildi ve tds de ortaöğretime yer verilmedi ,sizler 65 hayali kurarken bizler yüksek p Atanamayanuye, 1 hafta önce - Alıntıya git
İnşallah atanirsiniz sizce düşer mi puanlar 65 e tahminimiz var mı :)
Dusmeyebilir güncel liste oluşturulduysa tds sayısı azaltılıp diğer meslek grupları artırılabilir bu
Dusmeyebilir güncel liste oluşturulduysa tds sayısı azaltılıp diğer meslek grupları artırılabilir bu Atanamayanuye, 1 hafta önce - Alıntıya git
16 bin kişi alınacaktı bence degişme ihtimali yok bu 2022 alımı zaten
16 bin kişi alınacaktı bence degişme ihtimali yok bu 2022 alımı zaten Alialtinbas, 1 hafta önce - Alıntıya git
İnşallah düşer diyelim ,16 binde 65 bulur,birde en az 2000 kişi ortaöğretim tds alımı olursada Süper olur...
İnşallah düşer diyelim ,16 binde 65 bulur,birde en az 2000 kişi ortaöğretim tds alımı olursada Süper olur... Atanamayanuye, 1 hafta önce - Alıntıya git
Benim puan 65,18 küsur de gelme ihtimali var mı sizce inşallah şans kapımıza gelir?
Dua edeceğiz artık...
65 düşmesi için 12 bin lisans hemşire felan almaları gerekir cemalettin32, 1 hafta önce - Alıntıya git
Hemşire ne. Alaka onu anlamadım da tıbbi sekreter için soruyorum
Hemşire ne. Alaka onu anlamadım da tıbbi sekreter için soruyorum Alialtinbas, 1 hafta önce - Alıntıya git
Pardon diğer başlıkla karıştı düşme ihtimali var iyi sapacak gene cemalettin32, 1 hafta önce - Alıntıya git
Sizce kaç puana kadar sapar mezun olmayan 2. Sınıf öğrencileri çok diye tahmin ediyorum
Sizce kaç puana kadar sapar mezun olmayan 2. Sınıf öğrencileri çok diye tahmin ediyorum Alialtinbas, 1 hafta önce - Alıntıya git
İlk alımda İzmirde 70 e düştü ama bir çok yer 75-80arası kapattı. yüksek puanlı olup ilk alımda sadece istediği yerleri yazıp ikincide tercih yapacaklar var. Ayrıca 65-70 arası yığılma var .İlk alımda ki gibi sapma beklemiyorum. İkinci alımda ortaöğretime kontenjan ayrılabilir çok olasılık var kılavuz yayınlanmadan net bişey söylemek yanlış ama 65 e düşmesi zor.
İlk alımda İzmirde 70 e düştü ama bir çok yer 75-80arası kapattı. yüksek puanlı olup ilk alımda sadece istediği yerleri yazıp ikincide tercih yapacaklar var. Ayrıca 65-70 arası yığılma var .İlk alımda ki gibi sapma beklemiyorum. İkinci alımda ortaöğretime kontenjan ayrılabilir çok olasılık var kılavuz yayınlanmadan net bişey söylemek yanlış ama 65 e düşmesi zor. Kartal9206, 1 hafta önce - Alıntıya git
İnşallah düşer belli olmaz
Kimi düşer diyor kimi düşmez diyor ilk alımda da 70 e düşmez diyorlardı herkes şaştı kaldı valla belli olmaz ne olacağı
Kimi düşer diyor kimi düşmez diyor ilk alımda da 70 e düşmez diyorlardı herkes şaştı kaldı valla belli olmaz ne olacağı Alialtinbas, 1 hafta önce - Alıntıya git
İlk alımda taban tavan puanlarına bakın 70 yanıltıcı 75 le kapatan da var 80 le kapatan da. İlk alımda ki sapma ikincide olmaz hemde 67 üstü çok yığılma var 70 ilerde öyle 67-68le kapatır gibi tahminim
Hepsi önlisans olsa 67-68 Ortaöğretim tds de alınırsa zaten 65 imkansız. Diğer bölümlere kontenjan verilip tds sayısının düşmeside olabilir hazırlıklı olmak lazım herşeye
Hepsi önlisans olsa 67-68 Ortaöğretim tds de alınırsa zaten 65 imkansız. Diğer bölümlere kontenjan verilip tds sayısının düşmeside olabilir hazırlıklı olmak lazım herşeye Kartal9206, 1 hafta önce - Alıntıya git
Bekleyip göreceğiz her şey tahmin zaten kimse bilemez ne olacağını
Bekleyip göreceğiz her şey tahmin zaten kimse bilemez ne olacağını Alialtinbas, 1 hafta önce - Alıntıya git
kesinlikle düşmez 67 puan bile ya küçük kasaba köy gibi yada istanbul olur geneli 68-69 olur çünkü büyük yığılma burda 0,1 puanda bile kaç kişi oynuyor
kesinlikle düşmez 67 puan bile ya küçük kasaba köy gibi yada istanbul olur geneli 68-69 olur çünkü büyük yığılma burda 0,1 puanda bile kaç kişi oynuyor Furkan2748, 6 gün önce - Alıntıya git
Mezun olmayan 2. Üniversite okuyan coook kişi var hiç belli olmaz bu arafa