Editörler : swat3410
«91011121314151617181920»

Marcioo
Kapalı
29 Mart 2023 13:27

Haziran

polis21210
Aday Memur
29 Mart 2023 13:41

seçim ilk turda biterse 15-19 mayıs; ikinci turda biterse 29 mayıs-2 haziran arasında açıklanır.

Ucanbizonn
Kapalı
29 Mart 2023 14:35

Ben bugüne kadar eksik bilgi almadım tabi egm işleri bu heran hersey değişebilir değişiklik olursa elbette yazarım gönlüm benimde seçim öncesi açıklanıp seçim bitimi ilişik kestirmeleri planlanma şuan bu şekilde

polis21210
Aday Memur
29 Mart 2023 14:47

tahmini yada söylenen bi tarih var mı peki devrem aşağı yukarı hangi tarihleri bekleyelim

Ucanbizonn, 2 yıl önce

Ben bugüne kadar eksik bilgi almadım tabi egm işleri bu heran hersey değişebilir değişiklik olursa elbette yazarım gönlüm benimde seçim öncesi açıklanıp seçim bitimi ilişik kestirmeleri planlanma şuan bu şekilde

Ucanbizonn
Kapalı
29 Mart 2023 15:04

Ben tarih vermiyorum şuan tarih yok zaten nokta atış yapmak doğru olmaz .Dediğim gibi nisanın 2. Haftası bitimi herkesin yeri belli olmuş olacak planlanan seçim öncesi sonuçları açıklamak 30 Nisan mi olur 5 mayıs mi olur onu bılmıyorum belki ay sonu bir haber gelir yazarım

polis21210, 2 yıl önce

tahmini yada söylenen bi tarih var mı peki devrem aşağı yukarı hangi tarihleri bekleyelim

Ucanbizonn
Kapalı
29 Mart 2023 15:07

Gönlüm diyor ki keşke bu hafta açıklansa ama öyle olmuyor sayın bakanımızda demişti deprem öncesi artık polislerimizi çok bekletmiycez diye tayin sonuçları için bilen bilir böyle konuşması olmuştu sayın bakanımızın. Herkes için sonuçlar hayırlısı olsun diliyorum

Marcioo
Kapalı
29 Mart 2023 16:26

Haziran
29 Mart 2023 17:27

Rütbe terfiler belli olunca ardindan tayinler aciklaniyor genelde

Marcioo
Kapalı
29 Mart 2023 18:18

Haziran'dan önce açıklanmaz. Kolpacıları dikkate almayın

Mavi yıldız66
Aday Memur
29 Mart 2023 19:03

Seçim öncesi veya sonrası illaki açıklanacak.

Niye bu kadar dert ettiniz ki.....

Daha önemli konuları konuşun..

Police5555
Aday Memur
29 Mart 2023 19:10

Madem öyle daha önemli sayfalarda gezebilirsin devrem

Mavi yıldız66, 2 yıl önce

Seçim öncesi veya sonrası illaki açıklanacak.

Niye bu kadar dert ettiniz ki.....

Daha önemli konuları konuşun..

Ucanbizonn
Kapalı
29 Mart 2023 20:01

Neden takip ediyorsun burayı sen ?

Marcioo, 2 yıl önce

Ucanbizonn
Kapalı
29 Mart 2023 20:03

Duyumu yazanlar oluyor saygılı olacaksın bak sende hazirandan önce olmaz diyorsun değil mi aynı onun gibi işte

Marcioo, 2 yıl önce

MalatyaSevdalısı
Aday Memur
30 Mart 2023 01:21

Ben 4 yıllık memurum. İstanbul'da çalışıyorum. Ailem depremzede. İlk tercih hakkım geldi. Ayrıca deprem bölgesine gönüllü gitmek için dilekçe de verdim. Tercihimde de ilk sırada Malatya var. Sizce İstanbul'dan gönderirler mi?

Akgezen01
Kapalı
30 Mart 2023 08:51

Anladığım kadarıyla batıdaki personel hayat pahallığından doğuya gitmek istiyor doğudaki personel yine doğuda kalmak istiyor batı boşalacak doğudaki kadro şişkin ve ipkalı personel çok fazla doğudan batıya gidecekler deprem riski az olan illeri yazmış Nevşehir Konya karaman Sinop Amasya Aksaray gibi yerleri batıdan doğuya gidecekler de Mardin Batman Siirt gibi yerler yazılmış üstüne afet bölgesinden tayin olmak isteyen çok personel var tayin dönemimde buradaki personele öncelik verilir mi bilmiyorum bunları göz önüne alırsak her tayin olacakların doğudan batıya gideceklerin de batıdan doğuya gideceklerin de ilk tercihine gitmesi zor

şeyt0102
Memur
30 Mart 2023 09:00

Peki dehremzede olanlar ne olacak sürem dolmadı şarkdan şark istedim dilekçe ile memleketim büyükşehir ve yanına 2 şark ili daha yazdım genel atama da değerlendirilecektir diyor şefim
Akgezen01, 2 yıl önce
Anladığım kadarıyla batıdaki personel hayat pahallığından doğuya gitmek istiyor doğudaki personel yine doğuda kalmak istiyor batı boşalacak doğudaki kadro şişkin ve ipkalı personel çok fazla doğudan batıya gidecekler deprem riski az olan illeri yazmış Nevşehir Konya karaman Sinop Amasya Aksaray gibi yerleri batıdan doğuya gidecekler de Mardin Batman Siirt gibi yerler yazılmış üstüne afet bölgesinden tayin olmak isteyen çok personel var tayin dönemimde buradaki personele öncelik verilir mi bilmiyorum bunları göz önüne alırsak her tayin olacakların doğudan batıya gideceklerin de batıdan doğuya gideceklerin de ilk tercihine gitmesi zor

Asil0000
Aday Memur
30 Mart 2023 09:24

O zaman senin dediğine göre doğudaki ipkalarin çoğu bozulacak çünkü batı boşalıyorlarsa doğuda da şişkin kadro varsa

Akgezen01, 2 yıl önce

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 14:18

Pek öyle değil devrem ama hayırlısı bakalım

Akgezen01, 2 yıl önce

Ali Veli mıhçı
Aday Memur
30 Mart 2023 14:22

Normal şartlarda seçim sonunda açıklanıyor ama deprem nedeniyle evi ağır hasarlı birçok polis var. En azından yerleri belli edip ilişki kesme işlemini seçim sonuna bırakırlar diye düşünüyorum

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 14:40

Öyle olacak gibi

Ali Veli mıhçı, 2 yıl önce

Normal şartlarda seçim sonunda açıklanıyor ama deprem nedeniyle evi ağır hasarlı birçok polis var. En azından yerleri belli edip ilişki kesme işlemini seçim sonuna bırakırlar diye düşünüyorum

Toplam 4441 mesaj
«91011121314151617181920»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi