Editörler : swat3410
«101112131415161718192021»

Cbum
Kapalı
30 Mart 2023 16:12

Benim anlamadığım da şu, depremden etkilenen meslektaşlar farklı ile gitmekle uğraşırken, batıda deprem görmemiş adamları nasıl deprem bölgesine atayacaklar?

Ahmet deprem gördü farklı ile atandı,

Yerine gelen Mehmet depremzede oldu.

Bilmem anlatabildim mi?

Acaba bunun planlaması nasıl olacak?

asilü
Kapalı
30 Mart 2023 16:17

Deprem bölgesinde olan kardeslerim ilk tercihe gider ins

Ben99
Aday Memur
30 Mart 2023 16:18

isteyeni vereceksin bu kadar basit. isteyen zaten burda yakını ailesi vardır durumu idare edebilecek pozisyondadır. gönüllü olarak deprem bölgesleri talep eden bir dünya personel var.

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 16:25

Deprem bölgesine gitmek isteyen personel sayisida hiç az değil arkadaşlar

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 16:26

Bilgi alabilirsem akşam detaylı bir açıklama yapacağım inşallah küfür yemem bende bilgi alıyorum sonuçta

Canbegli
Aday Memur
30 Mart 2023 16:31

Devrem mazeretleride öğrenebilirsen seviniriz
Ucanbizonn, 2 yıl önce

Bilgi alabilirsem akşam detaylı bir açıklama yapacağım inşallah küfür yemem bende bilgi alıyorum sonuçta

30 Mart 2023 16:31

Sürpriz yine Hakkari olacak gibi duruyor zaten. Deprem illerini sona yazanlar tercih dışında Hakkari'ye gidebilir. Ben daha ne forumda ne de kendi çevremde Hakkari yazan bir kişi görmedim. Herkes Şırnak yazmış o gruptan.

Ucanbizonn, 2 yıl önce

Deprem bölgesine gitmek isteyen personel sayisida hiç az değil arkadaşlar

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 16:37

1 saat önce mazeretleri peyder pey açıklanacağını öğrendim daha önce genel atamada olarak biliyordum

Canbegli, 2 yıl önce
Devrem mazeretleride öğrenebilirsen seviniriz

Canbegli
Aday Memur
30 Mart 2023 16:38

Eyvallah devrem sağolasın teşekkürler
Ucanbizonn, 2 yıl önce

1 saat önce mazeretleri peyder pey açıklanacağını öğrendim daha önce genel atamada olarak biliyordum

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 16:39

Rica ederim devrem

Canbegli, 2 yıl önce
Eyvallah devrem sağolasın teşekkürler

tuyumcu
Aday Memur
30 Mart 2023 16:47

Hakkari Şırnak sürpriz yapmaz, oradakilerin birçoğu ikinci şark için beklemeyi tercih ettiklerini biliyorum, 1 yıl daha kalıp ikinci şarktan kurtulmak mantıklı geldiği için.
KingDrummer, 2 yıl önce

Sürpriz yine Hakkari olacak gibi duruyor zaten. Deprem illerini sona yazanlar tercih dışında Hakkari'ye gidebilir. Ben daha ne forumda ne de kendi çevremde Hakkari yazan bir kişi görmedim. Herkes Şırnak yazmış o gruptan.

Joker1453
Aday Memur
30 Mart 2023 16:49

Doğuda çift şarkını yapmış doğuda ipka verenlerin ipkası kabul olacak mı
Ucanbizonn, 2 yıl önce

Ben99
Aday Memur
30 Mart 2023 16:49

ucanbizonn deprem bolgesinden deprem nedeniyle dilekce yazarak gitmek isteyenlerle ilgili bir bilgin var mı? hepsine degerlendirilecektir yaziyor ancak talepler gercekten degerlendirilecek mi yoksa hepsine ret verip umursamayacaklar mi

tuyumcu
Aday Memur
30 Mart 2023 17:34

Hepsini red veremezler, mantıklı olan binaların hasar durumuna göre yapılması ancak aldığım ama çok da kuvvetli olmayan bir duyuma göre herkese olumlu vereceklermiş
Ben99, 2 yıl önce

ucanbizonn deprem bolgesinden deprem nedeniyle dilekce yazarak gitmek isteyenlerle ilgili bir bilgin var mı? hepsine degerlendirilecektir yaziyor ancak talepler gercekten degerlendirilecek mi yoksa hepsine ret verip umursamayacaklar mi

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 20:44

Red vermezler tahminim

Ben99, 2 yıl önce

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 20:48

Çoğunluk evet

Joker1453, 2 yıl önce
Doğuda çift şarkını yapmış doğuda ipka verenlerin ipkası kabul olacak mı

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 20:52

Öyle olacak %99

asilü, 2 yıl önce

Deprem bölgesinde olan kardeslerim ilk tercihe gider ins

Proletariat
Daire Başkanı
30 Mart 2023 20:54

Devrem bende senin gibi düşünüyordum lakin özellikle yeni şark olan 4 deprem bölğesini ilk sıraya epeyce yazan var..
Cbum, 2 yıl önce

Benim anlamadığım da şu, depremden etkilenen meslektaşlar farklı ile gitmekle uğraşırken, batıda deprem görmemiş adamları nasıl deprem bölgesine atayacaklar?

Ahmet deprem gördü farklı ile atandı,

Yerine gelen Mehmet depremzede oldu.

Bilmem anlatabildim mi?

Acaba bunun planlaması nasıl olacak?

Proletariat
Daire Başkanı
30 Mart 2023 20:56

Bende mazaret dilekçesi verdim devrem ama genel atamada değerlendirilecektir olarak 2 hafta önce değişti bizi de kapsar mı?
Ucanbizonn, 2 yıl önce

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 20:57

Ne zaman verdin dilekçeyi

Proletariat, 2 yıl önce
Bende mazaret dilekçesi verdim devrem ama genel atamada değerlendirilecektir olarak 2 hafta önce değişti bizi de kapsar mı?
Toplam 4441 mesaj
«101112131415161718192021»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi