Editörler : swat3410
«111213141516171819202122»

Proletariat
Daire Başkanı
30 Mart 2023 20:58

Ocak 8 idi galiba?
Ucanbizonn, 2 yıl önce

Ne zaman verdin dilekçeyi

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 20:59

Ara ara kontrol et peyder pey açıklanıyor bekletmemek adina

Proletariat, 2 yıl önce
Ocak 8 idi galiba?

Proletariat
Daire Başkanı
30 Mart 2023 21:05

Çok teşekkürler devrem hayırlı akşamlar
Ucanbizonn, 2 yıl önce

Ara ara kontrol et peyder pey açıklanıyor bekletmemek adina

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 21:07

Hayırlı akşamlar devrem

Proletariat, 2 yıl önce
Çok teşekkürler devrem hayırlı akşamlar

Djdiddid
Aday Memur
30 Mart 2023 21:17

Şu başlığı kapatın Seçimden sonra ........... .......çok nokta.... Geyik muhabbeti gerisi .... Seçimden sonra......

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 21:19

Tamam derhal isteğini yerine getireceğiz çok özür diliyoruz affet bizi

Djdiddid, 2 yıl önce
Şu başlığı kapatın Seçimden sonra ........... .......çok nokta.... Geyik muhabbeti gerisi .... Seçimden sonra......

hssyynnn
Aday Memur
30 Mart 2023 21:19

Bilgi alabildin mi devrem acaba ?
Ucanbizonn, 2 yıl önce

Bilgi alabilirsem akşam detaylı bir açıklama yapacağım inşallah küfür yemem bende bilgi alıyorum sonuçta

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 21:22

Haber bekliyorum devrem gelir gelmez yazacağım

hssyynnn, 2 yıl önce
Bilgi alabildin mi devrem acaba ?

hssyynnn
Aday Memur
30 Mart 2023 21:24

Bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz. Gereksiz laf yapanlara kızıpta, yazmamazlık yapma lütfen devrem
Ucanbizonn, 2 yıl önce

Haber bekliyorum devrem gelir gelmez yazacağım

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 21:26

Anlamakta güçlük çekiyorum devrem bu tipleri maalesef adı üstünde tahmin duyum sekmesi burası. Ben tahmin değil tam tersi duyduklarimi yazıyorum çıkar çıkmaz bilemem ama emin olduğum yerlerden öğrenmeye çalışıyorum

hssyynnn, 2 yıl önce
Bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz. Gereksiz laf yapanlara kızıpta, yazmamazlık yapma lütfen devrem

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 21:28

Fikir alışverişi yapmak tayin döneminin en heyecanlı günleridir

hssyynnn
Aday Memur
30 Mart 2023 21:36

Aynen öyle devrem. Zaten yazılanlardan kimin balon attığı, kimin bilgi alıp yazdığı belli oluyor. Tabi ki yanılma payı her zaman var ama az çok fikir oluşuyor insanlarda. Bu sene genel anlamda bir çok kişiyi memnun edecek bir atama olacağı bir çok yerden teyit edildi. Nüfusa kayıtlı olduğu yeri yazmayan bir çok kişi 1-2 tercihine gidecek. Durum bu şekilde olduğu içinde seçimden önce açıklanması yüksek ihtimal. Sebebini yazmaya gerek yok. İnşallah herkes hakkında hayırlı olur.

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 21:38

Bende aynı şeyleri yazdım devrem bu sene batıya dönecekler için özellikle 1-2 tercih %100 . Seçim öncesi açıklama planları yapılıyor ancak yukarıdan dur arkadaş seçim sonrası olsun derler ay sonu onu bilemeyiz duyarsak öyle bisey zaten yine yazari buradan

hssyynnn, 2 yıl önce
Aynen öyle devrem. Zaten yazılanlardan kimin balon attığı, kimin bilgi alıp yazdığı belli oluyor. Tabi ki yanılma payı her zaman var ama az çok fikir oluşuyor insanlarda. Bu sene genel anlamda bir çok kişiyi memnun edecek bir atama olacağı bir çok yerden teyit edildi. Nüfusa kayıtlı olduğu yeri yazmayan bir çok kişi 1-2 tercihine gidecek. Durum bu şekilde olduğu içinde seçimden önce açıklanması yüksek ihtimal. Sebebini yazmaya gerek yok. İnşallah herkes hakkında hayırlı olur.

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 21:40

Mazeret atamaları içinde genel atama dönemine kalmıştı ancak bugün öğrendim ki peder pey kimseyi mağdur etmemek adına açıklanacak

hssyynnn
Aday Memur
30 Mart 2023 21:46

Aynen devrem tüm yorumlarını okudum, hepsininde teyitli olduğuna inanıyorum. Son dakika değişiklik olur, bunu kimse bilemez ama Tekrardan teşekkürler, hepimizi bilgilendirdiğin için. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ucanbizonn, 2 yıl önce

Bende aynı şeyleri yazdım devrem bu sene batıya dönecekler için özellikle 1-2 tercih %100 . Seçim öncesi açıklama planları yapılıyor ancak yukarıdan dur arkadaş seçim sonrası olsun derler ay sonu onu bilemeyiz duyarsak öyle bisey zaten yine yazari buradan

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 21:47

Herkes hakkında hayırlısı olsun devrem .benden hariç akgezen01 gibi arkadaşlarda yazıyor onlarada teşekkür ederiz

hssyynnn, 2 yıl önce
Aynen devrem tüm yorumlarını okudum, hepsininde teyitli olduğuna inanıyorum. Son dakika değişiklik olur, bunu kimse bilemez ama Tekrardan teşekkürler, hepimizi bilgilendirdiğin için. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Police5555
Aday Memur
30 Mart 2023 21:49

Devrem çift şark yaptım deprem bölgesi olmayan memleketime gidebilir miyim sence büyükşehir?

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 21:50

Belli kota dahilinde verilecek devrem şansa gelebilir tabi ki

Police5555, 2 yıl önce

Devrem çift şark yaptım deprem bölgesi olmayan memleketime gidebilir miyim sence büyükşehir?

Ucanbizonn
Kapalı
30 Mart 2023 21:51

Tercih sıralamanda önemli tabi 2 ye Yozgat Kütahya yazarsan gelmez örnek olarak

Canbegli
Aday Memur
30 Mart 2023 21:58

Devrem, genel atamada herkesin istediği olacak şekilde yorumlayabilir miyiz mağdur etmemek için
Ucanbizonn, 2 yıl önce

Mazeret atamaları içinde genel atama dönemine kalmıştı ancak bugün öğrendim ki peder pey kimseyi mağdur etmemek adına açıklanacak

Toplam 4441 mesaj
«111213141516171819202122»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi