Editörler : Kubil ay
«186187188189190191192193194195196197»

qluivert
Memur
08 Haziran 2023 17:53

Arkadaşlar günün"bugünde yalan oldu"muhabbeti 8 dk sonra başlayacak . Balonlara biraz ara verip bu konuya yönelelim. Gece 00.00 fan sonrada yarınki ön balon çalışmalarına başlayalım .

newp.x
Aday Memur
08 Haziran 2023 17:54

1 saat daha umutlarımızı diri tutalım derim. ;)

Macrocu53
Aday Memur
08 Haziran 2023 17:55

Duyum mu var 😂

newp.x, 4 ay önce

Marcioo
Kapalı
08 Haziran 2023 17:55

Yarın kimler twit atar acaba
qluivert, 4 ay önce
Arkadaşlar günün"bugünde yalan oldu"muhabbeti 8 dk sonra başlayacak . Balonlara biraz ara verip bu konuya yönelelim. Gece 00.00 fan sonrada yarınki ön balon çalışmalarına başlayalım .

qluivert
Memur
08 Haziran 2023 17:57

2 aydır hergün bu döngüde gidiyor konu. döngüyü bozmayalım derim ben.
newp.x, 4 ay önce

08 Haziran 2023 17:58

Her 5 dk da bir de Temmuz'da açıklanacak yazılmaz ki ama. Tamam sen kendi kaynağına güveniyorsan bir kere yazarsın Temmuz'da açıklanacak diye. Sonra çıkar gidersin. 5 dk da bir yazarsan senin de baloncu olduğunu düşünür insanlar. Madem çok güveniyorsun kendine bir kere yaz Temmuz'da açıklanacak diye. Sonra Temmuz'da gel foruma ve bak ben demiştim de.

qluivert, 4 ay önce

sancak8888
Memur
08 Haziran 2023 17:59

Temmuzda gel neden bekliyon burdaki insanlar gibi Eğer Ola ki bugun yarın açıklansın sağlam kaptıracaklar sana
qluivert, 4 ay önce
2 aydır hergün bu döngüde gidiyor konu. döngüyü bozmayalım derim ben.

qluivert
Memur
08 Haziran 2023 18:00

Her 5 dkda bir yazmıyorum, ara ara gerçeği hatırlatıp katılan arkadaşlarla muhabbet ediyoruz. Burası muhabbet için var şu stresli dönemi bir şekilde konuşarak geçirmeye çalışıyoruz..bilgi almak içim burasının yanlış adres olduğunu daha önce konuşmuştuk.. fikir görüş öneri paylaşalım ki zaman geçsin
KingDrummer, 4 ay önce

Her 5 dk da bir de Temmuz'da açıklanacak yazılmaz ki ama. Tamam sen kendi kaynağına güveniyorsan bir kere yazarsın Temmuz'da açıklanacak diye. Sonra çıkar gidersin. 5 dk da bir yazarsan senin de baloncu olduğunu düşünür insanlar. Madem çok güveniyorsun kendine bir kere yaz Temmuz'da açıklanacak diye. Sonra Temmuz'da gel foruma ve bak ben demiştim de.

atavratmarmelat
Aday Memur
08 Haziran 2023 18:00

Loading

Macrocu53
Aday Memur
08 Haziran 2023 18:02

Kaç dakika

atavratmarmelat, 4 ay önce

Loading

Nurafra
Aday Memur
08 Haziran 2023 18:03

Bak loading diyen kardeş dalga geçiyosan çok büyük beddua alacaksın

arunakone1
Aday Memur
08 Haziran 2023 18:04

Selamünaleyküm herkese

Açıkcası senin yazdıkların da çok muhabbet ortamı oluşturmuyor gördüğüm kadarıyla. Sen kendi kendine yazıp kendi kendine söylenip duruyorsun gibi görünüyor dışarıdan bakılınca. Tabi bu şekilde kendine kendine yazıp çizmek eğlenmek seni mutlu ediyorsa diyecek bir şey yok. Ama biz buraya günde birkaç kez girip yazılanları okumak istiyoruz. Her 2 mesajdan birinde senin ve marcio nun temmuzda açıklanacak tekrarını görünce açıkcası bizim çokta hoşumuza gitmiyor. Hani zaman kaybı oluşturuyorsunuz. 10 dk da okuyup çıkacakken sizin mesajlar dahil olunca 20 dk ya çıkıyor.

qluivert, 4 ay önce
Her 5 dkda bir yazmıyorum, ara ara gerçeği hatırlatıp katılan arkadaşlarla muhabbet ediyoruz. Burası muhabbet için var şu stresli dönemi bir şekilde konuşarak geçirmeye çalışıyoruz..bilgi almak içim burasının yanlış adres olduğunu daha önce konuşmuştuk.. fikir görüş öneri paylaşalım ki zaman geçsin

qluivert
Memur

Mayıs ayında da duyuyorduk bunları :) inşallah yarınada kalmaz bugün açıklanır . Küfür ve hakaret olmadığı sürece her türlü lafa razıyım ben yeterki açıklansın ama gerçekçi olmak lazım her bayrak sallayanın arkasından gidersek daha çok yıpranırız.açıklanması için öne sürdüğümüz gerekçelerin bizden başka hiçkimsenin umurunda olmadığını birer piyon olduğumuzu unutmadan siyasi kararların etkileri oluşmadan bu piyonların tahtada hareket etmeyeceğini siyası kararların neticesininde en erken bayramdan sonra kendisini göstermeye başlayacağını bilmeden gelip bilgi ararsak üzülürüz
sancak8888, 4 ay önce
Temmuzda gel neden bekliyon burdaki insanlar gibi Eğer Ola ki bugun yarın açıklansın sağlam kaptıracaklar sana

qluivert
Memur
08 Haziran 2023 18:06

Tesi sen yavaş okuyorsun o zaman , tüm konunun tüm sayfalarını okusan 10 dk sürmez. Benim yazdıklarımı aradan çıkartalım , geriye kalan tüm yazışmalar ; açıklandı, açıklanacak, yarın açıklanacak , faruk diye birisi twet atmış açıklanacak, Faruk yine twit atmış açıklanmayacak, helal etmiyorum, bugünde yalan oldu. . . Bunlar zaman kaybı değil yani öyle mi :)
KingDrummer, 4 ay önce

Açıkcası senin yazdıkların da çok muhabbet ortamı oluşturmuyor gördüğüm kadarıyla. Sen kendi kendine yazıp kendi kendine söylenip duruyorsun gibi görünüyor dışarıdan bakılınca. Tabi bu şekilde kendine kendine yazıp çizmek eğlenmek seni mutlu ediyorsa diyecek bir şey yok. Ama biz buraya günde birkaç kez girip yazılanları okumak istiyoruz. Her 2 mesajdan birinde senin ve marcio nun temmuzda açıklanacak tekrarını görünce açıkcası bizim çokta hoşumuza gitmiyor. Hani zaman kaybı oluşturuyorsunuz. 10 dk da okuyup çıkacakken sizin mesajlar dahil olunca 20 dk ya çıkıyor.

arunakone1
Aday Memur
08 Haziran 2023 18:07

Pazartesi günü daireden bir yakınımla görüşmüştüm.bu hafta içi cumaya kadar açıklanacak yüzde 90 demişti. Bugün için de açıklanma ihtimali var.herkes için hayırlısı olsun

atavratmarmelat
Aday Memur
08 Haziran 2023 18:07

Bende yalan olmaz

hamlea26
Daire Başkanı
08 Haziran 2023 18:08

Duyum değildir tahmindir yazdıklarım.Yakın zamanda zor açıklanması.Müdür değişiklikleri olur.Sonuçta Kurum Bakanımız Değişti.Genel Müdürlükte değişimler olabilir öncesinde

atavratmarmelat
Aday Memur
08 Haziran 2023 18:08

Hayırlı olsun

qluivert
Memur
08 Haziran 2023 18:09

Sen bi güven verdin bana nedense
atavratmarmelat, 4 ay önce

Bende yalan olmaz

Toplam 4441 mesaj
«186187188189190191192193194195196197»