Editörler : swat3410
«161718192021222324252627»

asilü
Kapalı
01 Nisan 2023 13:53

.

hssyynnn
Aday Memur
01 Nisan 2023 14:12

Eğer ipkan kabul olmazsa, sen şark iline gidersin, eşin yeniden dilekçe vererek senin yanına gelir. Eğer ipkan kabul olursa, ya eşini manisaya gönderirler, ya da seni istanbula gönderirler. Bu durumda genellikle hangi il az tercih ediliyorsa, o ile gönderiyorlar. Yani senin istanbula gitmen, daha muhtemel.
Egelipoli, 2 yıl önce

Meslektaşlarım herkese hayırlı günler.Ben Büyükşehir olan eşimin memleketi Manisa da görev yapıyorum.Eşimde istanbulda yeni atandı bir aylık polis memuru.Eşim mail iznindeyken nikah yaptık eş durumundan tayin İstedi.Dilekçe işleme alındığında mazeret atama döneminde değerlendirilecek yazıyordu taki martın 15 ine kadar ondan sonra genel atama döneminde değerlendirilecektir yazıyor.Bu arada bana ilk şark hazırlık geldi ki bana şark hazırlık geldi bir hafta sonra mazeret ten genel atama dönemine attılar bizim dilekçeyi. Meslekte ki bazı abiler sana şark geldi diye genel atamaya attılar sizi senin ipkan kabul olursa genel atamada gönderirler ipkan kabul olmazsa beraber şark gönderirler dediler. Bunun bir etkisi varmıdır benim ipkam sonucu kabul olmadan eşimin tayini buraya çıkar mı yada ipkam oldu diyelim kaldım genel atamadan önce eşimin tayinini çıkarmadılar genel atamada da kendi memleketi olduğu için birde istanbuldan gelecek tayinini çıkarmama ihtimalleri varmıdır. Bilgi ve yorumlarınız benim için çok önemli herkesin gönlüne göre olsun hayırlı görevler

bobmarley44
Aday Memur
01 Nisan 2023 14:41

Bilgisi ya da tahmini olan arkadaş yok mudur acaba?
bobmarley44, 2 yıl önce
İstanbul'da 9 yıl görev yaptıktan sonra ilk şarkımı tamamlayıp başka bir batı ilinde 2 yıldır görev yapmektayım. İstanbul için tekrar mazeret dilekçesi verdim aralık 2022 de. Fakat dilekçe durumun genel atama döneminde değerlendirilecektir oldu. Bilen/tahmin eden arkadaşlara sorum acaba eski çalıştığın yere vermeme durumu bu yıl için de var mı? Sonuçta şartlar şu an çok farklı. Artık eskisi kadar gidilmek istenmeyen bir il olan İstanbul'a gitmek istiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler

ömerlik
Şef
01 Nisan 2023 19:25

arkadaşlar ortak bir telegram grubu var mı?

duygugul1876
Aday Memur
01 Nisan 2023 20:20

Arkadaşlar ipka tercih etmeyip Hataya gitmek isteyen bekar birine yinede ipka çıkabilir mi?

makamsızlar06
Aday Memur
01 Nisan 2023 20:47

Duyumdur!!! Nisan ayının 2. Haftası gibi açıklanacak büyük ihtimalle tam tarihi kimse bilemez net tarih verenlere inanmayın..
bobmarley44, 2 yıl önce
Bilgisi ya da tahmini olan arkadaş yok mudur acaba?

201238
Aday Memur
01 Nisan 2023 21:57

Arkadaşlar benim duyum tahmin bir bilgim yok.

Ama deprem bölgesinde enkaz başında beklerken birkaç kişi vardı askerlermis bizim tayiclncileri hep deprem bölgesine verdiler açıklandı tayinler dedi.bende okula giden çocuklar ne olacak dedim kendilerine hemen ilişik kestirecekler hemen en kısa sürede başlayacaksınız demişler kendileri gitsin çocukları evi de sonra götürsünler demişler askerin sınıfını bilmiyorum jandarma mi başka birşey mi.

Bizde de böyle olur mu bilmiyorum. İyi akşamlar.

bobmarley44
Aday Memur
01 Nisan 2023 21:59

Peki bu sorumun cevabını verebilecek bir arkadaş var mıdır acaba?
bobmarley44, 2 yıl önce
İstanbul'da 9 yıl görev yaptıktan sonra ilk şarkımı tamamlayıp başka bir batı ilinde 2 yıldır görev yapmektayım. İstanbul için tekrar mazeret dilekçesi verdim aralık 2022 de. Fakat dilekçe durumun genel atama döneminde değerlendirilecektir oldu. Bilen/tahmin eden arkadaşlara sorum acaba eski çalıştığın yere vermeme durumu bu yıl için de var mı? Sonuçta şartlar şu an çok farklı. Artık eskisi kadar gidilmek istenmeyen bir il olan İstanbul'a gitmek istiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler

tacsizkrql
Aday Memur
01 Nisan 2023 22:56

Çıkabilir
duygugul1876, 2 yıl önce

Arkadaşlar ipka tercih etmeyip Hataya gitmek isteyen bekar birine yinede ipka çıkabilir mi?

Handikappppp
Memur
02 Nisan 2023 00:34

Pomemlı 12 yıllik bir polis olarak net tespitim: tüm kurumlar içerisinde en içe dönük yaşayan, vizyon kalibresi en düşük, hayata en karamsar bakan yegane teşkilatiz. Bunu psikolojik ve sosyolojik olarak iki şekilde ele alırsak.

2 temel psikolojik sebebi var bence.

1) baskı!! 2)ugrastigimiz kesim!!

Yani disiplinli olmaya zorlanmak maalesef yaratıcılığa yenicilige engel oluyor. Ugrastigimiz kesim ise ayyaş keş muptezel tacizci kavgacı kim varsa onlarla uğraşmak bizi karamsarlığa gömüyor. Ve bir polisin ömrü bu karamsarlık girdabindan çıkamıyor. Sosyal sebebler ise tabiki verilmeyen haklarımız. Bu haklar eşitlik adina verilmedikçe hakkı yenmiş boynunda tasması olan köle gibi hissediyoruz kendimizi. Ve ögrenilmis çaresizliğe mahkum edilmiş sözde bireyler oluyoruz.

İstifa etmeyi dusunmenin dayanılmaz mutluluğunu inanın ben çok derin yaşıyorum.😀

Ne demişti şair : Ayrılık hiç bu kadar güzel olmamıştı...😀

Kaan Türk 27
Aday Memur
02 Nisan 2023 02:00

İstanbul da 4 sene çalıştım. Çift şarkımı yaptım, 2021 yılında batı iline tayine tayin oldum. Memleket Gaziantep dilekçe verdim gitmek istiyorum şeklinde Gaziantep'e veriirler mi ayrıca batı ilinde mecburi olarak 3 seneye tabi olur muyum ? Dilekçe değerlendirilecektirden, genel atama döneminde değerlendirilecektire döndü yorumlayacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim.

kaptan34m
Daire Başkanı
02 Nisan 2023 02:04

Benimde dilekçem genel atama döneminde değerlendirilecektir e döndü

Kaan Türk 27
Aday Memur
02 Nisan 2023 02:20

Senin konu neydi devrem ?
kaptan34m, 2 yıl önce
Benimde dilekçem genel atama döneminde değerlendirilecektir e döndü

kaptan34m
Daire Başkanı
02 Nisan 2023 02:21

Gönüllü şark

Kaan Türk 27
Aday Memur
02 Nisan 2023 03:01

Genel atamaya dönen dilekçeyi olumlu mu olumsuz mu değerlendirmek gerekiyor yorum var mı ?

kaptan34m
Daire Başkanı
02 Nisan 2023 03:29

Vallahi kardeşim dilekçe durumları belli olmuyor ki bekleyip göreceğiz

Kaan Türk 27
Aday Memur
02 Nisan 2023 10:03

?
Kaan Türk 27, 2 yıl önce
İstanbul da 4 sene çalıştım. Çift şarkımı yaptım, 2021 yılında batı iline tayine tayin oldum. Memleket Gaziantep dilekçe verdim gitmek istiyorum şeklinde Gaziantep'e veriirler mi ayrıca batı ilinde mecburi olarak 3 seneye tabi olur muyum ? Dilekçe değerlendirilecektirden, genel atama döneminde değerlendirilecektire döndü yorumlayacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim.

BeyazGökk
Şube Müdürü
02 Nisan 2023 10:36

Gaziantep şark oldu, 1 numaralı torpil yeri şuan. Buyuksehirde olsa memleketine vermiyorlar. Deprem bölgesinde bulunan yakınını kaybedene bile 1 yilliğina geçici görevle gönderebiliriz dediler, kalıcı atayamayız dediler. Anlayacağın asrın felaketinde bile memlekete vermediler.

Kaan Türk 27, 2 yıl önce

ikinciiisark
Memur
02 Nisan 2023 10:38

Merhabalar çift şark var, deprem ilinde görev yapıyorum , ikinci depremde evimiz yıkıldı . Mecbur

Tayin istedik , 1-Batman 2-Kilis 3-Kayseri 4-Çankırı 5-Antep

Sizce neresi gelir ???? Eşim çalışıyor okula giden çocuklar var

Kaan Türk 27
Aday Memur
02 Nisan 2023 10:53

Devrem sen geriden geliyorsun biraz 3 aylık gidenlerden kalmak isteyenden dilekçe bile qlmadılar sözlü bitirdiler antepi şark için yazan arkadaş neden yazsın ? Pahalı bir şehir kiralar ucuk, terör en az alıyor, süresi uzun v.s. Şarka giden para tutmak ister, kısa sürede döneyim der v.s.
BeyazGökk, 2 yıl önce

Gaziantep şark oldu, 1 numaralı torpil yeri şuan. Buyuksehirde olsa memleketine vermiyorlar. Deprem bölgesinde bulunan yakınını kaybedene bile 1 yilliğina geçici görevle gönderebiliriz dediler, kalıcı atayamayız dediler. Anlayacağın asrın felaketinde bile memlekete vermediler.

Toplam 4441 mesaj
«161718192021222324252627»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi