Kişisel düşüncemi soracaksınız tayinlerin seçimden önce açıklanma ihtimali yok, mazarert atamaları perder pey açıklanır, atamalarda evli bekar ayrımı olmaz ancak atandığınız ilde genellikle bekarlar ilçeye gider, 1.şarkını yapmış 2.şark için ipka vermiş personelin ipkası ilden olumlu gittiği sürece genel müdürlük bozmaz Akgezen01, 2 ay önce - Alıntıya git
Teşekkürler
50 yaş ile ilgili duyumlarını merakla bekliyorum ikinci şark dönüşü memlekete verirler mi acaba akgezen ne dersin devrem Mukreminyilmaz, 2 ay önce - Alıntıya git
Akgezen, Arkadaş, Bı watsap yada telegram grubu oluştursan, teyitli üye alsan, Pek güzel olur. Hem herşey çok net olur, Hemde kim yazmış, yazan kim miş belli olur. Duyumların önemli. trf_oktay, 2 ay önce - Alıntıya git
Akgezen devrem tercihlerim , 1 Adana 2 Mersin 3 Osmaniye 4 Niğde 5 Karaman 6 Samsun 7 Ankara Adana'da hiç çalsmadm, 2. Şarka gelmeden Mersin'de çalstm, meslekte 17 yılı calsyrm. kripto1982, 2 ay önce - Alıntıya git
Akgezen şefim bu sene memlekete gene gidemeyecek miyiz?
Son olarak çift şark yapan birinci tercihine gider mi şefim?
Akgezen01, devrem geçen yıl 2. şark tayinim çıktı. Ancak, yeni yönetmelikle 44 maddede yaş konusu değişti. Şimdi 50 yaş kapsamında dilekçe verdim x iline diye. Birincisi sistemde dilekçem hala görünmüyor. İkincisi de tercih yaptırıldı. Nasıl olabilir?. Eskisi gibi dilekçe le istediğin ile gideriz, yoksa tercihe göre mi?. Forumda bazılarının dilekçesine olumlu cevap verildikten sonra tercih modülünün kapandığı bilgisi geçiyor. Bu konuyla ilgili bir duyumun var mı?.
Şimdilik buradan yazacağım duruma göre telegrama dönüş yapabiliriz Akgezen01, 2 ay önce - Alıntıya git
Abi dediğim gibi daha tercihler bitmedi ne dersem sadece yorum yapmış olurum daha duyum alacak duruma gelmedi Akgezen01, 2 ay önce - Alıntıya git
Devrem kütük adana değilse büyük ihtimal gidersin Akgezen01, 2 ay önce - Alıntıya git
Ak gezen abi kütüğümu yazdim yazdığım il buyuksehir verme ihtamalli varmi kota filan vs birsey varmi ilgin için tskker
Benim de kütüğüm Maraş. Maraş'a gitmek istiyorum. Deprem ve ohal dolayısıyla deprem bölgesinde kütük olayını önemserler mi?
Hoşgeldin reis bize herhangi bir iyileştirme felan olacak mı? Malum ev kiraları aldı başını gitti bu konuda bir şeyler yapmak lazım. serserigonlum06, 2 ay önce - Alıntıya git
Hoşgeldin reis bize herhangi bir iyileştirme felan olacak mı? Malum ev kiraları aldı başını gitti bu konuda bir şeyler yapmak lazım.
Devrem, mazeret atamaları peyderpey açıklanır demişsiniz bu kısmını biraz açar mısın? Mazeretlilerin büyük bir çoğunluğu genel atamaya ertelendi. Genel atama döneminden önce mi açıklanacak?