Ya arkadaşlar rica ediyorum bari bu başlık altında şurası mi gelir burası mi gelir demeyin. Birçok meslektaşımız bu başlığı takip ediyor. Akgezegen saolsun herkesi ilgilendiren önemli şeyler paylaşmaya çalışıyor. lütfen şahsi şeyler yazıp konuyu kirletmeyiniz.
Seçimden sonrasına attılarsa tayin işlerini yine çoğu kişiye olumsuz degerlendırırler. Bu sene birde deprem ve ekonomi bahanesi ile deprem bölgesi harici çoğu kişinin olumsuz olur bence. Zaten kimsenin duruma itiraz edemeyeceğini biliyorlar
Ya arkadaşlar rica ediyorum bari bu başlık altında şurası mi gelir burası mi gelir demeyin. Birçok meslektaşımız bu başlığı takip ediyor. Akgezegen saolsun herkesi ilgilendiren önemli şeyler paylaşmaya çalışıyor. lütfen şahsi şeyler yazıp konuyu kirletmeyiniz. Boldxpilot, 2 ay önce - Alıntıya git
Tercih süreci bitmiştir arkadaşlar hayırlısı olsun
Akgezen şefim bu sene memlekete gene gidemeyecek miyiz? Police5555, 2 ay önce - Alıntıya git
Akgezen şefim bu sene memlekete gene gidemeyecek miyiz?
+++
Tercih suresi bitti en kisa zamanda aciklanir seçimden once ins
Kişisel düşüncemi soracaksınız tayinlerin seçimden önce açıklanma ihtimali yok, mazarert atamaları perder pey açıklanır, atamalarda evli bekar ayrımı olmaz ancak atandığınız ilde genellikle bekarlar ilçeye gider, 1.şarkını yapmış 2.şark için ipka vermiş personelin ipkası ilden olumlu gittiği sürece genel müdürlük bozmaz Akgezen01, 2 ay önce - Alıntıya git
Güncel
Arkadaşlar hayırlı günler, tercih süreci dün itibarıyla bitti, rabbim herkesn hakkında ne hayırlısysa onu nasip etsin, ben iki sarkıda yaptm, meslekte 17. yıl, memleket Adana, kütükte Adana, Adana hiç çalsmadm, 2021 yılında Mersin'den gönüllü 2. Şarka geldim, süre düşünce tayinci oldum, ipka vermedn, tercihleri m 1 Adana 2 Mersin 3 Osmaniye 4 Niğde 5 Karaman 6 Samsun 7 Ankara olarak yaptm, memleket Adanaya verilirmiyim, şuan 12 ilinde sarktaym, sizce neresi olur, şimdiden teşekkürler. kripto1982, 2 ay önce - Alıntıya git
Evet tam da konu başlığına uygun bir soru tebrik ediyorum sizi
Tebrikler harika bir tercih olmuş Ankara hayırlısı
olsun
Tercih süreler 24 marta kadar uzamış
Memelekete gitme ihtimali düşük,gene de aklımdan geçen il Osmaniye gelir.deprem bölgesi olduğundan.
Evet tam da konu başlığına uygun bir soru tebrik ediyorum sizi Jnrg, 2 ay önce - Alıntıya git
Ankara gelir kesin.Adana gelme ihtimali yok.. Polis6031, 2 ay önce - Alıntıya git
Tebrikler harika bir tercih olmuş Ankara hayırlısı olsun Ahmet061e, 2 ay önce - Alıntıya git
Memelekete gitme ihtimali düşük,gene de aklımdan geçen il Osmaniye gelir.deprem bölgesi olduğundan. Polma, 2 ay önce - Alıntıya git