Arkadaşlar abiler devreler lütfen burası duyum başlığı yapmayın Allah rızası için ya.Duyum var mı diye giriyoruz alakasız yorumlar var.Hakka girmeyin lütfen
Neden Ankara kardeşim, ben ilk üç tercihten birine atanacağıma inanıyorum inşallah, ayrıca Adana niye olmasın, bakan bey yüzde 25 kota ile 2 sarkınıda yapanları kota dahilinde arayacaklarını TV izlemiştim, ayrıca Adana ilinde hiç çalsmadm kripto1982, 2 ay önce - Alıntıya git
Tamamda sende o 25 kotaya girecek yürek var mı bilemiyorum bence girebilirsen adana gelir. Mersinde gelme ihtimali var ama çok yazan var ilk tercihine. Osmaniye giden gelen ne olur bilemiyorum gelme durumu yüksek. Orayıda sekerse nigde karaman samsun gelmez bence ankara gelir. Ankarayı ne kadar yazan var bilmiyorum ama giden ne kadar bilmiyorum ama genede şaşırma çıkarsa çünkü bana görede ilk üç tercihin gelebilir gelmezse bence ankaraya kadar ölü tercih bana göre benim fikrim bu tabiki Allahın dediği olur
Tamamda sende o 25 kotaya girecek yürek var mı bilemiyorum bence girebilirsen adana gelir. Mersinde gelme ihtimali var ama çok yazan var ilk tercihine. Osmaniye giden gelen ne olur bilemiyorum gelme durumu yüksek. Orayıda sekerse nigde karaman samsun gelmez bence ankara gelir. Ankarayı ne kadar yazan var bilmiyorum ama giden ne kadar bilmiyorum ama genede şaşırma çıkarsa çünkü bana görede ilk üç tercihin gelebilir gelmezse bence ankaraya kadar ölü tercih bana göre benim fikrim bu tabiki Allahın dediği olur düz0polis, 2 ay önce - Alıntıya git
Sayın bakan illere göre %10 ve %20
kotalarını şuan da değil diyerek, 2023 atamasında olmayacağını, ancak ileriki yıllarda
olabilir şeklinde söylemişti. Tv yayını tekrar
İzlemeni tavsiye ederim. Zaten memleketine gönderilmeme olayının sebebinin, Adana da çalışan polislerin %40 veya %50oranında
Adanalı olduğundan dolayı kendisinin
göndermek istemediğini başka tv
programında söylemişti. Bu durumda sizin
memlekete gitme olasılığı oldukça düşük
gözüküyor.
Sayın bakan illere göre %10 ve %20 kotalarını şuan da değil diyerek, 2023 atamasında olmayacağını, ancak ileriki yıllarda olabilir şeklinde söylemişti. Tv yayını tekrar İzlemeni tavsiye ederim. Zaten memleketine gönderilmeme olayının sebebinin, Adana da çalışan polislerin %40 veya %50oranında Adanalı olduğundan dolayı kendisinin göndermek istemediğini başka tv programında söylemişti. Bu durumda sizin memlekete gitme olasılığı oldukça düşük gözüküyor. Brkskrya, 2 ay önce - Alıntıya git
Tercih süreler 24 marta kadar uzamış Mrstylmz, 2 ay önce - Alıntıya git
Tercih süreler 24 marta kadar uzamış
Hiç duymadım doğru mu rdvan72, 2 ay önce - Alıntıya git
Doğru 24 mart mesai bitimine kadar uzatıldı.
Doğru 24 mart mesai bitimine kadar uzatıldı. Ahmet061e, 2 ay önce - Alıntıya git
Tabi ki ancak personel subeniz ile öncelikle irtibata geçeceksiniz tekrar açacak modülü size
Tabi ki ancak personel subeniz ile öncelikle irtibata geçeceksiniz tekrar açacak modülü size Ahmet061e, 2 ay önce - Alıntıya git
'
Tamam sefim sagol rdvan72, 2 ay önce - Alıntıya git
Sen de sağ ol devrem.
Yok mu duyum Antepli272022, 2 ay önce - Alıntıya git
Mart ayı bitsin hele gelir ufaktan
Seçimlerden önce açıklanacak arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. bmircmir, 2 ay önce - Alıntıya git
Tamam
Çok emin yazmışsınız şef duyum sağlam heralde :)
Konuşan arkadaşlar atama yönetmeliğinin 2 değişikliğini kim söylemiş, geçen sene tayinlerin açıklanacağı günü 1 kez yanılmayla kim söylemiş açıp baksınlar :)) bmircmir, 2 ay önce - Alıntıya git
Aynen abi helal olsun gecen seneden diyordun