Editörler : swat3410
12345678910111213»

kripto1982
Daire Başkanı
22 Mart 2023 10:39

Arkadaşlar hayırlı günler, bu sene atamaların seçimden önce açıklanacağını bende duydum, muhtemelen 5 mayısta acıklanacakmıs, duyum inşallah cıkar, cıkmazsa şimdiden hakkınızı helal edin, herkesin gönlüne olanı nasip etsin inşallah

bmircmir
Kapalı
22 Mart 2023 11:08

Ben kimseyle yarışmıyorum kendi dediklerimi biliyorum. Akgezen kardeşimde duyduklarını söylüyor. Yönetmeliğin değişeceğini söylediğim günün sahurunda Bakan Bey açıklama yaptı :)
Antepli272022, 2 yıl önce
Baktım Akgezen söylemiş :)))

asilü
Kapalı
22 Mart 2023 12:39

Helal olsun

kripto1982, 2 yıl önce
Arkadaşlar hayırlı günler, bu sene atamaların seçimden önce açıklanacağını bende duydum, muhtemelen 5 mayısta acıklanacakmıs, duyum inşallah cıkar, cıkmazsa şimdiden hakkınızı helal edin, herkesin gönlüne olanı nasip etsin inşallah

Joker1453
Aday Memur
22 Mart 2023 12:43

Nasıl bir planlama düşünülüyor ipkalar kabul olacak mı tercih dışı afet bölgesi gelir mi
bmircmir, 2 yıl önce
Ben kimseyle yarışmıyorum kendi dediklerimi biliyorum. Akgezen kardeşimde duyduklarını söylüyor. Yönetmeliğin değişeceğini söylediğim günün sahurunda Bakan Bey açıklama yaptı :)

asilü
Kapalı
22 Mart 2023 13:03

Uzatmalar fazla

Antepli272022
Aday Memur
22 Mart 2023 13:15

Batıdan doğuya giden çok bu sene 4 büyükşehir de şark iki oldu ekstra doğudan kimse batıya gitmek istemiyor çift şarkını bitirenler tekrar doğu tercihi yapacak o zaman batıya kimler gidecek tercih dışı İstanbul Ankara İzmir Antalya gelme ihtimali var mı bilgi verebilir misin
bmircmir, 2 yıl önce

Ahmet061e
Yasaklı
22 Mart 2023 13:26

Hadi bakalım umarım doğrudur :)

bmircmir, 2 yıl önce

kronoskronos
Aday Memur
22 Mart 2023 13:31

Kişisel görüşüm tayinler seçimden önce 8-12 Mayıs tarihleri arasında açıklanır (ilişik kesmeler Haziran). Bir diğer husus bu yıl tercih yapanları üzmezler.İpkalar kabul olur. Tayinciler, yığılma olan iller hariç ilk iki tercihine gider.

Açıklama, seçim sonrasina kalir diyenler, unutmayin! önümüzde genel ve başkanlik seçimi var. Seçim sonrasi açıklamanın kimseye faydası yok.

Alemdarali
Genel Müdür
22 Mart 2023 13:42

bmircmir söylüyorsa doğrudur tecrübe ile sabit ne dediyse çıktı şimdiye kadar
bmircmir, 2 yıl önce

Ahmet061e
Yasaklı
22 Mart 2023 13:48

Madem öyle bekleyelim bakalım teşekkür ederiz

arkadaşa

Alemdarali, 2 yıl önce
bmircmir söylüyorsa doğrudur tecrübe ile sabit ne dediyse çıktı şimdiye kadar

Cnrdnz
Aday Memur
22 Mart 2023 13:58

Memleketimiz büyükşehir olmasına rağmen yazmadık vermezler diye.olurda verirlerse yazık olacak bizim durumda olanlara

sektor5252
Aday Memur
22 Mart 2023 13:59

arkadaşlar benim mazeret atama dilekçem önce genel atamaya döndü, 1 hafta sonra da dilekçe talebiniz değerlendirilecektir şeklinde güncellendi, bi tahmini olan var mı ://

Ahmet061e
Yasaklı
22 Mart 2023 14:14

Keşke yazsaydın 1 e sekerse 2 ye giderdin

Cnrdnz, 2 yıl önce

Memleketimiz büyükşehir olmasına rağmen yazmadık vermezler diye.olurda verirlerse yazık olacak bizim durumda olanlara

şeyt0102
Memur
22 Mart 2023 14:47

Deprem bölgesinde yim evim hasarlı kullanılamaz halde akgezen abi Adıyaman'da kalan şark süremi tamamlamak için memleketim olan kütük Malatya'ya tayin istedim ordaki ailemde depremde etkilendi diye Malatya yeni şark oldu zaten benim de kalan süremi tamamlamak için yazdım sence verirler mi abi genel atama döneminde değerlendirilecektir yazıyor ne olur sonuç sence adilamanda kalacak ev yok bişey yok evliyim çok zor şartlar ondan gitmek istedim memlekette bari konteynır da kalırım bahçede sence ne olur devrem
bmircmir, 2 yıl önce

Alemdarali
Genel Müdür
22 Mart 2023 14:48

Tercihlerini değiştirmek isteyenler için geçen yıl ben tercih dönemi bittikten sonra daireye dilekçe yazdım yaptığım tercihlerde sarfinazar edilerek 7 tercih yazdım ve bu tercihlerin geçerli olmasını istedim daire dilekçeyi makama sunuyor kabul edilirse tercih değişiyor benim değişti bilginiz olsun özellikle seçimden önce açıklanacak ise memleket olayı olabilir bence çünkü siyasilerin en önemli seçimi bir oy için bile her prensipten vazgecebilirler

Deniz212121
Aday Memur
22 Mart 2023 14:49

Kütüğe verileceğini zannetmiyorum ama belli de olmaz arkadaslar sürpriz yapıp verilebilirde hayırlısı olsun

Kartal487
Aday Memur
22 Mart 2023 14:52

Fikri olan yazabilirmi. Dört yıllık yerde ilk sark görevimi bitirdim ilk ipkami verdim. Tercihlerimde İstanbul Yalova Aydın seklinde İpkam kabul olur mu

Mirza3535
Aday Memur
22 Mart 2023 14:54

Seçimden sonra açıklanacak.....

Dragon3434
Aday Memur
22 Mart 2023 15:08

Duyum mu tahmin mi devrem

Mirza3535, 2 yıl önce

Seçimden sonra açıklanacak.....

Ahmet061e
Yasaklı
22 Mart 2023 15:26

+5

bmircmir, 2 yıl önce
Seçimlerden önce açıklanacak arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Toplam 4441 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi