Editörler : swat3410
«67891011121314151617»

bmircmir
Kapalı
27 Mart 2023 22:01

Arkadaşlar aksi bir durum olana kadar yazmayacağım. Planlanan seçimlerden önce büyük çoğunluğu memnun edecek şekilde tayinleri açıklamak. Doğuya gideceklerin bir kısmı istedikleri yere gidemeyebilir. Yeni mezunların planlamasının deprem bölgesine yapılması yönünde bir görüş hakim. Her şey gönlünüze göre olsun.

asilü
Kapalı
27 Mart 2023 22:39

Teşekkür abi

bmircmir, 2 yıl önce
Arkadaşlar aksi bir durum olana kadar yazmayacağım. Planlanan seçimlerden önce büyük çoğunluğu memnun edecek şekilde tayinleri açıklamak. Doğuya gideceklerin bir kısmı istedikleri yere gidemeyebilir. Yeni mezunların planlamasının deprem bölgesine yapılması yönünde bir görüş hakim. Her şey gönlünüze göre olsun.

koruma1903
Şef
27 Mart 2023 22:52

Nisan sonunda açıklanıp seçimden sonra başlamalar yapılacak diye duydum.

hayatzor88
Aday Memur
27 Mart 2023 22:59

Teşekkürler, hakkımızda hayırlısı olsun
bmircmir, 2 yıl önce

Joker1453
Aday Memur
27 Mart 2023 23:29

Doğudan batıya gidecekler için tercih dışı olur mu ayrıca ipkalar kabul olur mu
bmircmir, 2 yıl önce

kripto1982
Daire Başkanı
28 Mart 2023 00:38

Bmircmr devrem hayırlı geceler hayırlı ramazanlar, benim memleket adana kütüğümde Adana , her iki sarkıda yaptm, bu sene memlekete tayin olacakmyz, bilgin varmı, ben birinci tercihe Adanayı yazdm, 2 Mersin 3 Osmaniye 4 Niğde 5 Karaman 6 Samsun 7 Ankara şeklinde yazdm, bilgi verirsen sevinirim
bmircmir, 2 yıl önce

kripto1982
Daire Başkanı
28 Mart 2023 00:39

Devrem ayrıca Adana ilinde hiç çalsmadm, 2 şarka gelirken Mersin ilinden geldim, şuan 12 ilindeyym
bmircmir, 2 yıl önce

Taribo West
Memur
28 Mart 2023 01:51

Bu sene atamalar farklı olabilir doğuda herkes ipka verdi ben şuan şırnaktayım batıdan yüklü bir tayin olacak doğuya doğudan giden az batıdaki boşluk dolmuyor bu atamada doğuda ki personeller için ipkalar sorun olabilir bence ve herkes istediği yere gidemeyebilir öncelik deprem bölgesinde çalışan personeller denildi bakalım hakkımız da hayırlısı olsun inşaallah

Akgezen01
Kapalı
28 Mart 2023 08:53

Tercihler yeni bitti hemen duyum çıkmaz
Mavi yıldız66, 2 yıl önce

Akgezen bey açıyorsun başlığı herhangi bir şey yazmıyorsun

ms_erdin
Şef
28 Mart 2023 09:16

Atamaların seçimden ince aciklanma ihtimali varmi, seçim yatırımı olabileceği söyleniyor

Akgezen01
Kapalı
28 Mart 2023 09:21

Tarihlerle ilgili bir duyum almadım geçmiş yıllarda seçimden önce hiç açıklanmadı bu seçim açıklanır mı bilmiyorum
ms_erdin, 2 yıl önce

Atamaların seçimden ince aciklanma ihtimali varmi, seçim yatırımı olabileceği söyleniyor

Policemannn
Aday Memur
28 Mart 2023 09:30

Emniyet 3 5 kişinin oyunu düşünmez seçimden önce açıklanma ihtimali vermiyorum kendi görüşüm

şeyt0102
Memur
28 Mart 2023 10:29

Deprembölgesinde süresi dolmayan personel ne olacak şefim ben Adıyaman'da yım sürem dolmadı şarktan şarka istedim evim hasarlı istediğim illerde kendi memleketim ve 3 tane daha şark ili yazdım bizi gönderirler mi yoksa süremiz dolmadı diye kalırmıyız şefim modül açılmadı zaten
Akgezen01, 2 yıl önce
Tarihlerle ilgili bir duyum almadım geçmiş yıllarda seçimden önce hiç açıklanmadı bu seçim açıklanır mı bilmiyorum

Mavi yıldız66
Aday Memur
28 Mart 2023 11:01

Atama sonucunu şahsi algılayıp buna göre oyunu kullanabilecek varmıdır.

Mavi yıldız66
Aday Memur
28 Mart 2023 11:03

Bir tarafta fetö/PKK'nın desteklediği millet ittifakı .. diğer tarafta bunlarla mücadele eden ittifak..

Mavi yıldız66
Aday Memur
28 Mart 2023 11:06

2. Şark hazırlığı gelen bir olarak biri olarak söylüyorum.. Kılıçdaroğlunun 2. Şarkı kaldıracağını yüzde yüz emin olsam bile yine oy vermem.. Gider Arslanlar gibi 2. Şarkimi yaparim

Deniz212121
Aday Memur
28 Mart 2023 11:12

Seçimden önce açıklanıyor, herkes için hayırlıuğurlu olur inşallar yeni yerler Allah?a emanet olun

kripto1982
Daire Başkanı
28 Mart 2023 11:56

Deniz devrem tahmini açıklanma ne zaman olabilir, bilgin varmı
Deniz212121, 2 yıl önce

Seçimden önce açıklanıyor, herkes için hayırlıuğurlu olur inşallar yeni yerler Allah?a emanet olun

adalı-polis
Genel Müdür
28 Mart 2023 11:57

Muhtamel 4 yada 5 mayıs olacak.

Poliss155
Memur
28 Mart 2023 12:13

Arkadaşlar haziranın ilk haftasından önce beklemeyin bence
Toplam 4441 mesaj
«67891011121314151617»

Çok Yazılan Konular

Sözlük