Editörler : ProletariatKubil ay
19 Mart 2023 12:12   

Şark olan deprem illerinden tercih yapanlar

Şark olan deprem illerinden tercih yapan var mı tercih çıktı kısmında ipka istiyor istemiyor ibaresi var mı acaba yapanlar yazarsa

19 Mart 2023 13:44

KingDrummer
Memur

Maraş, Hatay, Adıyaman ilk torbadaki şehirlerin üçünü de yazdım ben.

Çıktı aldığında ipka tercihi: istemiyor/ istiyor şeklinde görünüyor.

19 Mart 2023 13:45

KingDrummer
Memur

KingDrummer, 1 hafta önce - Alıntıya git

Sanırım ben yanlış anladım. Siz deprem bölgesinden gideceksiniz muhtemelen :)

19 Mart 2023 14:11

Expero
Aday Memur

Aynen Malatya maraştan yazanlar için sordum burdan yazanlardan görünmüyo galiba herkeste o şekilde mi merak ettim

20 Mart 2023 00:31

Mavi3400
Aday Memur

Neden peki yani 3 deprem bölgesini de yazmışsınız
20 Mart 2023 01:24

KingDrummer
Memur
Neden peki yani 3 deprem bölgesini de yazmışsınız
Mavi3400, 1 hafta önce - Alıntıya git

Maraş memleketim, Hatay'da yaşadığım şehre (Adana) 2 saatlik mesafede olduğu için yazdım. Her ikisi de bir şekilde barınma konusunda yolumu bulabileceğim şehirler. Tanıdık, eş dost çok. Adıyaman zaten en altta. Maraş, Hatay gibi şuan herkesin son sırada zorunlu olarak yazdığı şehirlerden sekip Adıyaman'a inmez. Yani benim için Şırnak, Hakkari gibi grupları yazmaktansa deprem bölgelerini yazmak daha avantajlıydı. Tabi genel anlamda konuşmuyorum. Kişisel olarak sahip olduğum avantajlar için konuşuyorum.

20 Mart 2023 01:31

Mavi3400
Aday Memur

Maraş memleketim, Hatay'da yaşadığım şehre (Adana) 2 saatlik mesafede olduğu için yazdım. Her ikisi de bir şekilde barınma konusunda yolumu bulabileceğim şehirler. Tanıdık, eş dost çok. Adıyaman zaten en altta. Maraş, Hatay gibi şuan herkesin son sırada zorunlu olarak yazdığı şehirlerden sekip Adıyaman'a inmez. Yani benim için Şırnak, Hakkari gibi grupları yazmaktansa deprem bölgelerini yazmak daha avantajlıydı. Tabi genel anlamda konuşmuyorum. Kişisel olarak sahip olduğum avantajlar için konuşuyorum.

Anladım hocam bizde Kahramanmaraşlıyız ailemiz Elbistan'da ama yazmadık Adıyaman yazdık henüz tercih vermedik ama suanlik kararsız kaldık yaa eşim Adıyaman diyor ben de Maraş da olabilir dedim bilmiyorum Adıyaman nasıl bi bilgin var mı
Toplam 6 mesaj