Editörler : E.Kayı Han
19 Mart 2023 12:19   

Memura %15 ek zam olur mu

Merhaba arkadaşlar ****** ve tüm haberler sitesinde memura %15 zam yapılacağı söylentisi var haberiniz var mi

19 Mart 2023 12:34

işletmen74
Aday Memur
Hayal ürünü sanmam deprem oldu tüm zamlar iptal edildi
19 Mart 2023 13:28

İnfaz34
Aday Memur

Önümüzdeki ay gelecek bütün memurlara

19 Mart 2023 13:36

Skylan
Şef

He olur olur memur hakkını bile istemeye cekinsin, zamcıkda kendi kendine gelsin..

Su forumu inletmesi gereken memur arkadaş korkudan gikini çıkarmasın belki diğerleri ister oda faydalanır

Biz bu kafayla gidersek durumumuz hep bu olacak arkadaş

Sen asgarî ücretin 2 katından nerelere düşmüşsun hala %15 diyorsunuz, neyi çözecek %15 kirana gelen zammı mı mutfağa gelen zammı mı yoksa elektrik faturasını mı neyi..

19 Mart 2023 14:03

dca23
Memur

bütün haber siteleri hep aynı haber sitesini kaynak gösteriyor. Yani kulisten gelen bilgi de yok, duyumu olan da yok, haber yapan ekonomist de yok, söz eden muhalefet de yok. yok da yok..

19 Mart 2023 14:27

Gnyl42
Aday Memur
Hayal ürünü sanmam deprem oldu tüm zamlar iptal edildi
işletmen74, 1 hafta önce - Alıntıya git

Deprem oldu zam olmaz ne demek ya ,bu yorumlarınızla devletin elinde saçma sapan bahaneleri siz sunuyorsunuz nasıl olsa bu düşünce icerisindeler vermesek te olur dedirtiyorsuhuz,deprem var diyerek 40 yaşındaki adamı emekli edecek parayı nerden buluyorsa memurun emeklinin de hakkını bu devlet verecek arkadaş ve re cek vermesin bakalım ailemle birlikte 13 oyu unutsun,oyun satılık mı demeyin evet satılık benim evimde kaynayamayan tencereyi kimse düşünmüyor ama...senin gibi zihniyetlerden bıktım iyice

19 Mart 2023 14:29

işletmen74
Aday Memur

Deprem oldu zam olmaz ne demek ya ,bu yorumlarınızla devletin elinde saçma sapan bahaneleri siz sunuyorsunuz nasıl olsa bu düşünce icerisindeler vermesek te olur dedirtiyorsuhuz,deprem var diyerek 40 yaşındaki adamı emekli edecek parayı nerden buluyorsa memurun emeklinin de hakkını bu devlet verecek arkadaş ve re cek vermesin bakalım ailemle birlikte 13 oyu unutsun,oyun satılık mı demeyin evet satılık benim evimde kaynayamayan tencereyi kimse düşünmüyor ama...senin gibi zihniyetlerden bıktım iyice

Gnyl42, 1 hafta önce - Alıntıya git
Hayatımda gördüğüm en boş adamsın oyun satılık İse devam et boş yazmaya hadsiz seni vermesinler diyen kim vermezler dedim paraya oyu satanı devlet memuru yapmışlar yazıklar olsun
19 Mart 2023 14:39

Gnyl42
Aday Memur
Hayatımda gördüğüm en boş adamsın oyun satılık İse devam et boş yazmaya hadsiz seni vermesinler diyen kim vermezler dedim paraya oyu satanı devlet memuru yapmışlar yazıklar olsun

Bos adam kim belli "adaymemur"olduğundan....

Sen benim emeğimin karşılığını depreme şuna buna baglayamazsin eyt para bulan devlet,suriyelliyi beslemeye para bulan devlet memurun hakkını emeklinin hakkını verecek helehele sen ya memur bile değilken ne işin var memuru ilgilendiren konularda ahkam kesiyosun

19 Mart 2023 14:40

işletmen74
Aday Memur

Bos adam kim belli "adaymemur"olduğundan....

Sen benim emeğimin karşılığını depreme şuna buna baglayamazsin eyt para bulan devlet,suriyelliyi beslemeye para bulan devlet memurun hakkını emeklinin hakkını verecek helehele sen ya memur bile değilken ne işin var memuru ilgilendiren konularda ahkam kesiyosun

Gnyl42, 1 hafta önce - Alıntıya git
Kes traşı 12 senedir devlet memuru olarak görev yapıyorum hadsizlik yapma dün ki memur olduğun belli aç olma şükür et terbiyesizlik yapıyorsun
19 Mart 2023 14:52

birfikirbirdüşünce
Aday Memur
Bir siyasi parti benim isteklerimi karşılıyorsa benden oy alır o da onun karşılığında devlet vekil maaşı alıyor bunun oy satmakla bir alakası yok 10 yıllık memursun bunu düşünemiyor musun?
19 Mart 2023 14:56

işletmen74
Aday Memur
Bir siyasi parti benim isteklerimi karşılıyorsa benden oy alır o da onun karşılığında devlet vekil maaşı alıyor bunun oy satmakla bir alakası yok 10 yıllık memursun bunu düşünemiyor musun?
birfikirbirdüşünce, 1 hafta önce - Alıntıya git
Benim siyaset ile işim olmaz herkes gönlüne göre versin rabbim kısa kesin şu işi aza kanaat etmeyen Bir gecede depremde elindekilerden oldu millet az bir bakın dünyada ne aç Kalan insanlar var Allah'a emanet olun
19 Mart 2023 22:28

DURMUŞ Ünal
Memur

Önümüzdeki ay gelecek bütün memurlara

İnfaz34, 1 hafta önce - Alıntıya git
Aynısını ikmlere tazminat konusu içinde yazmıştiniz,hala iddialı iddialı konuşuyorsunuz !
20 Mart 2023 10:46

aglayanicramemuru
Aday Memur

memnun değilseniz oy vermezsiniz arkadaşlar bu kadar basit

20 Mart 2023 11:07

İsmi Lazım Deil
Şef

Seçim var koltuk gidici, mecbur verecek.

20 Mart 2023 11:19

kamuz01
Aday Memur
Kes traşı 12 senedir devlet memuru olarak görev yapıyorum hadsizlik yapma dün ki memur olduğun belli aç olma şükür et terbiyesizlik yapıyorsun

reis şükrümüzü Allaha yaparız hükümete değil bu ülkenin kaymağını yiyen siyasiler halka şükredin diyor

20 Mart 2023 12:27

mevzuatdelisi
Aday Memur
Benim siyaset ile işim olmaz herkes gönlüne göre versin rabbim kısa kesin şu işi aza kanaat etmeyen Bir gecede depremde elindekilerden oldu millet az bir bakın dünyada ne aç Kalan insanlar var Allah'a emanet olun

Maaş alma o zaman kardeşim. Devlete, millete bedavaya babanın hayrına çalış. Hobi olarak senelerce emek ver. Ondan sonra insanlara bu şekilde akıl verme hakkını kendinde bulabilirsin. Bedavaya çalışmıyorsan ve işinin karşılığı olarak bir para alıyorsan da, emeğinin karşılığını isteyen, dile getiren insanları yersiz eleştirme. Bu hakka sahip değilsin.

20 Mart 2023 12:31

işletmen74
Aday Memur

Maaş alma o zaman kardeşim. Devlete, millete bedavaya babanın hayrına çalış. Hobi olarak senelerce emek ver. Ondan sonra insanlara bu şekilde akıl verme hakkını kendinde bulabilirsin. Bedavaya çalışmıyorsan ve işinin karşılığı olarak bir para alıyorsan da, emeğinin karşılığını isteyen, dile getiren insanları yersiz eleştirme. Bu hakka sahip değilsin.

mevzuatdelisi, 1 hafta önce - Alıntıya git
Al işte sen bedavaya çalış kardeşim insan olun kardeşim insanlıktan nasibini alamamış sın dinin imanın para olmuş ulan nasıl bir açlık içindesin ki para para diye burada ahkam kesiyorsunuz alma ne demek lan terbiyesizlik yapıyorsun depremde Bir gecede adamlar ellerindekinden oldu bu kadar ağlamaya değmez terbiyesizlik yapıyorsunuz paranın kölesi olmuşsun az şükür et para kölesi seni
20 Mart 2023 12:36

mevzuatdelisi
Aday Memur
Al işte sen bedavaya çalış kardeşim insan olun kardeşim insanlıktan nasibini alamamış sın dinin imanın para olmuş ulan nasıl bir açlık içindesin ki para para diye burada ahkam kesiyorsunuz alma ne demek lan terbiyesizlik yapıyorsun depremde Bir gecede adamlar ellerindekinden oldu bu kadar ağlamaya değmez terbiyesizlik yapıyorsunuz paranın kölesi olmuşsun az şükür et para kölesi seni

İnsan terbiyesiz ve ahlakı ölçüsünde konuşurmuş. :)

20 Mart 2023 12:38

işletmen74
Aday Memur

İnsan terbiyesiz ve ahlakı ölçüsünde konuşurmuş. :)

Aynen öyle kardeş bak ne ekersen onu biçersin demişler güzel söyle güzel işit senin gibi dinazorca konuş dinazorca işit hadi işine aç seni :-)
20 Mart 2023 12:43

mevzuatdelisi
Aday Memur
Aynen öyle kardeş bak ne ekersen onu biçersin demişler güzel söyle güzel işit senin gibi dinazorca konuş dinazorca işit hadi işine aç seni :-)

Yazık gerçekten. Senin gibi zihniyette olanlar yüzünden memur kesimi korkak, pısırık, hakkını arayamaz bir halde. Asıl dinazor sen ve senin gibiler güzel kardeşim. Ama siz öyle bir bencil fanusun içinde yaşıyorsunuz ki hakkını aramaya yeltenen bir başka memuru görünce dahi korkaklığınız dilinize, damağınıza vuruyor.

657 gibi güçlü bir mevzuat varken memurların en basit insani hakları konusunda bile talepte bulunmaktan çekinmesi, korkması sizin gibi ''eski zihniyet''ten kalanların bir marifetidir.

Utanılacak halinizle övünüyorsunuz.

20 Mart 2023 12:46

işletmen74
Aday Memur

Yazık gerçekten. Senin gibi zihniyette olanlar yüzünden memur kesimi korkak, pısırık, hakkını arayamaz bir halde. Asıl dinazor sen ve senin gibiler güzel kardeşim. Ama siz öyle bir bencil fanusun içinde yaşıyorsunuz ki hakkını aramaya yeltenen bir başka memuru görünce dahi korkaklığınız dilinize, damağınıza vuruyor.

657 gibi güçlü bir mevzuat varken memurların en basit insani hakları konusunda bile talepte bulunmaktan çekinmesi, korkması sizin gibi ''eski zihniyet''ten kalanların bir marifetidir.

Utanılacak halinizle övünüyorsunuz.

Arkadaş ben verilmesin demedim git İlk yorumu oku depremden dolayı iptal edildi dedim sizin gibiler varken bu ülkede aç kalmaya mahkum olacaksınız Allah bir gecede herşeyi alıyor görüyorsunuz verilmesin demedim ama o fanus içindeki şahsiyet de sensin neden biliyor musun hala para diye ağlayan fanus tip i adamsın ağlama kardeşim verilecek ise verilsin ama ağlama herşey para değil Bir gün Bir gecede elindeki avucunda kin den olduğundan anlayacaksınız saygılar... Fanus bey :-)
Toplam 42 mesaj