Editörler : E.Kayı Han
19 Mart 2023 12:19

Memura %15 ek zam olur mu

Merhaba arkadaşlar ****** ve tüm haberler sitesinde memura %15 zam yapılacağı söylentisi var haberiniz var mi

işletmen74
Aday Memur
19 Mart 2023 12:34

Hayal ürünü sanmam deprem oldu tüm zamlar iptal edildi

İnfaz34
Aday Memur
19 Mart 2023 13:28

Önümüzdeki ay gelecek bütün memurlara

Skylan
Kapalı
19 Mart 2023 13:36

He olur olur memur hakkını bile istemeye cekinsin, zamcıkda kendi kendine gelsin..

Su forumu inletmesi gereken memur arkadaş korkudan gikini çıkarmasın belki diğerleri ister oda faydalanır

Biz bu kafayla gidersek durumumuz hep bu olacak arkadaş

Sen asgarî ücretin 2 katından nerelere düşmüşsun hala %15 diyorsunuz, neyi çözecek %15 kirana gelen zammı mı mutfağa gelen zammı mı yoksa elektrik faturasını mı neyi..

dca23
Şef
19 Mart 2023 14:03

bütün haber siteleri hep aynı haber sitesini kaynak gösteriyor. Yani kulisten gelen bilgi de yok, duyumu olan da yok, haber yapan ekonomist de yok, söz eden muhalefet de yok. yok da yok..

Gnyl42
Memur
19 Mart 2023 14:27

Deprem oldu zam olmaz ne demek ya ,bu yorumlarınızla devletin elinde saçma sapan bahaneleri siz sunuyorsunuz nasıl olsa bu düşünce icerisindeler vermesek te olur dedirtiyorsuhuz,deprem var diyerek 40 yaşındaki adamı emekli edecek parayı nerden buluyorsa memurun emeklinin de hakkını bu devlet verecek arkadaş ve re cek vermesin bakalım ailemle birlikte 13 oyu unutsun,oyun satılık mı demeyin evet satılık benim evimde kaynayamayan tencereyi kimse düşünmüyor ama...senin gibi zihniyetlerden bıktım iyice

işletmen74, 7 ay önce
Hayal ürünü sanmam deprem oldu tüm zamlar iptal edildi

işletmen74
Aday Memur
19 Mart 2023 14:29

Hayatımda gördüğüm en boş adamsın oyun satılık İse devam et boş yazmaya hadsiz seni vermesinler diyen kim vermezler dedim paraya oyu satanı devlet memuru yapmışlar yazıklar olsun
Gnyl42, 7 ay önce

Deprem oldu zam olmaz ne demek ya ,bu yorumlarınızla devletin elinde saçma sapan bahaneleri siz sunuyorsunuz nasıl olsa bu düşünce icerisindeler vermesek te olur dedirtiyorsuhuz,deprem var diyerek 40 yaşındaki adamı emekli edecek parayı nerden buluyorsa memurun emeklinin de hakkını bu devlet verecek arkadaş ve re cek vermesin bakalım ailemle birlikte 13 oyu unutsun,oyun satılık mı demeyin evet satılık benim evimde kaynayamayan tencereyi kimse düşünmüyor ama...senin gibi zihniyetlerden bıktım iyice

Gnyl42
Memur
19 Mart 2023 14:39

Bos adam kim belli "adaymemur"olduğundan....

Sen benim emeğimin karşılığını depreme şuna buna baglayamazsin eyt para bulan devlet,suriyelliyi beslemeye para bulan devlet memurun hakkını emeklinin hakkını verecek helehele sen ya memur bile değilken ne işin var memuru ilgilendiren konularda ahkam kesiyosun

işletmen74, 7 ay önce
Hayatımda gördüğüm en boş adamsın oyun satılık İse devam et boş yazmaya hadsiz seni vermesinler diyen kim vermezler dedim paraya oyu satanı devlet memuru yapmışlar yazıklar olsun

işletmen74
Aday Memur
19 Mart 2023 14:40

Kes traşı 12 senedir devlet memuru olarak görev yapıyorum hadsizlik yapma dün ki memur olduğun belli aç olma şükür et terbiyesizlik yapıyorsun
Gnyl42, 7 ay önce

Bos adam kim belli "adaymemur"olduğundan....

Sen benim emeğimin karşılığını depreme şuna buna baglayamazsin eyt para bulan devlet,suriyelliyi beslemeye para bulan devlet memurun hakkını emeklinin hakkını verecek helehele sen ya memur bile değilken ne işin var memuru ilgilendiren konularda ahkam kesiyosun

19 Mart 2023 14:52

Bir siyasi parti benim isteklerimi karşılıyorsa benden oy alır o da onun karşılığında devlet vekil maaşı alıyor bunun oy satmakla bir alakası yok 10 yıllık memursun bunu düşünemiyor musun?
işletmen74, 7 ay önce

işletmen74
Aday Memur
19 Mart 2023 14:56

Benim siyaset ile işim olmaz herkes gönlüne göre versin rabbim kısa kesin şu işi aza kanaat etmeyen Bir gecede depremde elindekilerden oldu millet az bir bakın dünyada ne aç Kalan insanlar var Allah'a emanet olun
birfikirbirdüşünce, 7 ay önce
Bir siyasi parti benim isteklerimi karşılıyorsa benden oy alır o da onun karşılığında devlet vekil maaşı alıyor bunun oy satmakla bir alakası yok 10 yıllık memursun bunu düşünemiyor musun?
19 Mart 2023 22:28

Aynısını ikmlere tazminat konusu içinde yazmıştiniz,hala iddialı iddialı konuşuyorsunuz !
İnfaz34, 7 ay önce

Önümüzdeki ay gelecek bütün memurlara

aglayanicramemuru
Aday Memur
20 Mart 2023 10:46

memnun değilseniz oy vermezsiniz arkadaşlar bu kadar basit

20 Mart 2023 11:07

Seçim var koltuk gidici, mecbur verecek.

kamuz01
Memur
20 Mart 2023 11:19

reis şükrümüzü Allaha yaparız hükümete değil bu ülkenin kaymağını yiyen siyasiler halka şükredin diyor

işletmen74, 7 ay önce
Kes traşı 12 senedir devlet memuru olarak görev yapıyorum hadsizlik yapma dün ki memur olduğun belli aç olma şükür et terbiyesizlik yapıyorsun

mevzuatdelisi
Aday Memur
20 Mart 2023 12:27

Maaş alma o zaman kardeşim. Devlete, millete bedavaya babanın hayrına çalış. Hobi olarak senelerce emek ver. Ondan sonra insanlara bu şekilde akıl verme hakkını kendinde bulabilirsin. Bedavaya çalışmıyorsan ve işinin karşılığı olarak bir para alıyorsan da, emeğinin karşılığını isteyen, dile getiren insanları yersiz eleştirme. Bu hakka sahip değilsin.

işletmen74, 7 ay önce
Benim siyaset ile işim olmaz herkes gönlüne göre versin rabbim kısa kesin şu işi aza kanaat etmeyen Bir gecede depremde elindekilerden oldu millet az bir bakın dünyada ne aç Kalan insanlar var Allah'a emanet olun

işletmen74
Aday Memur
20 Mart 2023 12:31

Al işte sen bedavaya çalış kardeşim insan olun kardeşim insanlıktan nasibini alamamış sın dinin imanın para olmuş ulan nasıl bir açlık içindesin ki para para diye burada ahkam kesiyorsunuz alma ne demek lan terbiyesizlik yapıyorsun depremde Bir gecede adamlar ellerindekinden oldu bu kadar ağlamaya değmez terbiyesizlik yapıyorsunuz paranın kölesi olmuşsun az şükür et para kölesi seni
mevzuatdelisi, 7 ay önce

Maaş alma o zaman kardeşim. Devlete, millete bedavaya babanın hayrına çalış. Hobi olarak senelerce emek ver. Ondan sonra insanlara bu şekilde akıl verme hakkını kendinde bulabilirsin. Bedavaya çalışmıyorsan ve işinin karşılığı olarak bir para alıyorsan da, emeğinin karşılığını isteyen, dile getiren insanları yersiz eleştirme. Bu hakka sahip değilsin.

mevzuatdelisi
Aday Memur
20 Mart 2023 12:36

İnsan terbiyesiz ve ahlakı ölçüsünde konuşurmuş. :)

işletmen74, 7 ay önce
Al işte sen bedavaya çalış kardeşim insan olun kardeşim insanlıktan nasibini alamamış sın dinin imanın para olmuş ulan nasıl bir açlık içindesin ki para para diye burada ahkam kesiyorsunuz alma ne demek lan terbiyesizlik yapıyorsun depremde Bir gecede adamlar ellerindekinden oldu bu kadar ağlamaya değmez terbiyesizlik yapıyorsunuz paranın kölesi olmuşsun az şükür et para kölesi seni

işletmen74
Aday Memur
20 Mart 2023 12:38

Aynen öyle kardeş bak ne ekersen onu biçersin demişler güzel söyle güzel işit senin gibi dinazorca konuş dinazorca işit hadi işine aç seni :-)
mevzuatdelisi, 7 ay önce

İnsan terbiyesiz ve ahlakı ölçüsünde konuşurmuş. :)

mevzuatdelisi
Aday Memur
20 Mart 2023 12:43

Yazık gerçekten. Senin gibi zihniyette olanlar yüzünden memur kesimi korkak, pısırık, hakkını arayamaz bir halde. Asıl dinazor sen ve senin gibiler güzel kardeşim. Ama siz öyle bir bencil fanusun içinde yaşıyorsunuz ki hakkını aramaya yeltenen bir başka memuru görünce dahi korkaklığınız dilinize, damağınıza vuruyor.

657 gibi güçlü bir mevzuat varken memurların en basit insani hakları konusunda bile talepte bulunmaktan çekinmesi, korkması sizin gibi ''eski zihniyet''ten kalanların bir marifetidir.

Utanılacak halinizle övünüyorsunuz.

işletmen74, 7 ay önce
Aynen öyle kardeş bak ne ekersen onu biçersin demişler güzel söyle güzel işit senin gibi dinazorca konuş dinazorca işit hadi işine aç seni :-)

işletmen74
Aday Memur
20 Mart 2023 12:46

Arkadaş ben verilmesin demedim git İlk yorumu oku depremden dolayı iptal edildi dedim sizin gibiler varken bu ülkede aç kalmaya mahkum olacaksınız Allah bir gecede herşeyi alıyor görüyorsunuz verilmesin demedim ama o fanus içindeki şahsiyet de sensin neden biliyor musun hala para diye ağlayan fanus tip i adamsın ağlama kardeşim verilecek ise verilsin ama ağlama herşey para değil Bir gün Bir gecede elindeki avucunda kin den olduğundan anlayacaksınız saygılar... Fanus bey :-)
mevzuatdelisi, 7 ay önce

Yazık gerçekten. Senin gibi zihniyette olanlar yüzünden memur kesimi korkak, pısırık, hakkını arayamaz bir halde. Asıl dinazor sen ve senin gibiler güzel kardeşim. Ama siz öyle bir bencil fanusun içinde yaşıyorsunuz ki hakkını aramaya yeltenen bir başka memuru görünce dahi korkaklığınız dilinize, damağınıza vuruyor.

657 gibi güçlü bir mevzuat varken memurların en basit insani hakları konusunda bile talepte bulunmaktan çekinmesi, korkması sizin gibi ''eski zihniyet''ten kalanların bir marifetidir.

Utanılacak halinizle övünüyorsunuz.

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi