Editörler : E.Kayı Han

sphinx80
Aday Memur
23 Mart 2023 11:44

Olmaz

İnfaz34
Aday Memur
23 Mart 2023 14:55

Olsa da olur olmasada olur bence

cevherdudayev1
Daire Başkanı
23 Mart 2023 15:12

yüzde olarak verilmesi değilde seyyanen verilmesi daha mantıklı böylelikle aramızdaki uçurum daha fazla açılmaz 11 bin maaş alan adamada yüzde 15 20 bin alanada yüzde 15 böyle düşünün ama iki grubuda örnek bin lira verilse aramızdaki fark yükselmez

System20
Şube Müdürü
23 Mart 2023 15:20

Memura zam ile ilgili tek bir açıklama yok. Sanmıyorum vereceklerini..,

HayatSuGibi
Daire Başkanı
23 Mart 2023 15:21

En düşük maaş alan memurların maaşı aynı emekli maaşında yapılan düzenleme gibi belli bir sınırın üzerine çekilmeli. Oransal yapılan her zam az maaş alanı çok etkilemediği gibi çok fazla maaş alan ile arasındaki makası iyice açmaktadır.

cemil1905
Şube Müdürü
23 Mart 2023 16:35

Seçimden önce en az 3 bin TL seyyanen zam verilmeli

İnfaz34
Aday Memur
23 Mart 2023 16:44

3000 olmaz arkadaşım 2000 yeter fazla olmaz bütçeye ağır gelir

System20
Şube Müdürü
23 Mart 2023 18:57

Daha dün bize evden yemek getir, lokantada yemek yemeyin geçinirsiniz diyordun? Şimdi ne oldu, zam mı istiyorsun ? Bak demek ki ihtiyaç varmış zamma. Hepsi aile babası olan, geçim sıkıntısı çeken aile babalarına evden yemek getir, lotankada yemek yeme demeye utanmıyor musun sen ?
cevherdudayev1, 6 ay önce

yüzde olarak verilmesi değilde seyyanen verilmesi daha mantıklı böylelikle aramızdaki uçurum daha fazla açılmaz 11 bin maaş alan adamada yüzde 15 20 bin alanada yüzde 15 böyle düşünün ama iki grubuda örnek bin lira verilse aramızdaki fark yükselmez

cevherdudayev1
Daire Başkanı
23 Mart 2023 22:05

gurbanım yazdıklarımı yarım yamalak okuyup yarım aklınla değerlendirme beni bekar bir insanın kira ve faturalara bulaşmadan eksiye düşmesinin eleştirmem ile zam olayının arasında nasıl bi bağlantı kurdun

System20, 6 ay önce
Daha dün bize evden yemek getir, lokantada yemek yemeyin geçinirsiniz diyordun? Şimdi ne oldu, zam mı istiyorsun ? Bak demek ki ihtiyaç varmış zamma. Hepsi aile babası olan, geçim sıkıntısı çeken aile babalarına evden yemek getir, lotankada yemek yeme demeye utanmıyor musun sen ?

System20
Şube Müdürü
23 Mart 2023 22:15

Kimin aklı yarım belli oldu. Daha geçen gün geçinemiyosanız lokantada yemeyin, ağalık yapmayın, evden yemek getirin geçinirsiniz diyen sendin. Şimdi 3 gram beyninle millete yarın akıllı diyorsun. Yüzsüzlüğün bu kadarı. Pes artık.

gurbanım yazdıklarımı yarım yamalak okuyup yarım aklınla değerlendirme beni bekar bir insanın kira ve faturalara bulaşmadan eksiye düşmesinin eleştirmem ile zam olayının arasında nasıl bi bağlantı kurdun

cevherdudayev1
Daire Başkanı
23 Mart 2023 22:43

bak hala yazdığımı anlamıyorsun gerçekten nasıl memur oldun bu kafayla merak ediyorum ev kirası fatura böyle masraflar ödemeyen bi insan nasıl eksiye düşer bundan bahsediyorum ama hala vır vır konuşuyorsun

System20, 6 ay önce
Kimin aklı yarım belli oldu. Daha geçen gün geçinemiyosanız lokantada yemeyin, ağalık yapmayın, evden yemek getirin geçinirsiniz diyen sendin. Şimdi 3 gram beyninle millete yarın akıllı diyorsun. Yüzsüzlüğün bu kadarı. Pes artık.

Mühendisya
Aday Memur
23 Mart 2023 22:54

Memura zammı duyan esnaf, üretici, komisyoncu vs. verilen zam oranının üstüne yüzde 5 de kendisi koyup ürün fiyatını arttırıyor. Verilse ne olur verilmese ne olur alım gücü olmadıktan sonra. Bizim milletimize zam değil ahlak lazım

horageçti
Şef
23 Mart 2023 22:54

Çalışmalar devam ediya
23 Mart 2023 23:02

Arkadaşlar burda halinize şükredin diyenlerden bazıları kişisel çabalarıyla asla gelemeyecekleri makamları birilerinin yardımıyla işgal edip ballı maaşlar alanlardır. Bunlara itibar etmeyiniz.

System20
Şube Müdürü
23 Mart 2023 23:19

Kes sesini. Senin kadar gereksiz bir adam tanımadım. Şu beyin yapınla asıl sen nasıl memur oldun anlatmıyorum. Senin gibi şükürcü tipler yüzünden bu haldeyiz.

bak hala yazdığımı anlamıyorsun gerçekten nasıl memur oldun bu kafayla merak ediyorum ev kirası fatura böyle masraflar ödemeyen bi insan nasıl eksiye düşer bundan bahsediyorum ama hala vır vır konuşuyorsun

23 Mart 2023 23:31

Nisan başında meclis kapanacak herhalde sadece emekli zammi çıkar ki memura ne zaman zam verdiler. Ben beklemiyorum bu hukumetten memuru bitirdiler !!!

cevherdudayev1
Daire Başkanı
24 Mart 2023 00:26

Allah şifa versin

System20, 6 ay önce
Kes sesini. Senin kadar gereksiz bir adam tanımadım. Şu beyin yapınla asıl sen nasıl memur oldun anlatmıyorum. Senin gibi şükürcü tipler yüzünden bu haldeyiz.

necip salih
Aday Memur
24 Mart 2023 11:47

Arkadaşlar birbirinize girmeyin

cybernetic
Şef
24 Mart 2023 13:06

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu

'Temmuz ayında da kademelendirmeye yönelik olarak, bütün çalışanlarımızın lehine gerekli düzenlemeleri yapacağımızdan kamuoyu emin olsun. Alım gücünü öncülleyerek insanlarımızın daha iyi bir yaşam koşuluna ulaşması için mücadele veriyoruz.'

diyerek bizlerin beklentilerini sonlandırmış oldu.

24 Mart 2023 19:50

Bizi aç bitap bırakmaya kesin karar vermişler. Bunu reklam ede ede yapıyorlarya o zoruma gidiyor. Bazı saf arkadaşlar hâlâ bunların refah getireceğine inanıyor şaşıyorum.

cybernetic, 6 ay önce

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu

'Temmuz ayında da kademelendirmeye yönelik olarak, bütün çalışanlarımızın lehine gerekli düzenlemeleri yapacağımızdan kamuoyu emin olsun. Alım gücünü öncülleyerek insanlarımızın daha iyi bir yaşam koşuluna ulaşması için mücadele veriyoruz.'

diyerek bizlerin beklentilerini sonlandırmış oldu.

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi