Editörler : **sude**
19 Mart 2023 15:11   

MSB mülakat

Merhaba arkadaşlar, Msb mülakatına giren var mı? sizce ne zaman açıklanır

19 Mart 2023 15:15

SorhanS
Aday Memur
Ben 20 şubatta girdim bundan oönceki ilanlar 2 haftaya veya 4 ay için de açıklanmış yani haftaya da olabilir 4 ay sonrada
19 Mart 2023 15:17

Escenko
Aday Memur

anladım teşekkürler. Mülakatta görevli astsubay 5 aydan önce beklemeyin dedi çok saçma değil mi ya belki seçim dolayısıyla erken açıklanır

19 Mart 2023 16:53

SorhanS
Aday Memur

anladım teşekkürler. Mülakatta görevli astsubay 5 aydan önce beklemeyin dedi çok saçma değil mi ya belki seçim dolayısıyla erken açıklanır

Escenko, 2 hafta önce - Alıntıya git
Bilemiyorum MSB belli olmuyor ne yapacağı
19 Mart 2023 18:41

hedef2022kpss
Aday Memur

Escenko, 2 hafta önce - Alıntıya git
Aralıkta biten uzman yardımcılığı bile açıklanmadı daha. Msb asil yedek seçtiği adamları araştırmadan açıklamıyor şu an. Mülakat bitimine göre asil yedek olanların genel bir araştırması yapılır ve sıkıntı varsa sonraki adaylara geçilip değerlendirme bitince sonuçları açıklıyor. 4 5 ay dan önce gelmez sizinki. Bundan önceki sözleşmeli alım da haziran dan önce gelmez
20 Mart 2023 12:07

Escenko
Aday Memur
Aralıkta biten uzman yardımcılığı bile açıklanmadı daha. Msb asil yedek seçtiği adamları araştırmadan açıklamıyor şu an. Mülakat bitimine göre asil yedek olanların genel bir araştırması yapılır ve sıkıntı varsa sonraki adaylara geçilip değerlendirme bitince sonuçları açıklıyor. 4 5 ay dan önce gelmez sizinki. Bundan önceki sözleşmeli alım da haziran dan önce gelmez
hedef2022kpss, 2 hafta önce - Alıntıya git

anladım teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı

20 Mart 2023 15:53

Rambo23
Aday Memur

Bakanlığa ulaşabilen var mı ne zaman açıklanacağı hakkında?

20 Mart 2023 16:25

Escenko
Aday Memur

Bakanlığa ulaşabilen var mı ne zaman açıklanacağı hakkında?

Rambo23, 2 hafta önce - Alıntıya git

siz hangi pozisyonu bekliyorsunuz?

20 Mart 2023 16:29

Rambo23
Aday Memur

Makine mühendisliği.

Birde birşey soracağım asil olarak veya yedek olarak kazanıp kazanmadığımız açıklanıp mı araştırmaya geçiliyor yoksa bütün araştırmalar bittikten sonra mı kazanıp kazanamadığımız açıklanıyor?

20 Mart 2023 17:29

Escenko
Aday Memur

Makine mühendisliği.

Birde birşey soracağım asil olarak veya yedek olarak kazanıp kazanmadığımız açıklanıp mı araştırmaya geçiliyor yoksa bütün araştırmalar bittikten sonra mı kazanıp kazanamadığımız açıklanıyor?

Ben de makine mühendisiyim. Anladığım kadarıyla asil ve yedeklerin güvenlik soruşturması yapılıp öyle açıklanacak

20 Mart 2023 19:06

SorhanS
Aday Memur

Makine mühendisliği.

Başvuru açıklamasında sıralamaya göre mülakat sağlık raporu ve daha sonra güvenlik soruşturması diyor. Ben maksimum bir buçuk ay içinde açıklancağını tahmin ediyorum ama yarında açıklanabilr tabi.
20 Mart 2023 19:37

Escenko
Aday Memur
Başvuru açıklamasında sıralamaya göre mülakat sağlık raporu ve daha sonra güvenlik soruşturması diyor. Ben maksimum bir buçuk ay içinde açıklancağını tahmin ediyorum ama yarında açıklanabilr tabi.
SorhanS, 2 hafta önce - Alıntıya git

umarım en kısa sürede açıklanır da önümüze bakabiliriz

20 Mart 2023 19:44

mşmakinemüh01
Aday Memur

Arkadaşlar benim tanıdık şu an msb de elektirk mühendisi 3 yıl oldu mülakatın son gününden 15 gün sonra asil ve yedek liste açıklanmış ondan sonraki süreç çok uzun sürmüş 4 - 5 ay bandında

20 Mart 2023 19:46

mşmakinemüh01
Aday Memur

Son mülakat günü 10 marttı 25 mart da açıklanır galiba bende makine mühendisiyim elazığ için bekliyorum

20 Mart 2023 20:05

jumani
Aday Memur

Arkadaşlar benim tanıdık şu an msb de elektirk mühendisi 3 yıl oldu mülakatın son gününden 15 gün sonra asil ve yedek liste açıklanmış ondan sonraki süreç çok uzun sürmüş 4 - 5 ay bandında

mşmakinemüh01, 2 hafta önce - Alıntıya git

Hocam tanıdığın çalışma şartları nasılmış, rahat mı

20 Mart 2023 20:14

kunane13
Aday Memur

Son mülakat günü 10 marttı 25 mart da açıklanır galiba bende makine mühendisiyim elazığ için bekliyorum

mşmakinemüh01, 2 hafta önce - Alıntıya git
Ben de Elazig icin bekliyorum bilginiz var mi kac kisiydik?
20 Mart 2023 20:14

mngaras
Tekirdağ MSB ye başvuran varmı Makine Mühendisliği. İlk sıradakinin puanı kaçtır acaba.
21 Mart 2023 10:11

mşmakinemüh01
Aday Memur

Çalışma şartları biraz esnekmiş projelerin teslim zamanı sıkıştığı zaman özellikle askeri disiplin hissediliyormuş denetim oluyormuş sürekli özel sektör gibi bir nevi

21 Mart 2023 16:59

Escenko
Aday Memur

hakkımızda hayırlısı arkadaşlar

21 Mart 2023 23:34

k3nd1m
Aday Memur

bende 27 subatta girdim kayseri için Makine mühendisiyim inşallah bir an önce açıklanır sonuçlar,mülakat süreciniz nasıldı kazanıp kazanmadığınızı hissedebildiniz mi arkadaşlar benim ki fena değildi ama kpss puanım düşük olduğu için belki seçmezler daha yüksek arkadaslar vardı.

22 Mart 2023 12:00

Rambo23
Aday Memur

Uzman yardımcılığı sonuçları açıklandı. Sanırım bu Aralık ayında mülakatlı yapılan alım

Toplam 24 mesaj