Editörler : ayşegül bgm
19 Mart 2023 15:33   

Tıbbi sekreter kıyafet yönetmeliği

Merhabalar bizim hastanede poliklinik ve serviste çalışan sekreterlerin aynı kıyafeti gitmesi isteniyor işçi vkhi ye verilen kıyafetten bizim de giymemiz isteniyor acaba bu durumda olan başkaları var mı yani sadece bizim hastaneye mi özgü bu durum biz tıbbi sekreterlere yapılan kıyafet yardımı önlük bazlı bunu dile getirdiğimizde kabul etmiyorlar hepiniz aynı işi yapıyorsunuz aynısınız diyorlar tıbbi sekreter kıyafet yönetmeliğini nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz

19 Mart 2023 17:48

tnsrkn
Genel Müdür
Vhki işçi değildir, vhki nin 657 de tabi kiyafet yönetmeliği takim elbisedir. Tibbi sekreter surekli işçi ile aynı kıyafeti giyemez.
19 Mart 2023 18:13

Tıbbi sekreterizz
Aday Memur

Sürekli işçilerden bahsetmiştim zaten 657 vkhi poliklinik ya da serviste çalışmıyor sürekli işçiler sürekli işçi vkhi olarak geçiyor diye biliyordum o yüzden işçi vkhi olarak yazdım

19 Mart 2023 19:43

sedda_sivas
Şef

Öyle birşey yok sen sağlık hizmetleri sınıfında 657 e tabi devlet memurusun. Devlet memuru yönetmenliğinde neyse o, asla torpille girmiş sonradan çakma kadroya geçmiş bir sürekli işçiyle sen bir değilsin. Önerim acilen sendikaya danış, bununla ilgili yönetmenliği bul ve önlerine koy. İyice saçmaladılar ya dingonun ahırına döndü idareler. Ne olacak malum partilerintaşeronluğunu yapmaktan başka bi halta yaradıklarımı var

19 Mart 2023 19:53

gonul_kara
Aday Memur
Hiçbir şey yapmama gerek yok tehdit ederler yildirmaya çalışırlar, alırsanız giyeriz de geç, almazlar çünkü, işçiye hem kıyafet yardımı yapılıyor hem kıyafet alınıyor.bize de dayattilar.he ok siz alırsanız giyeriz ama devletin bize öngördüğü bir beyaz önlük dedik gectik
19 Mart 2023 19:58

Tıbbi sekreterizz
Aday Memur

Poliklinik ya da serviste çalışan tıbbi sekreter varsa aramızda siz beyaz önlük mü giyiyorsunuz peki

19 Mart 2023 23:19

yaakamoz
Aday Memur
Hangi hastane acaba bu zihniyette olan ?
Toplam 6 mesaj