Editörler : **sude**
20 Mart 2023 11:11

Şehit-Gazi Yakını Hakları

Şehit Gazi yakını olarak kgm ye atandım kurum değiştirmek istiyorum ..Kurumlar arası geçişlerde bizlere tolerans gösteriliyor mu bilen var mı ?

kingofthenorth
Aday Memur
21 Mart 2023 20:35

Maalesef hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar.

asnyvz
Aday Memur
23 Mart 2023 09:09

İçişleri Bakanlığı, şehit yakını ve gaziler için kolaylık gösterilmesi adı altında bir genelge çıkarmışlardı ... oda mı işe yaramıyor

kingofthenorth, 2 ay önce
Maalesef hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar.

kingofthenorth
Aday Memur
24 Mart 2023 14:26

Hepsi yazı da kalıyor maalesef. Üst mevkilere ulaşamıyoruz bile. 1 buçuk senedir uğraşıyoruz kurumlararası geçiş için. Kimlerle kimlerle görüşmedik. Herkes yüzüne tamam diyip arkandan sallıyor maalesef.

asnyvz
Aday Memur
27 Mart 2023 17:14

nasıl yani ? gitmek istediğin kurum mu sorun çıkarıyor yoksa ayrılmak istediğin kurum mu ?

Hepsi yazı da kalıyor maalesef. Üst mevkilere ulaşamıyoruz bile. 1 buçuk senedir uğraşıyoruz kurumlararası geçiş için. Kimlerle kimlerle görüşmedik. Herkes yüzüne tamam diyip arkandan sallıyor maalesef.

kingofthenorth
Aday Memur
27 Mart 2023 18:12

Referansın olmasan kimse kimseyi istemiyor. Daha açık nasıl anlatabilirim?

asnyvz
Aday Memur
28 Mart 2023 10:28

peki gitmek istediğimiz kurum onay verir gel çalış derse ..ayrılmak istediğimiz kurumu bize ne kadar zorluk çıkartabilir yasal bi hakkkımız var mı

Referansın olmasan kimse kimseyi istemiyor. Daha açık nasıl anlatabilirim?

kingofthenorth
Aday Memur
28 Mart 2023 10:40

Herhangi bir zorluk çıkarmaz. Önemli olan karşı tarafın sizi istemesi.

asnyvz
Aday Memur
28 Mart 2023 10:41

inş öyledir teşekkür ederim

Herhangi bir zorluk çıkarmaz. Önemli olan karşı tarafın sizi istemesi.

"maya"
Aday Memur
30 Mart 2023 15:37

Gitmek istediğiniz kurum onay verse bile şuan çalıştığınız kurum göndermeyebilir. Fakat eğer gideceğiniz kurumda üst bir unvanla girseniz onay vermek zorunda onun dışında genelde kurumlar personelini göndermek istemiyor.

asnyvz, 2 ay önce

peki gitmek istediğimiz kurum onay verir gel çalış derse ..ayrılmak istediğimiz kurumu bize ne kadar zorluk çıkartabilir yasal bi hakkkımız var mı

asnyvz
Aday Memur
31 Mart 2023 09:33

nasıl yani anlayamadım ? şuan mühendis olarak görev yapıyorum ne olarak gidersem bana izin vermek zorundalar ?

"maya", 2 ay önce

Gitmek istediğiniz kurum onay verse bile şuan çalıştığınız kurum göndermeyebilir. Fakat eğer gideceğiniz kurumda üst bir unvanla girseniz onay vermek zorunda onun dışında genelde kurumlar personelini göndermek istemiyor.

asnyvz
Aday Memur
31 Mart 2023 09:35

bu durum ile ilgili bir emsal veya örnek var mı ? yada yasal bi hak ? mahkeme kararı falan olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim

"maya", 2 ay önce

"maya"
Aday Memur
31 Mart 2023 10:33

Yani şu demek oluyor mühendis kadrosu ile gitmek isterseniz aynı kadro olduğundan kurumunuz göndermeyebilir. Fakat gideceğiniz yerde alacağınız maaş şuankinden fazla ise göndermek zorunda eğer göndermezse dava açıp kazanırsınız.

asnyvz, 2 ay önce

nasıl yani anlayamadım ? şuan mühendis olarak görev yapıyorum ne olarak gidersem bana izin vermek zorundalar ?

asnyvz
Aday Memur
31 Mart 2023 12:20

anladım çok teşekkür ederim peki bu şekilde sonuçlanan önek gösterebileceğim bi emsal dava var mı bir bilginiz var mı acaba

"maya", 2 ay önce

Yani şu demek oluyor mühendis kadrosu ile gitmek isterseniz aynı kadro olduğundan kurumunuz göndermeyebilir. Fakat gideceğiniz yerde alacağınız maaş şuankinden fazla ise göndermek zorunda eğer göndermezse dava açıp kazanırsınız.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi