Editörler : Pangaea
20 Mart 2023 17:01

Büro personeli vs. gibi bölümler

Büro personeli,vhki,memur,üniversite memurluğu,bilgisayar isletmeni,yurt yönetim memurluğu gibi uzmanlik istemeyen kadrolara hep malum fakülte şartı konuluyor bilindiği üzere.

Bu fakülte her ilanda var,fen edebiyat,mühendislik vs gibi birçok fakülte başvuracak hiçbir ilan bile bulamazken bu fakülte mezunları aynı zamanda bolluk içinde olduklarından dolayı daldan dala atlayip kadrolari yakmaktadirlar son yapilan gsb yurt yonetim personeli ve cevre bakanligi memurluklari gibi. Çünkü şansları çok ve her ilanda varlar. 4001 kadrosuna da basvurabildikleri halde bu kodu kötülerler çünkü düşük puanlarla atanmak isterler, bu kadrolari kendilerinin gibi gösterirler ama herkes herseyin farkında.

Bu meb 4250 büro personeli alımında da eğer özel mezuniyet kodu istenirse diğer fakülte mezunları artık kpssye girmesin. illa bu kadrolara bir bölüm şartı konulacaksa da bu büro yönetimi olmalıdır.buro personeli vb. kadrolarinin malum fakülteye verilmesinin hiçbir anlamı yok. Bu çok anlamsız. Herkes bunaldı artık.

Kpssye milyonlarca insan girdi ilk 10bindekiler bırakın atanmayi başvuracak ilan bulamiyor. Hakkımız yeniliyor.

Bu meb ilani dönüm noktası olacaktır.

vakıfgureba
Aday Memur
20 Mart 2023 17:26

İİBF'li arkadaşlar, kendisi forumun trolü olup boş yapmaktadır. Direkt eksileyip editöre şikayet edin. 21 Ekim'den bu yana ağlayıp duruyor. Boşuna kendisine bir şeyler yazıp prim kastirmayin!

superbery
Aday Memur
20 Mart 2023 17:30

bu fikri ilk ben yazmıştım madem alım büro personeli ozman alınan bölümde büro yönetimi olmalı tartışmasız ne 4001 e ne iibfye hadi bakalım adaletli olun deyinki onların hakkı

AKayin
Memur
20 Mart 2023 18:07

mühendisler büro memuru oluyor ve birkaç ay sonra kadroyu yakıp ayrılıyorlar oh ne güzel istanbul be o yüzden kadrolar iibf'lilere verilmeli en azından kadronun kıymetini bilirler devlette devamlılık esastır.

maa33
Kapalı
20 Mart 2023 18:39

Teknik Matematik kardeş, sizin İİBF mezunları ile ilgili farklı bir "GAREZ"inizin olduğunu düşünüyorum. Hatta abartısızca söylemek isterim ki şu anda devlette karar verici bir pozisyonda olsaydınız tüm İİBF mezunlarını "CÜZZAMLI" olarak ilan edip bırakın kadro vermeyi toplumdan bile dışlardınız...Bununla birlikte söylemeden geçemeyeceğim bir husus daha var: Sizin gibi ayrıştıran bir düşüncede olan birisi bence Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde hakkıyla devlet memurluğu yapamaz... Hazır yeri gelmişken belirtmek istiyorum: İstisnalar dışında hiçbir İİBF'li, "Büro personeli veya halkla ilişkiler" gibi 4 yıllık bölümlerden mezun olup da bu gibi büro personeli alımlarında onlara kontenjan verilmesin DEMEDİ. Onların da hakkıdır, onlara da kontenjan verilmelidir. Ayrıca hiçbir İİBF'li "Mühendis veya mimarlık" fakültesi mezunlarının kadrosunun kendilerine verilmesini talep ETMEDİ. Daha önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanılığı Faruk Çelik'in 7 Eylül 2013 tarihinde attığı şu tweetinde yazdığı gibi:

"4001 Ailesi biz size güvenerek İşkur'a 713 kişi aldık ama siz ilk 7ayda %30 unuz İşkurdan ayrılarak Bizi terk ettiniz.Duyurulur."

Ez cümle işi hakkına veriniz. Ayrıca sizi vicdana davet ediyorum. Hoş, vicdanlı birisi bunları yazmazdı ya...Neyse. Allah BÜYÜKTÜR.

happydays000
Aday Memur
20 Mart 2023 18:43

geleceğin altın bilezik mesleği Büro memurluğu

alonestyle
Aday Memur
20 Mart 2023 19:47

hiç düşünmeden 1 milyon mezunu olan bölümleri 4 yıl okuyup ağlıyorsunuz yazık la :D

21 Mart 2023 21:44

İktisadi idari bilimler fakultesindeki idari cümlesini bur araştırın bilmiyorsaniz ayrica iktisat kongresi ekonomi ile alakalıdır bunuda bir araştırın

superbery, 1 yıl önce

bu fikri ilk ben yazmıştım madem alım büro personeli ozman alınan bölümde büro yönetimi olmalı tartışmasız ne 4001 e ne iibfye hadi bakalım adaletli olun deyinki onların hakkı

kc222
Aday Memur
22 Mart 2023 17:17

oyunun kuralları sınava girerken belliydi gözden düşmüş bölüm okumuş arkadaşlar 90 alsan bile atanamayacağınıza bilerek bu sınava niye hazırlanıp kendinizi bu hallere düşürüyorsunuz değer mi bu strese

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi