Editörler : "eskiyara"Pangaea
20 Mart 2023 18:58

23 nisan hazırlık

23 nisan için bu yıl nasıl bir kutlama düşünülüyor arkadaşlar. törenlerin sade oyunsuz ve gösterisiz olacağı konusunda duyumlar var. Sizin okullarınızda çalışmalar var mı bu konuda malum deprem nedeniyle bir çok arkadaşımız ve öğrencimiz hem buruk hem moralsiz

bulaşşıkk
Memur
20 Mart 2023 20:52

Bu sene bütün kutlamalar iptal edilmeli bence.

melcea
Genel Müdür
21 Mart 2023 00:21

Bizim okulda, normal, dansli, muzikli gosteriler devam. Sadece kutlama gunu ile ilgili bilgi geldi, onun haricinde bir degisiklik yok.

orko06
Aday Memur
21 Mart 2023 07:32

Çocuklar mutlu olmaya devam etmeli. Bu onların bayramı. Aynen yapılmalıdır.Heyecanla bekliyorlar.Milli yas değil neden kutlanmasin.

Comador
Şube Müdürü
21 Mart 2023 12:49

Çocuklar başkalarının üzüntüsüyle üzülmeyi de öğrenmeli. Hem bu bayramlarda eğlenen mutlu olan veliler. Garibim çocukların hele okul öncesi çocuklarının o gösterilerde mutlu olduğunu hiç görmedim.

orko06, 2 yıl önce
Çocuklar mutlu olmaya devam etmeli. Bu onların bayramı. Aynen yapılmalıdır.Heyecanla bekliyorlar.Milli yas değil neden kutlanmasin.

orko06
Aday Memur
21 Mart 2023 13:02

Ben görüyorum 20 yıldır mutlu olduklarını.Veli de mutlu olsun ne zararı var. Başkalarının üzüntüsü ile üzülmek milli bir bayramı yok sayarak olmamalı.Kalanlar güçlü olacak ki düşenlerin yarasi sarılsın.
Comador, 2 yıl önce

Çocuklar başkalarının üzüntüsüyle üzülmeyi de öğrenmeli. Hem bu bayramlarda eğlenen mutlu olan veliler. Garibim çocukların hele okul öncesi çocuklarının o gösterilerde mutlu olduğunu hiç görmedim.

Fatih Alper
Kapalı
21 Mart 2023 19:13

Ülkede onca can gitti çocuklar öksüz yetim kaldı sizin derdiniz eğlence dans müzik ne kadar duyarsız bir toplum olduk
melcea, 2 yıl önce

Bizim okulda, normal, dansli, muzikli gosteriler devam. Sadece kutlama gunu ile ilgili bilgi geldi, onun haricinde bir degisiklik yok.

Feriduni
Şube Müdürü
22 Mart 2023 08:17

23 Nisan'da çocukların gösteri yapmasına karşıyım. Çocuk daha onlar. Okula palyaço getirirsin, çocukların mutlu olacağı bir müzik açarsın, çocuklara pasta ve limonata ikram edersin ve çocuklar gönüllerince eğlenir, oynar, dans eder. Anaokuluna giden çocuklar sırf velileri ve seyredenleri eğlendirecek diye türlü eziyet çekiyorlar. Çocukları özgür bırakın, doya doya eğlensinler günlerinde.

melcea
Genel Müdür
22 Mart 2023 09:39

Buna ben karar vermiyorum, mudur karar veriyor. Bana kalsa, ben bir bransci olarak gosteri hazirlamaktan zaten hoslanmiyorum, hele bu durumda hic hoslanmiyorum. Neye, kime tepki verdiginize dikkat edin.

Fatih Alper, 2 yıl önce
Ülkede onca can gitti çocuklar öksüz yetim kaldı sizin derdiniz eğlence dans müzik ne kadar duyarsız bir toplum olduk

Fatih Alper
Kapalı
22 Mart 2023 10:08

Bana söylediklerinizi idarenize söyleyin belli ki ülkeden bihaber yaşıyorlar
melcea, 2 yıl önce

Buna ben karar vermiyorum, mudur karar veriyor. Bana kalsa, ben bir bransci olarak gosteri hazirlamaktan zaten hoslanmiyorum, hele bu durumda hic hoslanmiyorum. Neye, kime tepki verdiginize dikkat edin.

melcea
Genel Müdür
22 Mart 2023 10:48

Soylemedigimi nereden biliyorsunuz? Sonucta karar amirin, benim degil.

Fatih Alper, 2 yıl önce
Bana söylediklerinizi idarenize söyleyin belli ki ülkeden bihaber yaşıyorlar

spock
Daire Başkanı
22 Mart 2023 18:59

Cumhuriyetimizin 100. Yılında kenetlenip bir olmamız, Türk'ün gücünü hatırlamamız gereken bayramlarımızın sönük geçmesini isteyenin vatanseverliğinden şüphe ederim.

Fatih Alper
Kapalı
22 Mart 2023 19:41

Sen misin vatansever! Ülkenin bir köşesi kan ağlasın felaketlerle boğuşsun soğukta açıkta kalsın sen burada şov yap empati yoksunu trol seni!!!
spock, 2 yıl önce

Cumhuriyetimizin 100. Yılında kenetlenip bir olmamız, Türk'ün gücünü hatırlamamız gereken bayramlarımızın sönük geçmesini isteyenin vatanseverliğinden şüphe ederim.

Fatih Alper
Kapalı
22 Mart 2023 19:43

Yeni bugün üye olmuş trol olduğu ne kadar da belli ama! sizin gibi lafta vatanseverlerin ne olduğunu biliyoruz biz hadi işine
spock, 2 yıl önce

hugo.almeida
Kapalı
22 Mart 2023 21:49

Olup olmamasını geçtim artık ne olacağını bile bilmiyoruz. Çocuklara şunları alın bu gösteriyi yapacağız demeye çekiniyoruz. Niye? Yarın birisi "Hayır iptal." diyebilir. Peki o iptal diyecek kişi bugün "Kutlayacağız" diyor mu? Hayır. Bugün kutlayacağız deyip yarın hayır diyebilir mi? Pek âlâ mümkün.

Müdüre soruyoruz:

- Kutlanacak mı?

+ Bilmiyorum hocam, diyor. Ben bir ilçe milli eğitime sorayım diyor.

Gidiyor: İlçe milli eğitime soruyor.

- Bilmiyorum hocam, bir ile soralım diyorlar.

Gidiyorlar İl milli eğitime soruyorlar.

- Bilmiyoruz bakanlıktan haber bekliyoruz diyorlar.

Eeee? Ne yapacağız. Siz yapacak gibi hazırlanın diyorlar. Sanki öğrenciden kuru boya isityoruz. İptal olursa? Yapacak bir şey yokmuş.

Bekliyoruz. Birileri gidip de son karar merciine soracak da kesinleşecek.

melcea
Genel Müdür
22 Mart 2023 22:40

Dünkü Nevruz toreninde muzikli gosteriler son anda iptal edilmis. O yuzden 23 Nisan icin de masraf yaptirmamaya calisin deniyor bize. Iptal olursa onca zaman calisip, derslerimin gidisine mi uzuleyim, zaten gonulsuz oldugumdan sevineyim mi, Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayraminin sönük gececegine ve cocuklarin emegine mi uzuleyim yoksa ulkenin yarisinin acisina saygidan dolayi sevineyim mi? Bilemiyorum.

hugo.almeida, 2 yıl önce

Olup olmamasını geçtim artık ne olacağını bile bilmiyoruz. Çocuklara şunları alın bu gösteriyi yapacağız demeye çekiniyoruz. Niye? Yarın birisi "Hayır iptal." diyebilir. Peki o iptal diyecek kişi bugün "Kutlayacağız" diyor mu? Hayır. Bugün kutlayacağız deyip yarın hayır diyebilir mi? Pek âlâ mümkün.

Müdüre soruyoruz:

- Kutlanacak mı?

+ Bilmiyorum hocam, diyor. Ben bir ilçe milli eğitime sorayım diyor.

Gidiyor: İlçe milli eğitime soruyor.

- Bilmiyorum hocam, bir ile soralım diyorlar.

Gidiyorlar İl milli eğitime soruyorlar.

- Bilmiyoruz bakanlıktan haber bekliyoruz diyorlar.

Eeee? Ne yapacağız. Siz yapacak gibi hazırlanın diyorlar. Sanki öğrenciden kuru boya isityoruz. İptal olursa? Yapacak bir şey yokmuş.

Bekliyoruz. Birileri gidip de son karar merciine soracak da kesinleşecek.

Mehker
Daire Başkanı
22 Mart 2023 23:37

Kesinlikle müzikli, danslı kutlama yapılmamalı. Çok büyük bir felaket yaşamışız, hala etkileri devam ederken böule bir şey yapılmamalı

Mehker
Daire Başkanı
22 Mart 2023 23:48

Biz şu anda milli bir yasın içindeyiz. Çok büyük bir felaket meydana geldi ve etkileri aynen devam ediyor, yasta olmak için illaki resmi olarak bir milli yas ilan edilmesi gerekmiyor

orko06, 2 yıl önce

serdarsa4848
Memur
23 Mart 2023 09:52

cimere bazı veliler yazsa cevap verirler mi acaba merak ediyorum. Açıkçası deprem anından beri moralimiz çok kötü hala o soğukta insanlar çadırlarda kalırken kutlama yapmak vicdani olarak beni rahatsız eder. umuyorum ki sadece şiir ve konuşmalarla olur 23 nisan.

Mehker, 2 yıl önce

Biz şu anda milli bir yasın içindeyiz. Çok büyük bir felaket meydana geldi ve etkileri aynen devam ediyor, yasta olmak için illaki resmi olarak bir milli yas ilan edilmesi gerekmiyor

spock
Daire Başkanı
23 Mart 2023 18:20

Bu bayramın MİLLİ EGEMENLİK bayramı olduğunu hatırlatmak isterim.

Kimsenin bize tek adam rejimini dayatamayacağını, Türk Milleti üzerinde kimsenin tahakküm kuramayacağını herkese hatırlatmamız gereken, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılındayız.

Bu yıl kutlamazsak ne zaman kutlayacağız?

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi