Editörler : E.Kayı Han
20 Mart 2023 23:05

Ünvan Değişikliği Sınavı - Sosyal Çalışmacı

Arkadaşlar selamlar. Ünvan değişikliği sınavında sosyal çalışmacı olarak girecek arkadaşlarla bilgi alışverişi yapabileceğimiz bir yer olsun istedim. Çalışılacak konular hakkında bilgisi olan var mı, bu konuda pek bilgi bulamadım.

black0
Aday Memur
04 Nisan 2023 01:34

konudan bağımsız sosyal çalışmacılar ne kadar maaş alıyor ortalama?

daimaonline
Aday Memur
04 Nisan 2023 09:05

Hocam ben de sosyal hizmetler mezunuyum, ünvan değişikliği sınavı mı var? Eğer ünvan değişikliği sınavı açılırsa sosyal çalışmacı kadrosu açılacağını nereden biliyorsunuz ? Ben de çok istiyorum açılsın inşallah mümkün olur böyle bir şey :)

boncul84
Daire Başkanı
04 Nisan 2023 20:57

Cte de sınav ilanı yayınlandı inşallah adliyeler içindeyayınlanır

mahser5656
Aday Memur
07 Nisan 2023 10:02

Arkadaşlar Adli destek mağdur hizmetlerine aşağıdaki iletişim formu linkinden talebimizi iletelim. bu işler arz talep meselesidir.

https://magdur.adalet.gov.tr/Home/Mail

mahser5656
Aday Memur
07 Nisan 2023 10:15

Yapılacak ilk görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavında sosyal çalışmacı unvanında Görevde Yükselme Sınavı açılması için talep dilekçesi gönderelim.birlikten kuvvet doğar.

mahser5656, 2 yıl önce

Arkadaşlar Adli destek mağdur hizmetlerine aşağıdaki iletişim formu linkinden talebimizi iletelim. bu işler arz talep meselesidir.

https://magdur.adalet.gov.tr/Home/Mail

boncul84
Daire Başkanı
07 Nisan 2023 12:40

ben doldurdum gönderdim daha fazla göndermeliyiz çünkü sınav tarihi yakın gibi duruyor

mahser5656
Aday Memur
27 Nisan 2025 22:46

Arkadaşlar bu sene ünvan değişikliği sınavı açılacak "Adli destek mağdur hizmetleri Başkanlığına" dilekçe gönderelim ne kadar çok talep giderse, talebimizin karşılanması o kadar artar herkes Komisyonu aracılığıyla dilekçe gönderirse isabetli olur.

Dizyy
Aday Memur
07 Mayıs 2025 23:08

Merhabalar ben gönderdim kasım ayında yapılacak sınav için dilekçemi umarım bir faydası olur ama ne kadar çok talep olur ise o kadar dikkate alınlar diye düşünüyorum

mahser5656, 3 ay önce

Arkadaşlar bu sene ünvan değişikliği sınavı açılacak "Adli destek mağdur hizmetleri Başkanlığına" dilekçe gönderelim ne kadar çok talep giderse, talebimizin karşılanması o kadar artar herkes Komisyonu aracılığıyla dilekçe gönderirse isabetli olur.

Reamonn42
Memur
08 Mayıs 2025 09:46

merhaba, bende göndermek istiyorum dilekçe için yardımcı olur musunuz ?

Dizyy, 2 ay önce

Merhabalar ben gönderdim kasım ayında yapılacak sınav için dilekçemi umarım bir faydası olur ama ne kadar çok talep olur ise o kadar dikkate alınlar diye düşünüyorum

Dizyy
Aday Memur
08 Mayıs 2025 20:35

Dilekçemi yazıp komisyona verdim komisyon aracılığı ile personel genel müdürlüğüne gönderdim

Reamonn42, 2 ay önce

merhaba, bende göndermek istiyorum dilekçe için yardımcı olur musunuz ?

MemurBey1988
Memur
09 Mayıs 2025 09:58

Hevesinizi kırmak istemem ancak dilekçe sayısı fazla ise bu bakanlık için bir handikaptır. Özellikle katip kadrosundan kayıp istenmiyor. Uzman katiplik çalışmasının da temel amacı bu. Bakanlık maalesef nitelikli personelinin dönüşümüne sıcak bakmıyor. Çok sayıda psikolog, öğretmen hatta hukuk mezunu katip var. Ben de bir Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak sizinle aynı durumdayım. Keşke CTE'ye öğretmen olarak geçebilsem bari diyorum ancak o da olmuyor. Umarım, her şey hayal ettiğiniz gibi olur. İnşallah başarabilirsiniz.

13 Mayıs 2025 16:41

katiplere iyi bir maaş ve kariyer yolu açılmazsa iş zor, verilen emeğin karşılığı alınmıyor

MemurBey1988, 2 ay önce

Hevesinizi kırmak istemem ancak dilekçe sayısı fazla ise bu bakanlık için bir handikaptır. Özellikle katip kadrosundan kayıp istenmiyor. Uzman katiplik çalışmasının da temel amacı bu. Bakanlık maalesef nitelikli personelinin dönüşümüne sıcak bakmıyor. Çok sayıda psikolog, öğretmen hatta hukuk mezunu katip var. Ben de bir Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak sizinle aynı durumdayım. Keşke CTE'ye öğretmen olarak geçebilsem bari diyorum ancak o da olmuyor. Umarım, her şey hayal ettiğiniz gibi olur. İnşallah başarabilirsiniz.

muhendisbey06
Kapalı
13 Mayıs 2025 19:24

Bence cimerden yazın

Dizyy
Aday Memur
13 Mayıs 2025 21:12

Müdürüm iki kez dilekçe yazdım diye mimlenirsin dilekçe yazma talep etme diye neler söyledi açıkçası cimerede yazacağım ama korkuyorum başıma bir şey gelir mi diye

muhendisbey06, 2 ay önce

Bence cimerden yazın

muhendisbey06
Kapalı
13 Mayıs 2025 23:25

Ben mesela mezun olduğum bölümden açolması için gayet güzel ilgili birimden cevap gelmedi. Zaten dilekçe hakkı anayasal hakkın

Dizyy, 2 ay önce

Müdürüm iki kez dilekçe yazdım diye mimlenirsin dilekçe yazma talep etme diye neler söyledi açıkçası cimerede yazacağım ama korkuyorum başıma bir şey gelir mi diye

muhendisbey06
Kapalı
13 Mayıs 2025 23:26

Cevap geldi yazacaktım

muhendisbey06, 2 ay önce

Ben mesela mezun olduğum bölümden açolması için gayet güzel ilgili birimden cevap gelmedi. Zaten dilekçe hakkı anayasal hakkın

mahser5656
Aday Memur
17 Mayıs 2025 15:43

o zaman bu fikre göre bakanlık elindeki katipleri, mübaşir, soforleri vb. kaçırmasın diye unvan değişikliği sınavı hiçbir kadroda açmaması lazım bu fikir çok yanlış bir düşünce. Bakanliga ne kadar çok talep giderse o kadar ünvan değişikliği sınavi açılma ihtimali artacaktır.
MemurBey1988, 2 ay önce

muhendisbey06
Kapalı
08 Haziran 2025 12:38

Başvurum sonucu talebim olumsuz karşılandı. Pes etmeyip adli tatil sonrası bizzat gidip eke diploma ve sınav notumu ekleyip elden dilekce vereceğim

mahser5656
Aday Memur
08 Haziran 2025 21:42

sizin talebiniz neydi. unvan değişikliğinde sosyal çalışma kadrosunun açılması mı?
muhendisbey06, 1 ay önce

Başvurum sonucu talebim olumsuz karşılandı. Pes etmeyip adli tatil sonrası bizzat gidip eke diploma ve sınav notumu ekleyip elden dilekce vereceğim

muhendisbey06
Kapalı
08 Haziran 2025 22:25

Mezun olduğum mühendislik bölümünden ünvan değişikliği sınavı açılması içindi. Hem bakanlık hemde cte kendisini geliştirmiş personellerin taleplerine red vererek çok güzel o personelleri harcıyor

mahser5656, 1 ay önce
sizin talebiniz neydi. unvan değişikliğinde sosyal çalışma kadrosunun açılması mı?
Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi