Editörler : Kubil ay
21 Mart 2023 12:00

Taltif neden eşit olarak tüm teşkilata yatmaz

Taltif neden eşit olarak tüm teşkilata yatmaz. Daha önce şucu bucu alıyordu....birşeyler düzelir diye umut ettim ama neyse inançlı olan herkes ilahi adeletin bir gün tecelli edeceğini bilir

siyahbeyaz88
Daire Başkanı
21 Mart 2023 12:03

İstanbul personeli için depremden önce 6 bin lira para yatacaktı deprem sebebiyle yatmamıştı .Deprem bölgesinde çalışanlara ve istanbul personeline yatırmışlar taltifi

BuRaK312
Memur
21 Mart 2023 12:05

Tamam da ankara da ki antalya da çalışanın günahı ne yada samsun

siyahbeyaz88
Daire Başkanı
21 Mart 2023 12:22

Yani kardeşim ne diyeyim keşke herkes alsın ama kimsenin tercih etmek istemediği istanbula 40 yılın başı özel bir şey yapmışlar yani gidipte antalya da samsunda çalışanla bir tutmuşsun istanbulu(antalya samsunu örnek verdiği için yazdım yanlış anlaşılmasın)
BuRaK312, 6 ay önce

Tamam da ankara da ki antalya da çalışanın günahı ne yada samsun

BuRaK312
Memur
21 Mart 2023 12:26

Ankara da antalyada ev kşrası

85200258
Genel Müdür
21 Mart 2023 12:31

Düne kadar Antalya'ya güç yetmiyordu. Torpil arayıp duruyordu millet. Deprem oldu olalı 12-12 çalışıyoruz. Teşkilatta herkes alsın alsın da 1.5 aydır 12-12 çalışan ohal ilan edilen ille Antalya'yi samsunu da bir tutmamak lazım diye düşünüyorum.

xLmx
Memur
21 Mart 2023 12:47

Şuan deprem bölgesindeyiz Ankara'ya yatacakmi

Vedelii
Şef
21 Mart 2023 13:40

Hangi illere ve kimlere yatıyor bu taltif bilgi sahibi olan varmı

akin13030
Yasaklı
21 Mart 2023 13:44

Deprem bölgeleri ve İstanbul
Vedelii, 6 ay önce
Hangi illere ve kimlere yatıyor bu taltif bilgi sahibi olan varmı

Vedelii
Şef
21 Mart 2023 13:44

Eyvallah devrem sağolasın
akin13030, 6 ay önce
Deprem bölgeleri ve İstanbul

kadir270
Aday Memur
21 Mart 2023 13:46

Hataydayim yatan taltif 4. 45 gundur 12.12 calisiyoruz ne yatacak yer var ne ailemizle barinacak bir yer.

aynasızz55
Yasaklı
21 Mart 2023 13:53

Dış kadrodan gidipte yatan varmı?

reis73
Şube Müdürü
21 Mart 2023 14:07

dış kadroya yok

düz0polis
Aday Memur
21 Mart 2023 14:28

İstanbul her zaman polise şark gibi orada hayat her zaman pahalıydı. Yeri geldi istanbul 3 ay 12 12 çalıştı taltif almadılar. Ekonomi büyükşehirleri yaşanmaz kıldı. Deprem bölgeleri ve istanbul taltifi hakediyor. Ekonomininde yavaş yavaş büyükşehirlere karşı personeli çaresiz bıraktığıda ortada Allah herkesin yardımcısı olsun

85200258, 6 ay önce
Düne kadar Antalya'ya güç yetmiyordu. Torpil arayıp duruyordu millet. Deprem oldu olalı 12-12 çalışıyoruz. Teşkilatta herkes alsın alsın da 1.5 aydır 12-12 çalışan ohal ilan edilen ille Antalya'yi samsunu da bir tutmamak lazım diye düşünüyorum.

Özer5336
Şef
21 Mart 2023 14:31

Çoluğunu çıcuğunu bırakıp orda görev yapanlara da yatar inşallah

BuRaK312
Memur
21 Mart 2023 14:38

Bu teşkilatta hiçbir zaman birlik beraberlik olmaz çünkü herkes kendini düşünüyor empati kurmaktan yoksun yok ben istanbuldayım trabzondan çok istiyorum yok ben hakkari deyim ispartadan fazla alacam..... coğrafi şartlara işin zorluğuna göre tabi herkes fazla almalı buna sözüm yok hakkıdır ama Hatay da arkadaşlarımız felaket yaşamış onlara 24 verilsin ankara ya 5 hakkaride arkadaşlarımız şarkta 24 alsın kırıkkale de 5 alsa çok mu zorrrr

siyahbeyaz88
Daire Başkanı
21 Mart 2023 16:05

Tamam kardeşim sen haklısın deprem bölgesi dışında sadece istanbula yattı hatta 6 ayda bir yatacak deniliyordu en kısa zamanda tayin dilekçeni ver istanbula bende vereyim senle yer değiştirelim bir sonraki taltifi sen alırsın.istanbulun operasyon tazminatı 1200 lira doğudakiler 3500 lira en yüksek alması gereken illerden biri de istanbuldur belki bunun için bu ödüllendirme yapılmıştır
BuRaK312, 6 ay önce

Bu teşkilatta hiçbir zaman birlik beraberlik olmaz çünkü herkes kendini düşünüyor empati kurmaktan yoksun yok ben istanbuldayım trabzondan çok istiyorum yok ben hakkari deyim ispartadan fazla alacam..... coğrafi şartlara işin zorluğuna göre tabi herkes fazla almalı buna sözüm yok hakkıdır ama Hatay da arkadaşlarımız felaket yaşamış onlara 24 verilsin ankara ya 5 hakkaride arkadaşlarımız şarkta 24 alsın kırıkkale de 5 alsa çok mu zorrrr

sabahcikahvesi1980
Aday Memur
21 Mart 2023 16:32

Taltif alanlara hayirli olsun ama teskilatta adaletsizlik hicbir zaman bitmeyecek deprem bolgesindeki gorevli arkadaslari anlarim da neden istanbul diger buyuksehirlerden ayri tutulmus mesela antalya izmir bodrum gibi turistik yerlerin arti parasi bile yokken olaylar bakimindan istanbula kadar olmasa da yogunken kira olarak nerdeyse istanbulu gecmisken sadece istanbulu ayri tutmalari teskilat icinde ayrimciliga sebep olmustur gecim sikintisinin oldugu su donemde ayrim yapilmasi secim donemi manidar olmaktadir

Police444
Memur
21 Mart 2023 16:40

Kardeşim tmm herkese yatsın eyvallahta ben burda enkaz içinde toz bulutlarının arasında nefes alamazken sen orda denize karşı nargileni yudumluyorsun size yatmaması daha adil bence

sabahcikahvesi1980, 6 ay önce
Taltif alanlara hayirli olsun ama teskilatta adaletsizlik hicbir zaman bitmeyecek deprem bolgesindeki gorevli arkadaslari anlarim da neden istanbul diger buyuksehirlerden ayri tutulmus mesela antalya izmir bodrum gibi turistik yerlerin arti parasi bile yokken olaylar bakimindan istanbula kadar olmasa da yogunken kira olarak nerdeyse istanbulu gecmisken sadece istanbulu ayri tutmalari teskilat icinde ayrimciliga sebep olmustur gecim sikintisinin oldugu su donemde ayrim yapilmasi secim donemi manidar olmaktadir

sabahcikahvesi1980
Aday Memur
21 Mart 2023 16:51

Bir kere okudugunu anlamayi ogren deprem bolgesinde olan personelle ilgili ne yazmisim bi bak ayrica su an sen benim hakkimda iftira attin gunaha girdin seni Allaha havale ediyorum sana hakkim helal degil bilesin
Police444, 6 ay önce

Kardeşim tmm herkese yatsın eyvallahta ben burda enkaz içinde toz bulutlarının arasında nefes alamazken sen orda denize karşı nargileni yudumluyorsun size yatmaması daha adil bence

Kadir-29
Memur
21 Mart 2023 16:57

Yani bu taltifin deprem bölgesi ile ne alakası var. Depremde mağdur olan varsa devlet bu mağdurlara zaten yardım etmeli ona laf yok ama depremden dolayı herkesin çalışma sistemi değişti herkes peyder pey çoluğunu çocuğunu bırakıp deprem bölgesine geçici görevle gitti herkes fedakarlık yaptı. Bu taltif ya herkese yatmaliydi yada kimseye yatmamaliydi. Bu nedir arkadaş bu bastakilerde hiç mi iş bilmez
Toplam 44 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi