Editörler : Kubil ay

Emirkulumemur
Aday Memur
21 Mart 2023 19:34

Yanlışlıkla eksi verdim. Kusura bakma.
Münferit55, 3 ay önce
İstanbulda çalışmıyorum hiçte çalışmadım ama istanbula yapılan güzelliği başka bi ildeki arkadaş kıskanamaz kendisini onunla birde tutamaz.bu ülkede çalışması en zor olan il istanbul çünki.ayrıca aksini iddia eden verir dilekçesini gider.İstanbulu isteyeni her türlü verirler

BuRaK312
Memur
21 Mart 2023 19:39

Arkadaş ben çince yada rusça mı yazdım şarkta görev yapan deprem bölgesi istanbul filan 24 alsın ama gönül alma erbabın da küçük illere de en kötü 5 yatsın yani onlar 5 taltif alsa kıskanırmısın 3 günlük dünya için kalp kırmaya değmez....yok zorsa istanbula gel yok şuraya gel yorum yapmadan yazılanı okuyun 2 düşün 1 yaz

Vedelii
Şef
21 Mart 2023 20:11

Boşuna anlatmaya kalkma kendini anlamazlar. Bizim millet kadar bencil ve kıskanç başka bir millet yoktur sanırım.
BuRaK312, 3 ay önce

Arkadaş ben çince yada rusça mı yazdım şarkta görev yapan deprem bölgesi istanbul filan 24 alsın ama gönül alma erbabın da küçük illere de en kötü 5 yatsın yani onlar 5 taltif alsa kıskanırmısın 3 günlük dünya için kalp kırmaya değmez....yok zorsa istanbula gel yok şuraya gel yorum yapmadan yazılanı okuyun 2 düşün 1 yaz

Asdewqa
Aday Memur
21 Mart 2023 20:23

İstanbul ve deprem bölgesinde çalışanlar kesinlikle almalı doğru olan bu.

Toplam 44 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi