Editörler : ayşegül bgm
21 Mart 2023 14:13

2.alım tekniker branş dağılımını bilen var mı?

?

bmmmrv
Aday Memur
21 Mart 2023 14:32

Kilavuz yayinlaninca gorecez heralde

jouvenaar
Aday Memur
21 Mart 2023 14:37

21 binin 16 bini zaten sekreter. bölümüm radyoloji 200 kişi bile yoktur belki...

bmmmrv, 3 ay önce
Kilavuz yayinlaninca gorecez heralde

MürselSoner
Memur
21 Mart 2023 19:57

Sağlık teknikeri içerisinde şoför kadrosu var mıdır acaba bilgisi olan var mı?
jouvenaar, 3 ay önce

21 binin 16 bini zaten sekreter. bölümüm radyoloji 200 kişi bile yoktur belki...

jouvenaar
Aday Memur
21 Mart 2023 20:58

sağlık teknikeri içerisinde olmuyor şoför kadroları sürekli işçi kategorisinde oluyor ve ortaöğretim kpss ile alıyorlar ilk alımda böyle olmuştu

MürselSoner, 3 ay önce
Sağlık teknikeri içerisinde şoför kadrosu var mıdır acaba bilgisi olan var mı?

MürselSoner
Memur
21 Mart 2023 21:01

Ben birinci alımda Ais üzerinden şoför alanında tercih yaptım işçi listesi ayrı olarak işkura verildi ve kura çekilerek alım yaptılar bence yanlış biliyorsun
jouvenaar, 3 ay önce

sağlık teknikeri içerisinde olmuyor şoför kadroları sürekli işçi kategorisinde oluyor ve ortaöğretim kpss ile alıyorlar ilk alımda böyle olmuştu

jouvenaar
Aday Memur
21 Mart 2023 21:14

dostum 2 yıllık sağlık teknikerliği bölümleri içinde şoför bölümü diye bir şey mi var. Paramedikten belki ambulans şoförlüğü olabilir. merkezi atama ile karıştırıyor olabilirsin

MürselSoner, 3 ay önce
Ben birinci alımda Ais üzerinden şoför alanında tercih yaptım işçi listesi ayrı olarak işkura verildi ve kura çekilerek alım yaptılar bence yanlış biliyorsun

MürselSoner
Memur
21 Mart 2023 21:26

İnsanlara yanlış bilgi vermen hiç iyi birşey değil bilmiyorsan bilmiyorum diyebilirsin ben salak mıyım yaptığım tercihleri karıştırayım 2022/11 tercihini diyorum yani sağlık bakanlığının 85000 alımın birinci yarısı 30 adet tercih yaptım ve haber sitelerinin o alımın branş dağılımı listelerinde sağlık teknisyeni ilk ve acil yardım (ortaöğretim) olarak görünüyordu aynı zamanda 1. Alımda şoförlük kadrosuna atanan arkadaşlarla görüştüm ikinci atanma oranın çok yüksek dediler
jouvenaar, 3 ay önce

dostum 2 yıllık sağlık teknikerliği bölümleri içinde şoför bölümü diye bir şey mi var. Paramedikten belki ambulans şoförlüğü olabilir. merkezi atama ile karıştırıyor olabilirsin

jouvenaar
Aday Memur
21 Mart 2023 21:33

ben sana atanamazsın mı dedim neden kuruldun kardeşim bi siktir git hadi

MürselSoner, 3 ay önce
İnsanlara yanlış bilgi vermen hiç iyi birşey değil bilmiyorsan bilmiyorum diyebilirsin ben salak mıyım yaptığım tercihleri karıştırayım 2022/11 tercihini diyorum yani sağlık bakanlığının 85000 alımın birinci yarısı 30 adet tercih yaptım ve haber sitelerinin o alımın branş dağılımı listelerinde sağlık teknisyeni ilk ve acil yardım (ortaöğretim) olarak görünüyordu aynı zamanda 1. Alımda şoförlük kadrosuna atanan arkadaşlarla görüştüm ikinci atanma oranın çok yüksek dediler

MürselSoner
Memur
21 Mart 2023 21:36

Terbiyesizlik yapma klavye erkekliği de yapma o çirkin sözlerini sana iade ediyorum cahilliğin yüzüne vurulunca kudurdun suç bende ya senin gibi ucuzu adam yerine koyup soru sordum...
jouvenaar, 3 ay önce

ben sana atanamazsın mı dedim neden kuruldun kardeşim bi siktir git hadi

R-adyoloji
Aday Memur
23 Mart 2023 17:59

radyoloji 600 altı değildir.
jouvenaar, 3 ay önce

jouvenaar
Aday Memur
23 Mart 2023 18:22

inşallah

R-adyoloji, 3 ay önce
radyoloji 600 altı değildir.
Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi