Görevde yükselme ve unvan değişikliğine tâbi hizmet grupları
Madde 5 ? Bu Yönetmelik kapsamında görevde yükselme ve unvan değişikliğine tâbi kadrolar aşağıda belirtilmiştir.
Görevde yükselmeye tabi kadrolar:
a) Yönetim Hizmetleri Grubu;
1) (Değişik:RG-7/6/2014-29023) Ceza infaz kurumu müdürü, denetimliserbestlik müdür yardımcısı,
2) (Değişik:RG-7/6/2014-29023) İdare memuru, şef,
3) İnfaz ve koruma başmemuru.
b) Araştırma ve Plânlama Hizmetleri Grubu;
1) Eğitim uzmanı,
2) Eğitim rehberi.
c) İdari Hizmetler Grubu;
1) Sayman,
2) (Değişik:RG-7/6/2014-29023) Memur, santral memuru, ambar memuru, cezaevi katibi, veznedar, tahsildar, satınalma memuru, bilgisayar
işletmeni, veri hazırlama kontrol işletmeni, şoför
Görev grupları arasındaki geçişler
Madde 23 ? Bu Yönetmeliğin 5 incimaddesinde belirtilen görev gruplarıarasındaki geçişler aşağıdakiesaslar çerçevesinde yapılır;
a) Aynı ana görev grubunun alt görev grubu içinde kalmak kaydıyla, sınav yapılmaksızın ilgili personelin isteği ve atanılacak kadronun
gerektirdiği özellikleri taşımak şartıyla diğer görevlere atanmak mümkündür.
b) Gruplar arası görevde yükselme niteliğindeki geçişler ve alt gruptan üst gruplara geçişler görevde yükselme eğitimi ve sınavına tabidir.
Ancak, Kurumda veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarında daha önce bulunulan görevler ile bu görevlerle aynı düzey görevlere veya alt görevlere,
görevde yükselme eğitimi ve sınavına tabi tutulmadan atama yapılabilir.
c) Unvan değişikliğine tabi kadrolara ve bu kadrolar arasındaki geçişler, ilgili unvan için düzenlenen unvan değişikliği sınavı sonucuna göre
yapılır.
Yukarda yer alan CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ hükümleri uyarınca görev grupları 5. maddede sayılmıştır. Buna göre ''memur'' idari hizmetler grubunda bulunmakta; araştırma ve planlama hizmetleri grubu ile yönetim hizmetleri grubunun altındaki grup olarak yer almaktadır. Yönetmeliğin 23. maddesi de görev grupları arası geçişi düzenlemiştir. Buna göre de (23. madde b fıkrası 1. bent) alt gruptan üst gruba geçişler görevde yükselme sınavına tabidir.
(23. madde b fıkrası 2. bent) alt görev grubuna geçiş için görevde yükselme sınavı ve eğitimi şartı aranmamakta; (23. madde b fıkrası 3. bent) unavan değişikliğine tabi kadrolar arasındaki geçişler ise unvan değişikliği sınavına göre yapılmaktadır.
Görevde yükselme ve unvan değişikliğine tâbi hizmet grupları
Madde 5 ? Bu Yönetmelik kapsamında görevde yükselme ve unvan değişikliğine tâbi kadrolar aşağıda belirtilmiştir.
Görevde yükselmeye tabi kadrolar:
a) Yönetim Hizmetleri Grubu;
1) (Değişik:RG-7/6/2014-29023) Ceza infaz kurumu müdürü, denetimliserbestlik müdür yardımcısı,
2) (Değişik:RG-7/6/2014-29023) İdare memuru, şef,
3) İnfaz ve koruma başmemuru.
b) Araştırma ve Plânlama Hizmetleri Grubu;
1) Eğitim uzmanı,
2) Eğitim rehberi.
c) İdari Hizmetler Grubu;
1) Sayman,
2) (Değişik:RG-7/6/2014-29023) Memur, santral memuru, ambar memuru, cezaevi katibi, veznedar, tahsildar, satınalma memuru, bilgisayar
işletmeni, veri hazırlama kontrol işletmeni, şoför
Görev grupları arasındaki geçişler
Madde 23 ? Bu Yönetmeliğin 5 incimaddesinde belirtilen görev gruplarıarasındaki geçişler aşağıdakiesaslar çerçevesinde yapılır;
a) Aynı ana görev grubunun alt görev grubu içinde kalmak kaydıyla, sınav yapılmaksızın ilgili personelin isteği ve atanılacak kadronun
gerektirdiği özellikleri taşımak şartıyla diğer görevlere atanmak mümkündür.
b) Gruplar arası görevde yükselme niteliğindeki geçişler ve alt gruptan üst gruplara geçişler görevde yükselme eğitimi ve sınavına tabidir.
Ancak, Kurumda veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarında daha önce bulunulan görevler ile bu görevlerle aynı düzey görevlere veya alt görevlere,
görevde yükselme eğitimi ve sınavına tabi tutulmadan atama yapılabilir.
c) Unvan değişikliğine tabi kadrolara ve bu kadrolar arasındaki geçişler, ilgili unvan için düzenlenen unvan değişikliği sınavı sonucuna göre
yapılır.
Yukarda yer alan CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ hükümleri uyarınca görev grupları 5. maddede sayılmıştır. Buna göre ''memur'' idari hizmetler grubunda bulunmakta; araştırma ve planlama hizmetleri grubu ile yönetim hizmetleri grubunun altındaki grup olarak yer almaktadır. Yönetmeliğin 23. maddesi de görev grupları arası geçişi düzenlemiştir. Buna göre de (23. madde b fıkrası 1. bent) alt gruptan üst gruba geçişler görevde yükselme sınavına tabidir.
(23. madde b fıkrası 2. bent) alt görev grubuna geçiş için görevde yükselme sınavı ve eğitimi şartı aranmamakta; (23. madde b fıkrası 3. bent) unavan değişikliğine tabi kadrolar arasındaki geçişler ise unvan değişikliği sınavına göre yapılmaktadır.
Sirius59 , 6 ay önce
Üstten konuşuyormuş algısı yarattığım için kusura bakmayın ama işin 7 yıllık memuriyet boyutu var. 7 yıldır çalışmış bir memurun hangi ünvanlara yükselebileceği ile hangi ünvanlara geçebileceğini bilmemesi, ctenin sitesi başta olmak üzere pek çok sitede yer alan bir bilgiyi forumda araştırmaya kalkması bana yaptığı işlede ilgili az çok fikir veriyor.
İşin zorluğu, stresi, mobbingi gibi faktörler bir yana, memurun kendini geliştirip üst makamlara yönelmesi yerine daha alt bir kadroyu hedef alması meslek için üzücü.
Cezaevi koridorlarında görev yapan personeller yanındaki arkadaşının kendisine pek çok yönden olumlu olumsuz etkisini bilir. Yorumlarımla rahatsızlık verdiğim için kusura bakma, hakkında hayırlısı olsun ama sağlık raporu konusunda emsalini bulmadan yola çıkma derim.