Ayrıca senin gibi bebelere karşı niçin aşağılık kompleksim olsun. Ben 50 yaşındayım koçum. Unumu eledim eledim astım. 3 ay sonra emekli oluyorum. Şükür durumum iyi. Sağlığım iyi. Yakışıklıyım 40 yaşında görünüyorum. Ama sen burada o kıt aklınca polyanna cılık oynayacağına meslektaşlarına kibir ile bakacağına, sahte şükürcülük edebiyatı yapacağına beraber çalıştığın meslektaşlarına saygılı ol....
Ayrıca senin gibi bebelere karşı niçin aşağılık kompleksim olsun. Ben 50 yaşındayım koçum. Unumu eledim eledim astım. 3 ay sonra emekli oluyorum. Şükür durumum iyi. Sağlığım iyi. Yakışıklıyım 40 yaşında görünüyorum. Ama sen burada o kıt aklınca polyanna cılık oynayacağına meslektaşlarına kibir ile bakacağına, sahte şükürcülük edebiyatı yapacağına beraber çalıştığın meslektaşlarına saygılı ol....
Ahmetlslsle , 7 ay önce
1//dikkatli okursan ipsiz sapsız demiyorım işsiz kalmış diyorum. Görüyoruz severek girenleri pomemden girmiş meslekteki 1. ayında arkadaşlar lanet okuyor mesleğe bunlar mı severek girenleri . Lafa gelince üniversite mezunu diyorsunz işletme iktisat mı üniversite mezunları okumuş olmak için okuyanların söz gelimi sadece üniversite mezunu olmak için girilmiş bölümler ( iyi üniversitelerde okuyup kendini geliştirenleri istisna tutuyorum )
2// Nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımı subayın astsubayın saygımlığının olmadığını söylemedim sadece uzman için söyledim bunu . Sizin kendinize olan saygınız kalmadığı için aşağılık kompleksi yaşıyorsunuz bence kimsenin acıyarak baktığı yok. Maaşımızın 2 katı felan değil 1. Dereceyakınlarım var bu mesleklerde. Bence orda burda konuşarak yediğiniz kaba pislemek yerine susmanız lendi aşağılık komoleksinde yaşamanız hepimi için çok iyi olacaktır.
3// yaşlı amcanın bacak indirmesi hoşuma gittiği içindeğil mesleğin üniformanın saygınlığını söylemek için belirttim
4// Cumhurbaşkanı , vali, bakan maaşıylamı kıyaslasaydım. Ayrıca saydığınız o meslekler bizden fazla almıyor 1. Derece yakınlarım var . Çevik kuvvetten çıkalı çok oldu ayrıca istanbul çevikte çalışmadığımı nereden biliyorsun.Aşağılık kompleksi baştan aşağı elegeçirmiş sizi ezikliğiniz ne meslekten dolayı ne saygınlıktan dolayı nede maaş dan dolayı ezikliğiniz karekterinizden aşağışık kompleksinizden dolayı ekmek yediğiniz kuruma b*k atmayın yediğiniz kaba pislemeyin. GÖNDERİ SAHİBİ KARDEŞİM GÖRÜYORSUN SÖYLEDİĞİM İNSANLARDAN BİRİ BELLİ ETTİ KENDİNİ HEMEN ORTAYA ATTI KENDİNİ.