Editörler : Kubil ay

Ahmetlslsle
Aday Memur
22 Mart 2023 00:54

Yakışıklıymış:D şaka gibisin ayrıca çok mütevazisin iyiki emekli oluyorun bu arada!!

12-12 mahkumları, 6 ay önce
Ayrıca senin gibi bebelere karşı niçin aşağılık kompleksim olsun. Ben 50 yaşındayım koçum. Unumu eledim eledim astım. 3 ay sonra emekli oluyorum. Şükür durumum iyi. Sağlığım iyi. Yakışıklıyım 40 yaşında görünüyorum. Ama sen burada o kıt aklınca polyanna cılık oynayacağına meslektaşlarına kibir ile bakacağına, sahte şükürcülük edebiyatı yapacağına beraber çalıştığın meslektaşlarına saygılı ol....

12-12 mahkumları
Aday Memur
22 Mart 2023 01:07

Evet aynen dediğin gibi çevremde çok sevilirim. Özellikle genç kardeşlerim beni çok sever. Emekli olma diye yalvarıyor ve üzülüyorlar. Ama meslek te bir yere kadar hayata dair başka plan ve hedeflerim var. Neyse mütevaziliğimin farkına varmışsın. Teşekkürler canım kardeşim....
Ahmetlslsle, 6 ay önce

Yakışıklıymış:D şaka gibisin ayrıca çok mütevazisin iyiki emekli oluyorun bu arada!!

Labaa
Aday Memur
22 Mart 2023 01:45

Sen 25 yaşında bile yoksundur bu nasıl konuşma ya? Hiç mi işin gücün yok da burada sanal ortamdan dolap çeviriyorsun.Ha oldu da %1 ihtimalle cidden 50 yaşında çıkarsan da dediğin gibi birisi değilsindir.

Evet aynen dediğin gibi çevremde çok sevilirim. Özellikle genç kardeşlerim beni çok sever. Emekli olma diye yalvarıyor ve üzülüyorlar. Ama meslek te bir yere kadar hayata dair başka plan ve hedeflerim var. Neyse mütevaziliğimin farkına varmışsın. Teşekkürler canım kardeşim....

hurgenerall
Aday Memur
22 Mart 2023 02:06

Anormal neyimi gördün ki, makul ve mantıklı bir şekilde kıymetli meslektaşlarımızla görüş alışverişi yapıyoruz. Niye şaşırdın ki değerli kardeşim ...
Labaa, 6 ay önce

Sen 25 yaşında bile yoksundur bu nasıl konuşma ya? Hiç mi işin gücün yok da burada sanal ortamdan dolap çeviriyorsun.Ha oldu da %1 ihtimalle cidden 50 yaşında çıkarsan da dediğin gibi birisi değilsindir.

hurgenerall
Aday Memur
22 Mart 2023 02:19

Yanlışlıkla yazmışım. Bana yazdın sandım.
Labaa, 6 ay önce

12-12 mahkumları
Aday Memur
22 Mart 2023 02:23

Niçin böyle düşünüyorsun biraz daha açık konuşurmusun?
Labaa, 6 ay önce

osmanlıtorunu1453
Aday Memur
22 Mart 2023 02:31

öncelikle böyle görmemiş adamların nasihatını salla gitsin. memleketinde adam yerine koyulmayıp polis olunca saygı hoşuna gitmiş ve hayatında baltaya sap olamaış adamların polis olması ney la sen tıp bırakıp mı gelsin polislik gariban işsizlerin son umududur geç o ayakları. son olarak belliki hep köylerde çalışmışsın dikecekler seni mecidiyeköy meydana gör bakalım saygıyı karizmayı:::))
Ahmetlslsle, 6 ay önce

Kardeşim hayatının hiçbir döneminde bir baltaya sap olamamış işsiz kalmış haspelkader polis olan adamların bu mesleği övmesini bekleme keza onlara dünyanın en rahat mesleğini ver yine bu şekilde isyan ederler. Subaylık ve astsubaylık olarak hava kuvvetleri harici tavsiye etmem çünkü insancıl bi hayatları yok subayı astaubayı polislik mesleğine gıpta ile bakıyor bir çok örneğini gördüm. Sen gözün kapalı polisliğe devam et ilk atamada istanbula düşmemeye çalış bunun içinde derslere ağırlık ver. Bu mesleği kötüleyen, söylemleri ile seni meslekten soğutabilecek insanlar çıkacak karşına itimat etme. Meslekte 8.yılım çevik kuvvet ardından trafik şubelerinde çalıştım. Pmyoyu kazandığım zaman türkçe öğretmenliğini de kazanmıştım ama pmyo yu seçtim bugün olsa aynı kararı veririm. 21 yaşımda mesleğimin başlarında resmi bi şekilde bir ortama girmiştim 70 yaşındaki bir amcam ayak aya üzerine atmış halde otururken beni görünce oturuşunu toparladı hiç unutmam mesleğime ozman tekrardan aşık olmuştum mesleğimiz saygın bi meslek.Bazıları amir müdür baskısından bahsedecek baskı maskı yok sen işini olduğu gibi yaparsan onu bunu yalamazsan kimseye gebe kalmazsan kimse sana baskı yapamaz memnuniyetsiz insanların bahanelerinden birtanesi amir müdür baskısı. Mesleğini sevdiğin sürece hergün aynı şevkle çalışacağın ve yine sevmeye devam edersen hayatın boyunca çalışmış olmayacağın bi meslek.Maddiyat olarak türkiye şartlarında ortalamanın çok üstünde bi gelirimiz var doğuda terör tazminatın olur ise daha iyi oluyor paranın değerini düşürecek faiz belasına bulaşma yeterki fazla fazla ueter birikim bile yaparsın . Şimdi bazıları dicek uzman çavuş daha çok alıyor diye uzman kadar ezilen hor görülen dışlanan başka bi rütbe yok saygınlığın bir değerin olmadıktan sonra satmışım parasını. İşin özükardeşim onurlu şerefli bi mesleğimiz var arkana bile bakmadan okuluna gir . Allah yolunu açık etsin.

Soldierm
Yasaklı
22 Mart 2023 02:34

İstatistiksel bir verisin bu meslekte senede 30 gün iznin var onu da 2 eşit taksitle senede 2 kez kullanmak için şekilden şekile girersin yeni giren senin gibi gençlere sadece acıyorum üzülüyorum 15.senem bitmek üzere hep daha kötüye gidiyor iyiye giden bir şey yok sana tavsiyem yurt dışına gidebilir isen dil öğren muhakkak ve yurtdışına git bu mesleği severek yapan adama ben henüz denk gelmedim Allah yolunu bahtını açık etsin inşaallah..

osmanlıtorunu1453
Aday Memur
22 Mart 2023 02:42

şimdi bu konuda hurgeneral olarak hiç mesajın yokken yanlışlıkla yazmanın sebebi çakma hesabından yazman olabilirmi:))) hurgeneral 1212mahkumu aynı hesap ahahahaja ne mallar var ya
hurgenerall, 6 ay önce
Yanlışlıkla yazmışım. Bana yazdın sandım.

Shinnok01
Memur
22 Mart 2023 05:28

Bu AhmetIsısle denen adamın yorumları %100 hepsi yanlış kardeşim. Ne amaçla yazdığı az çok belli. Bizim mesleği tanımak istiyorsan ne kadar intihar olayı var bi araştır bakalım.

Köle gibi çalıştırılma, insanlık dışı çalışma saatleri, mobing, 2 -3 defa haksız yere doğuya gömderilirsin, adam kayırma, torpil çevikdeki depocusuna kadar, liyakatsizlik, utanmazlık, amir baskısı, izin istirahat çok çok az olunması, Memurlar arasında maaşı en düşük olan, en çok çalışan, saygınlığı en az olan meslek grubu, herkes seni amele gibi görür , herkesi ezer, herkes seni azarlar, en ufak hatanda seni meslekten ihraç eder kovarlar. Bakanından, kaymakamına , amirinden tut halkı bile seni ezer gram saygı duymaz köle , amele gibi görür.

Daha çok yazacak şey varda buraya sığmaz emin ol.

Git yol yakınken asker ol, subay ol, öğretmen, sağlıkçı, gardiyan, zabıta ol ne olursan ol Türkiye de polis olma.

Eradret
Aday Memur
22 Mart 2023 08:15

Yeni gelecek gençlere tavsiyem GELMEYİN

Kanun olarak çalışma saatleri düzenlenmediği sürece bu meslek düzelmez 12 saat çalışma nedir la memleketinizde 12 saatlik vardiyeli iş olsa hiçbiriniz başvurmaz

Hrmn23
Kapalı
22 Mart 2023 09:11

Abi yanlış anlama da 70 yaşındaki dede bacağını indirdi diye polisligi saygın meslek sanmışsın. Keşke herkes o yaşlı amca gibi olsa. Polisi seven de yok ipleyen de yok çoğu olayda mukavemet yiyor küfür hakaret yiyor önüne gelen eziyor polisi ne saygınlığı bu ?
Ahmetlslsle, 6 ay önce

Kardeşim hayatının hiçbir döneminde bir baltaya sap olamamış işsiz kalmış haspelkader polis olan adamların bu mesleği övmesini bekleme keza onlara dünyanın en rahat mesleğini ver yine bu şekilde isyan ederler. Subaylık ve astsubaylık olarak hava kuvvetleri harici tavsiye etmem çünkü insancıl bi hayatları yok subayı astaubayı polislik mesleğine gıpta ile bakıyor bir çok örneğini gördüm. Sen gözün kapalı polisliğe devam et ilk atamada istanbula düşmemeye çalış bunun içinde derslere ağırlık ver. Bu mesleği kötüleyen, söylemleri ile seni meslekten soğutabilecek insanlar çıkacak karşına itimat etme. Meslekte 8.yılım çevik kuvvet ardından trafik şubelerinde çalıştım. Pmyoyu kazandığım zaman türkçe öğretmenliğini de kazanmıştım ama pmyo yu seçtim bugün olsa aynı kararı veririm. 21 yaşımda mesleğimin başlarında resmi bi şekilde bir ortama girmiştim 70 yaşındaki bir amcam ayak aya üzerine atmış halde otururken beni görünce oturuşunu toparladı hiç unutmam mesleğime ozman tekrardan aşık olmuştum mesleğimiz saygın bi meslek.Bazıları amir müdür baskısından bahsedecek baskı maskı yok sen işini olduğu gibi yaparsan onu bunu yalamazsan kimseye gebe kalmazsan kimse sana baskı yapamaz memnuniyetsiz insanların bahanelerinden birtanesi amir müdür baskısı. Mesleğini sevdiğin sürece hergün aynı şevkle çalışacağın ve yine sevmeye devam edersen hayatın boyunca çalışmış olmayacağın bi meslek.Maddiyat olarak türkiye şartlarında ortalamanın çok üstünde bi gelirimiz var doğuda terör tazminatın olur ise daha iyi oluyor paranın değerini düşürecek faiz belasına bulaşma yeterki fazla fazla ueter birikim bile yaparsın . Şimdi bazıları dicek uzman çavuş daha çok alıyor diye uzman kadar ezilen hor görülen dışlanan başka bi rütbe yok saygınlığın bir değerin olmadıktan sonra satmışım parasını. İşin özükardeşim onurlu şerefli bi mesleğimiz var arkana bile bakmadan okuluna gir . Allah yolunu açık etsin.

Ahmetlslsle
Aday Memur
22 Mart 2023 11:34

Ameller niyetlere göredir sevgili meslektaşlarım siz böyle isyan etmeye , şikayet etmeye kendi hayatınızı kendinize zulüm etmeye devam edin insan ne ederse kendine eder

Android60
Genel Müdür
22 Mart 2023 11:41

Meslek öteleyen mi? Kardeş sen ilk başta okuduğunu anla bi ne yazmışız orda mesleği çteleyeci bir laf mı var? Yeni memur arkadaşlar çocuk gibi ne demek? Anlayabildin mi sen bunu ki yorum yapıyorsun.

Ahmetlslsle, 6 ay önce

Mesleğimizi öteleyen hor gören aşağılayan hiçbir meslektaşıma saygım da yok sevgimde yok harici baştacı.

Kurtarıcılar
Aday Memur
22 Mart 2023 13:07

Kaleminin mürekkebi tükenmesin, eline koluna sağlık, ne güzel yazmışsın...
İlginç saptamaların olmuş 1- bu meslek ipsiz sapsızların değil çoğunluğu üniversitesi mezunlarının severek girdiği bir meslektir. 2- subaylık ve astsubaylığın saygınlığının olmadığını, polislere gıpta ettiklerini söylemişsin. Sesli güldüm gerçekten. Tam tersine onlar polise acıyarak bakıyorlar. Adamların maaşı bizim 2 katımıza yakın sosyal imkanları tartışılmaz. Bizimkiler polsandan emekli olunca 300 alıyor onlar OYAK tan 2 milyon alıyor. 3- 70 yaşındaki adamın bacak indirmesi çok hoşuna gitmiş. Ben şahsen yaşlı birinden böyle bir hareket beklemem ve yapsa dahi rahatsız olurum. 4-maaşlarımızın Türkiye şartlarında çok yüksek olduğunu söylemişsin. Galiba düz memurları kıyas etmişsin. Asker,sağlıkçı,zabita,itfaiyeci hatta gardiyan bile bizden fazla alıyor. Bana göre İstanbul hariç bütün çevik birimleri yatış yeridir. Çevikte çalışıp kendini polislik yapıyor sanmışsın.Bu meslekte 30 yıl karakol da çalıştım.yakında emekli oluyorum.

12-12 mahkumları
Aday Memur
22 Mart 2023 13:30

Boşuna çabalama kardeş ezik tipsin sen köyden gelmişsin üniforma giyip az bir saygı görünce kendini bir halt sanmışsın.aslında senin gibilere acıyorum. Şu da var tabiik,i bu meslekte senin gibilere de ihtiyaç var. Eşek gibi çalıştır. Hiç sesini çıkartmasın. Tamam kendin istersn katır gibi çalış ta cevher gibi gençlerin aklını çelip te gelecekleriyle oynama....
Ahmetlslsle, 6 ay önce

Ameller niyetlere göredir sevgili meslektaşlarım siz böyle isyan etmeye , şikayet etmeye kendi hayatınızı kendinize zulüm etmeye devam edin insan ne ederse kendine eder

emre.tr
Kapalı
22 Mart 2023 14:03

Alnından öpesim geldi şef. Bir PMYO'lu olduğunu mesleğine aşık olduğunu söylemesen de anlardım zaten. 19 PMYO torunun olarak senin gibi adamlara bütün teşkilatların ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bir dakika bile düşünmeden başka işlere geç diye öneri veren adamlar bir an önce sektire sektire gitsinler bu meslekten. Sizin gibiler ihtiyacımız yok.
Ahmetlslsle, 6 ay önce

düz0polis
Aday Memur
22 Mart 2023 14:36

Her zaman dik dur doğru ol hak yeme hakkını savun göreceksin zaten neler geliyor başına

Hssnrdngm
Aday Memur
22 Mart 2023 20:42

Suriyede görevli bi astsubay olarak yazıyorum abarttığınız gibi değiliz arkadaşlar 5 yıldır meslekteyim 3 yılı suriyede geçti evliyim eşimle aram açıldı resmenbu sebeple. Suriyede olmamız sebebi ile maaşımız şuan yüksek evet ama ülkede görev yaparken batı ilinde görev yapan 5 yıllık bi polis arkadaşımdan az alıyorum tek avantajımız oyak onunda gelir kaynağı faiz ve faiz konusunda da hassas bi insan olduğum için oda benim için yok hükmende. Askeri okulu kazandığım zaman pmyo sınavınada girmiştim polis olmak istemiştim ama kazanamamıştım ozaman askeri okula gitmiştim bende pmyo ya giren arkadaşımın durumu benden daha iyi durumda en azından aile hayatı düzenli . Bizdeki komutan baskısının sizin amir müdür baskısından az olacağını düşünmüyorum askerlik yapanlar az çok bilir nasıl bir durum olduğunu. Allah hepimizi yar ve yardımcısı olsun.

Travaldo51
Kapalı
23 Mart 2023 00:44

Gencecik hayalleri olan çocuğu yanlış yönlendirmek doğru olmaz, birilerinin iki dudağı arasında bir hayat mı yasamak istersin yoksa hayır mı ,bir meslegin saygınlığı ,aldığı maaş ve rahatlığıyla ölçülür istediğin mesleklerde var mı yok mu ikisinden biri mutlaka olmalı bunu sen karar vericeksin ,vizyonlu kaliteli insanlar Allah'tan gelene şükür ederler ,vizyonsuz insanlar insanların elinde olan şeyleri değiştirilebilecek şeyleri şükretmek zannederler velhasıl eline kağıt kalem al bilgi topla veya forumda abilerinin yazdıklarının ortalamasindan bilgi edinmiş olursun ,hayatta sectigin meslekte ailen sevdiklerine vakit ayırabilecek misin her zaman yanlarinda olabilecekmisin sen değerlendir ,vizyonu olmayan kişilerin düşüncelerini pek onemseme kendine iyi bak başarılar diliyorum

Toplam 56 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi