Editörler : E.Kayı Han
22 Mart 2023 06:28

Liderler ana dilimiz türkçeyi en doğru şekilde kullanabilmeliler

Siyasî görüşüm belli.lakin cumhurbaskani olacak kimse ana dilimiz türkçeyi en doğru ve düzgün kullanabilmelidir.

gazanya
Şube Müdürü
22 Mart 2023 06:31

Hatta türkçe öğretmenlerinden yardim almalılar bence.Bu neden önemli siyasetteki projelerin doğru anlayilmasi önemlidir.onemli olan sandıktan türkiye için en iyi olan sonucun çıkmasıdır.

gazanya
Şube Müdürü
22 Mart 2023 06:33

Özel yasantisi düzgün. Ana dilimiz türkçeyi en iyi ve en doğru şekilde kullanabilmelidir liderlerimiz.

gazanya
Şube Müdürü
22 Mart 2023 06:36

Bugünden sonra soylediklerim benim için geçerlidir.calisanla,çalışmayası ayırt etmeliyim.cumhurbaskani olacak kişide türkçeyi rn doğru konuşabilen ve yazabilen kisi olmalidir.

gazanya
Şube Müdürü
22 Mart 2023 06:40

S....siz, haysiyetsiz,ulan gibi kelimeler siyasetçinin literaturunden cikmalidir.onceki konuşmaları dikkate almayacağım.bugunden sonra siyasetciler siyasetçiler ana dilimiz türkçeyi en doğru ve düzgün kullanabilmelidir.

gazanya
Şube Müdürü
25 Mart 2023 03:15

Liderlerin ana dilimiz türkçeyi en doğru şekilde konuşabilmesi neden önemli:

gazanya
Şube Müdürü
25 Mart 2023 03:17

Sandıktan en yaşanabilir türkiyenin çıkması için.

gazanya
Şube Müdürü
25 Mart 2023 03:18

Liderlerden bir tanesi "ardahanda okul yok,öğretmen yok,üniversiteyeyse gerek tokdemir.

gazanya
Şube Müdürü
25 Mart 2023 03:20

Aslında "ardahanda okul yapılmayacaksa,öğretmen gonderilmeyecekse üniversiteye ne gerek var demek istemiş.

gazanya
Şube Müdürü
25 Mart 2023 03:22

Lakin türkçeyi doğru kullanamayıp, anlatım nozuklugu yaptığı için yanlis anlaşılmış.

gazanya
Şube Müdürü
02 Nisan 2023 01:28

Cumhurbaskani adayları Recep bey,Kemal bey,Muharrem ince ve Sınan bey...

gazanya
Şube Müdürü
02 Nisan 2023 01:30

Ben hepsinin konuşmasını önyargısız dinleyecegim. Siyasî görüşüm belli.Lakin çalışanla, calismayani ayırt etmem gerekir.

gazanya
Şube Müdürü
02 Nisan 2023 01:34

Zaman zaman küfürlü konuşmalara tanık olduk zaman zaman.Ama artık hiç küfür dili konuşulmaması gerekir.Hatta küfürlü konuşan vekillere partiler disiplin cezası bile uygulamalıdır.

gazanya
Şube Müdürü
02 Nisan 2023 01:40

Şuan kullandığımız alfabe birleştirilmiş Türk elif ba 'si.Dilimizi en iyi konuşabilen ve cumhurbaşkanı olabilmelidir.

gazanya
Şube Müdürü
02 Nisan 2023 01:50

Lider gelişime ve değişime açık olmadır.Hata insanlara mahsus.Gecmis geçmiş deyip yeni bir sayfa açabilmelidir.Yolsuzluklara müsade edilmeyeceğine söz verebilmelidir cumhurbaskani adayi.

gazanya
Şube Müdürü
02 Nisan 2023 01:55

Örneğin Erdoğan zaman zaman chp'nin başındaki zar diye hitap ediyor.Zat kelimesi küfür değil ; ama hoş bir hitabet şeklide değil .

gazanya
Şube Müdürü
02 Nisan 2023 01:58

Sanki şöyle algilaniyor:"Chp'nin başındaki ikinci sınıf insan" der gibi.

gazanya
Şube Müdürü
02 Nisan 2023 02:03

Bu yüzden liderler hitabet sanatına,hitap şekillerine önem vermeli anlatım bozukluğu yapmamaya özen göstermeliler.

gazanya
Şube Müdürü
02 Nisan 2023 02:07

Siyasî parti liderlerinden bir tanesi"kizilaya kan bile bağışlamam ",demiş. "Yolsuzluk yapılan kizilaya kan bile bağışlamam "demek istemiş. Cümleyi yanlış kurmuş.

gazanya
Şube Müdürü
02 Nisan 2023 02:11

Cumhurbaskani adaylarımızın konusmalarini önyargısız dinlemeyi düşünüyorum.

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi