Editörler : gubaz"eskiyara"

hugo.almeida
Kapalı
23 Mart 2023 19:19

Herhangi bir şeyin farkındaymış gibi birine benzemiyor.

Feriduni, 6 ay önce
Farkında mısınız bilmiyorum ben hiçbir siyasiyi savunmuyorum. Sadece şunu merak ediyorum. Siyasiler bu kadar zenginken halk neden yoksul. Onlar paralarına para kattıkça olan halka alıyor. Fark ettiyseniz ayrım yapmıyorum tüm siyasiler çok aşırı zengin. Hepsi de aileden zengin olamaz, öyle değil mi? Siyasiler gelip geçici fakat devlet kalıcı. Bu dünyada hepsi sefa sürsünler fakat ahirette nasıl olacaklar çok merak ediyorum.

murat_operant
Müsteşar Yardımcısı
23 Mart 2023 19:39

Yenilik iyidir. Yeniyi denemek lazım. 20 senede geldiğimiz nokta ortada. Baktık bu da olmuyor basarız tekmeyi daha iyisini getiririz. Partizan olmayın. Ha bir de şu söylemden vazgeçin artık "Ülkeyi muhalefet bu hale getirdi." Öyle dersen adama sorarlar; madem muhalefeti bastıracak gücün yok demek ki bu adamlar senden daha güçlü. Çapın yetmiyor bastırmaya. Adama gülerler be.

Başta da dedim. Yeniyi denemek lazım. Ne var bir kere de biz kandırılalım bir kere de biz yanılalım. Merak etmeyin bir kereden bir şey olmaz ;)

egeliinci, 6 ay önce

he he bu dediklerini sana kemal verecek öylemi , bırak Allah aşkına , bırak bu saydıklarına kavuşmayı sahip olduklarınında elinden avucundan gitmesine sebeb olur bu masa, daha kendilerine hayırları yok , üç beş koltuk kavgasına masa kumar masasına döndü

MS0640
Aday Memur
23 Mart 2023 20:18

yeniyi denemek ne demek ya kim yeni chp mi tarihini oku da ne yaptıklarını gör

murat_operant
Müsteşar Yardımcısı
23 Mart 2023 20:54

Yazdıklarımı iyi oku bana da tarih lafları etme. Tarihe gömerim seni.

MS0640, 6 ay önce

yeniyi denemek ne demek ya kim yeni chp mi tarihini oku da ne yaptıklarını gör

cesmiser
Şube Müdürü
23 Mart 2023 21:21

zam bekliyoruz

SSelmasss
Şube Müdürü
23 Mart 2023 21:27

Gelecek olanların bize ne sunacaklarını bilemeyiz. Daha hiç iktidar olmamış insanların eleştirlmesini ülkeyi sefalete mahkun edenlerin hala yüceltilmesini de anlamak güç. Ben şahsen sürtük, adi, şerefsiz, namussuz kelimelerini cümle içinde kullanan, güç zehirlenmesi yaşayan, kendini ekonomist ilan edip dünyada yaşanan ekonomik krizin 10 katını bize yaşatan, insanları çocuklarina et süt yumurta alamaz hale getiren gençleri ömür boyu çalışsalar bile ev araba sahibi olamayacakları bir ülkeye mahkum eden bir Cumhurbaşkanı istemiyorum. Kararım net isterlerse yüzde yüz zam yapsınlar.

Kutadgu4
Kapalı
23 Mart 2023 23:04

Muhalefet bile memura bir şey vaat etmiyor. Bundan sonra asgari ücretin altında kalmayacak sekilde zam alır memur Başka da bir şey beklemeyin

ist-edeb34
Genel Müdür
23 Mart 2023 23:10

kafa karışıklığı mı kime oy vermeyeceğim konusunda o kadar netim ki...isterse 1000 zam versin.

Eray922
Aday Memur
23 Mart 2023 23:42

%100 zam yapsada benim fikrim değişmez. Varsın vermesin 50 gün sonra herkes fikrini sandıkta sunar. 6 ayda bir az buçuk enflasyon zammıyla kısır döngü nereye kadar devam edecek böyle. Kira ve faturalar için çalışmaktan bılktık artık.

Demirleblebi0
Aday Memur
23 Mart 2023 23:42

Hepsini geçtim. Sadece Tüik denen kurumun rakamları bile doğru açıklaması hayat pahalılığıyla başa baş gitmemize vesile olacak. Tersi, alım gücümüzü feci şekilde azaltıyor. İki ayda Tüikten kaynaklı rakamlar yüzünden yüzde 8 e yakın zararımız var. Yenilik iyidir diyorum. Herkese iyi akşamlar

neyzenbrk
Aday Memur
24 Mart 2023 00:41

7,500 emekli maaşıyla 12.500 benim maaşımın arasında pek fark kalmadı ek derste yok boşuna okuduk inatla okumaya devam ediyoruz bir halt olduğuda yok 2015 den sonra mebe atananların günahı çok büyük sanırım ne uzamanlık hakkı verildi nede bu zamanda memleket huzur gördü önce atanan öğretmenleri görüyorum okulda ev araba 1+1 kovalıyorlar biz evlendik çocuğa nasıl bakıcaz yarın kiramız artmaz inşallah derdindeyiz

tunahan.1
Aday Memur
24 Mart 2023 00:58

Ekmeiin tanesi kaç lira ki 1800olsun

Ankaralımemur41
Aday Memur
24 Mart 2023 02:59

Oy verecek olanda haklı vermeyecek olanda.Kimisi evinin ekonomisini düşünüp vermicem diyo eyvallah.Kimiside sırf iktidar olmak için pkklıların kapısına gidip destek isteyrnlere vereceğime varsın yine bunlaea veriyim diyo eyvellah oda haklı.Teraziye nerden hangi yükü koyduğunuza bağlı.Rızkı veren ademoğlumu yoksa o ademoğlunu yaradan rezzak ismine sığındığımız allahmı???
dnz.fzk, 6 ay önce

Seçim öncesi zam yapacaklar 3 5 cahilde tav olup gidip oy verecek. Nasil bir zihniyet bu .yapilacak 5 kurus zam mı sizi kurtaracak yoksa sizi dilendirmeden bir hayat sürmeniz mi . Ben zam falan istemiyorum bu sistemin degismesini istiyorum insan gibi yasamak istiyorum artik. Ayda bir en azindan et alirken dusunmeden almak istiyorum yilda bir defa da olsa tatil yapmak istyrm bunun icin kredi cekmeden kendi maasimla zorlanmadan odemek istiyorum

Kutadgu4
Kapalı
24 Mart 2023 03:33

Hüda Par; bayrakla sorunumuz var dedi. Hizbullah terör örgütü değil dedi. Bayrağımızla bile sorunu olana nasıl destek vereceğiz? Ki o bayrak uğruna can verdik can aldık. Toprağa düştük, bayrağı düşürmedik. Ben hiç bir siyasi yapının samimiyetine inanmıyor ve güvenmiyorum. Oy vermeye gitmek bile içimden geçmiyor

Ankaralımemur41, 6 ay önce
Oy verecek olanda haklı vermeyecek olanda.Kimisi evinin ekonomisini düşünüp vermicem diyo eyvallah.Kimiside sırf iktidar olmak için pkklıların kapısına gidip destek isteyrnlere vereceğime varsın yine bunlaea veriyim diyo eyvellah oda haklı.Teraziye nerden hangi yükü koyduğunuza bağlı.Rızkı veren ademoğlumu yoksa o ademoğlunu yaradan rezzak ismine sığındığımız allahmı???

d.zz
Şube Müdürü
24 Mart 2023 07:54

Ara zam gündemden düştüğü için verilmesi çok zor artık

dostar
Kapalı
24 Mart 2023 08:14

mercedesli emevi zatlar zam verir bekleyin alırsınız 3000 sene sonra

araba yok aile yok parada vermiyorsun hergun git kölelik yap gel mılletın basınada sussus dıyeduba dik firavun gorse bu sıstemı alkıs tutardı

Sevdim-Seni
Daire Başkanı
24 Mart 2023 08:14

evet ya, oy için terörist osman öcalanı bile trt ye çıkardılar, teröristbaşının mektubunu canlı yayında okuttular. Teröristbaşına sayın demeyi suç olmaktan çıkardılar, anaysa değişikliğini geçirtebilmek için gidip terörle bağlantılı partiyle iştuttular, say say bitmez...

Ankaralımemur41, 6 ay önce

dostar
Kapalı
24 Mart 2023 08:16

kurumun kapısında bmw var bız 50 yıldır yayan gıdıyoruz senın dinine de sanada baslarım

dostar
Kapalı
24 Mart 2023 08:29

geyik kesen odin tapan paganın adaleti ortadogudakı orangutan kesımınden daha adaletlıdır

yeditepelisehir
Daire Başkanı
24 Mart 2023 09:50

lütfen sadece konuya odaklanalım.

kimseyi kimseyle kıyaslamak gereksiz bir durum.

kıyaslayacak bir durum da yok doğrusu. görev yapanla hiç görev yapmayanı kıyaslamak mantıklı mı?

Toplam 75 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi