Editörler : Renjiro
22 Mart 2023 09:20

Sağlık Mazereti Tayini!!!

Atandığı yerden sağlık mazeretinden dolayı tayin isteyen var mı ? Bölgenin iklim şartları(Erzurum) ortopedik engel durumu hayati risk oluşturabileceği ve tek başına hayatını idame ettiremediği hususları değerlendirilir mi?

murat_29
Daire Başkanı
22 Mart 2023 11:31

engelli raporun ve hastaneden alacağın durum bildirir raporun varsa başka mazerete gerek yok.

captaınjaack
Aday Memur
22 Mart 2023 15:23

Teşekkür ederim.

murat_29, 2 ay önce

engelli raporun ve hastaneden alacağın durum bildirir raporun varsa başka mazerete gerek yok.

captaınjaack
Aday Memur
23 Mart 2023 14:43

kendi sağlık durumundan dolayı tayin talebinde bulunuyorsan tedavisi mümkün olmayan yerde çalışıyor olman lazım. bunu da raporla belgelemen gerek diyor. hayati tehlike oluşturma durumuu anne baba vasisi olduğun için geçerli diyor.

captaınjaack, 2 ay önce

Teşekkür ederim.

Emirhan212121
Aday Memur
23 Mart 2023 21:01

Mrb kardeşim.bende Ağrı'da kalıyorum. Engelli olarak dilekçe verdim red edildi. Neymiş büyük hastane var mahkemeye verdim kaybettim

captaınjaack
Aday Memur
24 Mart 2023 08:48

Anladım kardeşim. Geçmiş olsun. Hangi bakanlıktasın kardeşim?

Engel durumundan dolayı 2. kez tayin hakkı için mahkemeye verebilirsin ancak o da sıkıntılı.

Danıştay kararını yok sayıyorlar. (içtihat kararı değilmiş içtihat kararı olsaymış yönetmelik değişirmiş Kamu Denetçiliği Kurumu nun Tavsiye Kararı var ancak takan yok. uygulayan yok.

Emirhan212121, 2 ay önce
Mrb kardeşim.bende Ağrı'da kalıyorum. Engelli olarak dilekçe verdim red edildi. Neymiş büyük hastane var mahkemeye verdim kaybettim
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi