Editörler : gubaz"eskiyara"

hugo.almeida
Kapalı
24 Mart 2023 20:09

Kazanım yazılır. Bir konuda birden çok kazanım olur. Siz o derste hangi kazanımın elde edilmesine yönelik çalışma yaptınız önemli olan odur.

Diğer taraftan yıllık plan var, günlük plan var hâlâ sınıf defteri dolduruyoruz. Bir allahın kulu da: "Bu ne saçma sapan iş kaldırıyorum bunu!" demiyor.

Mehker
Daire Başkanı
24 Mart 2023 20:27

Talep yok demek ki. Bazı öğretmenler hala bunun önemli olduğuna inanıyor demek ki bu yüzden bu tartışma sayfasını bile açmışlar

hugo.almeida, 6 ay önce

Kazanım yazılır. Bir konuda birden çok kazanım olur. Siz o derste hangi kazanımın elde edilmesine yönelik çalışma yaptınız önemli olan odur.

Diğer taraftan yıllık plan var, günlük plan var hâlâ sınıf defteri dolduruyoruz. Bir allahın kulu da: "Bu ne saçma sapan iş kaldırıyorum bunu!" demiyor.

bursastore
Aday Memur
24 Mart 2023 23:56

Sadece numara yazsanız yeterli kazanım numarası 3.1.2.4 gibi

rememory
Aday Memur
26 Mart 2023 23:15

:) hocam ingilizceci değilseniz kazanim yazacaksınız.

(Ingilizcede function da yazabilirsiniz)

Pelinin, 6 ay önce

Siz deftere bişey yazmıyosunuz sanırım insan bi cevap verir

rememory
Aday Memur
26 Mart 2023 23:17

Geçen bi sınıfta ogrenci de aynı konuya değindi.istatistik çıkardık bir ilce icin.bi ton para kagit kalem gidiyor bu ise.dijitale geçmek lazım.

hugo.almeida, 6 ay önce

resmiplaka
Memur
27 Mart 2023 09:44

Bürokrasi nedir diye sorsalar, verilecek en güzel örneklerden biridir bu başlık.. kazanım olacak konu olacak..saçma sapan ve gereksiz bir detay .. malesef ülkemizde bürokrasi mazrufla değil de zarfla uğraşmaktan 1 adim ilerleyemiyor..

Pelinin
Yasaklı
27 Mart 2023 09:59

Açtığım başlığı gereksiz görenler boş olduğunu düşünenler, bununla mı uğraşıyorsun diyenler, bu ülke sizin gibi sığ insanlar yüzünden ilerlemiyor, her gün yaptığınız bir işi hiç sorgulamamış olmanız, yasave yönetmeliğe göre değil okulda ne derkerse öylehareket emneniz sizin vizyonunuz, benim yaptığım işi araştırıyor olmamsa benim vizyonum

Entellektüelizm
Şube Müdürü
27 Mart 2023 10:08

Ne yazarsan yaz, zaten bir önemi yok. Eskilerden kalma bir uygulama. Tamamen kağıt ve zaman israfı. Kimse de deftere yazdığımız bu şeyler ne işe yarıyor diye düşünüp sorgulamıyor. Şuan yoklama fişini muhafaza etmekten başka bir işe yaradığı yok. Sene 2023 ama biz hala sınıf defteri dolduruyoruz.

moideen
Kapalı
27 Temmuz 2023 10:13

Ben konu yazıyorum, kazanımlar uzun oluyor sığmıyor. Müfettiş kendi hayülgücüne göre tamamlasın sonunu. :)

denizyagmurr
Aday Memur
27 Temmuz 2023 10:38

Eskiden konu yaziyorduk, ancak uzun zamandır bu kazanım olarak değişti.

Entellektüelizm
Şube Müdürü
27 Temmuz 2023 11:42

Çağdışı kalmış içi boş bir uygulama.

matematikogretmenii
Şube Müdürü
27 Temmuz 2023 11:59

Millet konu kazanım yazmaya ne kadar hevesli. Sanki atom parçalıyoruz. Sınıf defterleri kaldırılmalıdır.

matematikogretmenii
Şube Müdürü
27 Temmuz 2023 12:00

Sınıf defterleri kaldırılmalı. Dersler 30 dk olmalıdır.

gökcann
Memur
28 Temmuz 2023 10:26

Hocam okul öncesi hiçbirşey yazmıyor imza atıyor demekki öylede olabiliyormuş.Konu kazanım davranış etkinlik adı neyse zaten planında var.O gün gelmişse imzalasın tamam.Bu iş eskiden bilgisayar yokken gerekliydi belki şimdi ise günlük işkence öğretmen açısından.İmza yeterli olmalıda çok bilenlerden bize sıra gelmiyor.

gökcann
Memur
28 Temmuz 2023 10:28

Ne müfettiş ne müdür dersleri takip ediyor bunu sizde biliyorsunuz niye bizi yoruyorsunuz.Bildiğini yaz.

serkan2pac
Aday Memur
28 Temmuz 2023 12:01

Sadece 7 dakika olmuş konuyu açalı bu ne sitem hocam sakin olun :) kazanım yazacaksınız
Pelinin, 6 ay önce

Siz deftere bişey yazmıyosunuz sanırım insan bi cevap verir

Sislipusu
Aday Memur
28 Temmuz 2023 12:21

Sınıf defteri gereklidir ve o kazanımlar yazılması öğretmen ve öğrenci lehinedir. Evet yıllık programlar vardır ama bazen bu programların dışına çıkabiliriz planlanmayan tatilller, hastalıklardan dolayı bazı sınıflarda geride kalabilir,öğrencilerin merak ve sorularına göre kazanımların yerlerini değiştirebiliriz

İşte bu durumlarda konu sonlarında sınıf defterini kontrol edip eksik kazanım var mı diye kontrol etmemize yarar

fadime82
Şef
28 Temmuz 2023 16:03

19 yıldır hic kazanim yazmadim. Müfettişler bile gördü birsey demedi. Konuyu layıkıyla anlatırım. Ders anlatim tarzimi da herkes beğenir

gökcann
Memur
29 Temmuz 2023 16:25

Aslında ilk başta anasınıflarındada vardı sonra 2005 li yıllardı galiba bunu kaldırdılar diğer öğretmenleri unuttular bence demekki kalkaniliyor.Onlar sadece imza atıyorlar.

gökcann
Memur
30 Temmuz 2023 10:02

Davranıştı hocam sonra kazanım oldu adı.Aslınds meb noktayı koymalı kazanım diyorlar ha doğru ama çok uzun hocam be sığmıyor o yüzden konu yaz işi bitir.Yapılan etkinlik varsa oda yazılabilir.

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi