Editörler : gubaz"eskiyara"

hugo.almeida
Müsteşar
24 Mart 2023 20:09

Kazanım yazılır. Bir konuda birden çok kazanım olur. Siz o derste hangi kazanımın elde edilmesine yönelik çalışma yaptınız önemli olan odur.

Diğer taraftan yıllık plan var, günlük plan var hâlâ sınıf defteri dolduruyoruz. Bir allahın kulu da: "Bu ne saçma sapan iş kaldırıyorum bunu!" demiyor.

Mehker
Daire Başkanı
24 Mart 2023 20:27

Talep yok demek ki. Bazı öğretmenler hala bunun önemli olduğuna inanıyor demek ki bu yüzden bu tartışma sayfasını bile açmışlar

hugo.almeida, 3 ay önce

Kazanım yazılır. Bir konuda birden çok kazanım olur. Siz o derste hangi kazanımın elde edilmesine yönelik çalışma yaptınız önemli olan odur.

Diğer taraftan yıllık plan var, günlük plan var hâlâ sınıf defteri dolduruyoruz. Bir allahın kulu da: "Bu ne saçma sapan iş kaldırıyorum bunu!" demiyor.

bursastore
Aday Memur
24 Mart 2023 23:56

Sadece numara yazsanız yeterli kazanım numarası 3.1.2.4 gibi

rememory
Aday Memur
26 Mart 2023 23:15

:) hocam ingilizceci değilseniz kazanim yazacaksınız.

(Ingilizcede function da yazabilirsiniz)

Pelinin, 3 ay önce

Siz deftere bişey yazmıyosunuz sanırım insan bi cevap verir

rememory
Aday Memur
26 Mart 2023 23:17

Geçen bi sınıfta ogrenci de aynı konuya değindi.istatistik çıkardık bir ilce icin.bi ton para kagit kalem gidiyor bu ise.dijitale geçmek lazım.

hugo.almeida, 3 ay önce

resmiplaka
Aday Memur
27 Mart 2023 09:44

Bürokrasi nedir diye sorsalar, verilecek en güzel örneklerden biridir bu başlık.. kazanım olacak konu olacak..saçma sapan ve gereksiz bir detay .. malesef ülkemizde bürokrasi mazrufla değil de zarfla uğraşmaktan 1 adim ilerleyemiyor..

Pelinin
Daire Başkanı
27 Mart 2023 09:59

Açtığım başlığı gereksiz görenler boş olduğunu düşünenler, bununla mı uğraşıyorsun diyenler, bu ülke sizin gibi sığ insanlar yüzünden ilerlemiyor, her gün yaptığınız bir işi hiç sorgulamamış olmanız, yasave yönetmeliğe göre değil okulda ne derkerse öylehareket emneniz sizin vizyonunuz, benim yaptığım işi araştırıyor olmamsa benim vizyonum

27 Mart 2023 10:08

Ne yazarsan yaz, zaten bir önemi yok. Eskilerden kalma bir uygulama. Tamamen kağıt ve zaman israfı. Kimse de deftere yazdığımız bu şeyler ne işe yarıyor diye düşünüp sorgulamıyor. Şuan yoklama fişini muhafaza etmekten başka bir işe yaradığı yok. Sene 2023 ama biz hala sınıf defteri dolduruyoruz.
Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi