Editörler : cihan27E.Kayı Han

sozdemir37
Kapalı
23 Mart 2023 09:39

anketler hala böyle çıkmaya devam ederse reis kesenin ağzını açar..ankete denk gelirseniz Reise oy vereceksiniz bile Kılıçdaroğşlu deyinki zamları alalım :)

Makinatocu
Şube Müdürü
23 Mart 2023 09:40

GİDECEKLER :))

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Mart 2023 10:12

Ali YALÇIN ev kiralarına, gıdaya, giyime kuşama kat kat zam gelirken, memurun derdi için koşturacağına! şuanda olağan genel kurullarda güven tazeliyor, bunların boy boy reklamını yapıyor.

Bindiği Audi A6 marka aracı ve aldığı altı haneli maaşı ile gününü gün etmekte; Audisinin tozunu attırmaktadır. :)

Memuru sefalete mahkum eden zihniyetin sendikasına üye olarak bunca memuru onlara muhtaç eden memur kardeşlerim;

! İstifa dilekçesini doldurmanız ciddi anlamda 3 veya 4 dakikanızı almaktadır.

LÜTFEN!

Artık memurun maaşını hiç eden, memuru asgari ücrete muhtaç eden bu sendikadan istifa edin.

Bunca sefalete karşı, aldığınız asgari ücrete karşı kendinizde bir sorumluluk görmüyorsanız; başka memur kardeşlerinize karşı sorumluluğunuzu yerine getirip istifa edin, LÜTFEN!

Memur-Sen Konfederasyonu 13 senedir memurun hakkını hukukunu koruyamamakta; kazanım diye duyurdukları altı boş reklamları adeta memuru kandırmak için kullanmaktadır!

Toplu Sözleşme Görüşmelerinde memuru %3-5'e mahkum edip, reel enflasyonun %180 olduğu dönemde %30 zammı ayakta alkışlamış, adeta hükümetin maaşlı çalışanı gibi davranmıştır..

Toplu Sözleşme görüşmelerinde milyonlarca memurun, emeklinin, çoluk çocuğunun rızkını masada satıp, bırakın %30'luk zammı ayakta alkışlamasını, memurun geçim sıkıntısını dahi dile getirememektedir.

Bu ortamda yetkili (!) olduğunu düşünen sendikanın adeta bakanlıkların, cumhurbaşkanlığının, meclisin önünde kamp kurup orada yatması, memurun hakkını almak için gece gündüz çalışması gerekirken, [NASIL OLSA MEMUR İSTİFA ETMİYOR SENDİKADAN] düşüncesi ile geze geze olağan genel kurullarını yapmaktadır.

Bir kulaklığa sendika oyunuzu satarsanız, maaş zamanı evinize ekmek götüremez, kiranızı ödeyemez, borcunuzu harcınızı karşılayamaz duruma gelirsiniz değerli memur kardeşlerim.

Oysa kulaklık dağıtana üye olmak yerine, memurun hakkını sahada arayan yetkiye en yakın sendikayı seçerseniz Toplu Sözleşme Görüşmelerindeki kazanımlarınız ile o kulaklıktan her ay kendiniz alabilirsiniz ! PROMOSYON MEMURUN OYALANDIĞI BİR ALDATMACADIR!

Herkesi yanındaki memur kardeşine karşı sorumluluğunu yerine getirip yetkili, etkisiz, sarı Memur-SEN'den istifaya davet ediyorum!

genegel
Genel Müdür
23 Mart 2023 11:04

Ocakta 3500'den 7500'e çıkarabilecekken, mart ayında 2bin tl (%36) zam yapabiliyorsa emekliye, memur için de benzer senaryo olabilir.

Ocakta iyi zam alsaydık yine enflasyon yükselecekti, mart nisan ayına geldiğimizde etkisini yitirecekti zamlar, o nedenle seçime taze hafızayla girmek için zamların bir kısmını bu aylarda planlamış olabilrler (emeklide yaptıkları gibi)

Yaparlar yapmazlar demiyorum ama dünkü emekli zammından sonra ben daha fazla müjdeler bekliyorum. Tek kötü durumda olan emekliler değil, anket sonuçlarına göre daha iyi haberler gelebilir. Zaman açısından da 3 nisanda enflasyon açıklanacak, gündem ekonomiyken o zaman açıklanma ihtimali var ama atıyorum % 10-20 arası bir zam yapılır bu da temmuzdan düşülecekse yapılacak zammın pek bir faydası olmicak zira 2 ayda %8 civarı zam zaten cepte, temmuza kadar % 15-20leri bulacak zaten, o yüzden sadece önden ödeme yapılmış olacak, refah payı olarak verilir, temmuzdan düşülmezse bir nebze rahatlatabilir

Gnyl42, 6 ay önce

Hadi %10 15 deseniz anlarım da ocak ta bile gerçek enflasyonu vermeyen şuan %50 yi verir mi yalan haber

Md00
Memur
23 Mart 2023 11:05

Uyan kardeşim sabah oldu,bahar geldi kuşlar ötüyorgüneş hafif hafif ısıtıyor bedenimi..memurum rüyasında anca görür 5000 Tl seyyaneni ..

23 Mart 2023 11:15

PKK partisine vereceğim SANA NE YAPRAĞIM HANİ HAİN ZİLLETTİK VERİN SEÇİN BEN SEFIL YAŞAMAK İSTEMİYORUM KORKMA KÜRDİSTAN KURULMAZ SORUNLAR ÇÖZÜLECEKSE ADRESİ NORVEÇ DOLMABAHÇE KAPALI KAPILAR DEĞIL.

AYRICA MALUM ŞAHSA OY VERECEĞIME SERİ KATİLE oy veririm DAHA İYİ ŞİMDİ GİT ÇÖPLÜĞÜNE AON 1.5 AY

23 Mart 2023 11:18

Ben karnıma bakarım doyuyorsa tamam şu anda doymuyor it gibi çalış vasıfsız adamla aynı parayı al oldu sizler ceplerini doldurcak millet aç hadi oradan HÜDA-PAR la mutluluklar sana.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
23 Mart 2023 11:59

5 bin dediğiniz yüzde 30 bile yapmıyor. Çok az

tolga6725
Aday Memur
23 Mart 2023 15:21

Hep chp yüzünden

23 Mart 2023 16:48

5000 değildir o 500'dür, bir sıfır fazla görmüşsünüz :)

doks
Kapalı
23 Mart 2023 17:01

Seyyanen zamma karşıyız. Herkese adil bir şekilde yüzdesel zam yapılmalıdır!!!

doks
Kapalı
23 Mart 2023 17:02

Sokaktaki kedinin de günün sonunda karnı bir şekilde doyuyor. Bence hedefinizi biraz insana yaraşır bir seviyeye çekin.

Asgariücretlimemur1, 6 ay önce

Ben karnıma bakarım doyuyorsa tamam şu anda doymuyor it gibi çalış vasıfsız adamla aynı parayı al oldu sizler ceplerini doldurcak millet aç hadi oradan HÜDA-PAR la mutluluklar sana.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
23 Mart 2023 20:41

Ninenin torun sayısı da 70,

Söylemeyi unutmuşsun ";)

üçbuçukali, 6 ay önce

80 yasinda 3 evlilik yapmis bir ninenin

bakire olabilme ihtimali

bu olayin olabilme ihtimalinden daha fazladir

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
23 Mart 2023 20:44

Devamlı öyle yapan birileri var zaten ";)

sozdemir37, 6 ay önce

anketler hala böyle çıkmaya devam ederse reis kesenin ağzını açar..ankete denk gelirseniz Reise oy vereceksiniz bile Kılıçdaroğşlu deyinki zamları alalım :)

akihawa
Aday Memur
23 Mart 2023 20:51

Sözleşmeli memur kadroya geçmeden önce daimi işçi ile aynı parayı alıyordu. Şimdi 14 15 alan sözleşmeli kadroya geçince 11757 lira alacak. Dairenin çay ocağındaki adamları kendi aralarında sırıta sırıta konuşurlarken duydum "bunların maaşı bizden az olacakmış" diye makara yapıyorlar.
üçbuçukali, 6 ay önce

emekli maaşları ile bayram ikramiyelerini biraz arttırırlar

memur avucunu yalar

kamu işçisi karşısında memur ezilmeye devam eder.

kral122
Daire Başkanı
23 Mart 2023 21:10

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Açlıktan ölmem soğan ekmek yeriz ama hdp altına yatanlara oy verecek kadar alçalmadım.Para için şerefimi gururumu yerler altına almam oy için hdp nin dediğiniyapacaklara oy vermem Türk evladı olarak başa gelince herkese 100/100 zam verecekler mi vallah vermeyecek.Eğer bir anda fiyatlar düşserse onlar yaptı denmez.O fiyat yükselmesinin nedeni onlardır.Tıpkı Kenan evrenin darbmin oluşması için yaptıkları

Asgariücretlimemur1, 6 ay önce

PKK partisine vereceğim SANA NE YAPRAĞIM HANİ HAİN ZİLLETTİK VERİN SEÇİN BEN SEFIL YAŞAMAK İSTEMİYORUM KORKMA KÜRDİSTAN KURULMAZ SORUNLAR ÇÖZÜLECEKSE ADRESİ NORVEÇ DOLMABAHÇE KAPALI KAPILAR DEĞIL.

AYRICA MALUM ŞAHSA OY VERECEĞIME SERİ KATİLE oy veririm DAHA İYİ ŞİMDİ GİT ÇÖPLÜĞÜNE AON 1.5 AY

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
24 Mart 2023 08:31

senin ninenin torun sayısı o

karıştırıyorsun :))

fazilet-83, 6 ay önce

Ninenin torun sayısı da 70,

Söylemeyi unutmuşsun ";)

horozcu
Memur
24 Mart 2023 09:11

3,5 yine fiyasko sanırım 3 aydır Ek zam yok dedin.Ortalık karışıyor vaziyet alın.

üçbuçukali, 6 ay önce

senin ninenin torun sayısı o

karıştırıyorsun :))

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
24 Mart 2023 09:16

ek zammın olmayacağını ayakları yere basan herkes biliyor zaten

bizim memurların bir kesimi çok hayalperest

horozcu, 6 ay önce

3,5 yine fiyasko sanırım 3 aydır Ek zam yok dedin.Ortalık karışıyor vaziyet alın.

Toplam 92 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi