Editörler : cihan27E.Kayı Han

JosephGoebbels
Aday Memur
24 Mart 2023 09:28

Savcılığa suç duyurusunda bulunduk, savcı beye de anlatırsın PKK fantazilerini. Sakın kapama hesabını

Asgariücretlimemur1, 6 ay önce

PKK partisine vereceğim SANA NE YAPRAĞIM HANİ HAİN ZİLLETTİK VERİN SEÇİN BEN SEFIL YAŞAMAK İSTEMİYORUM KORKMA KÜRDİSTAN KURULMAZ SORUNLAR ÇÖZÜLECEKSE ADRESİ NORVEÇ DOLMABAHÇE KAPALI KAPILAR DEĞIL.

AYRICA MALUM ŞAHSA OY VERECEĞIME SERİ KATİLE oy veririm DAHA İYİ ŞİMDİ GİT ÇÖPLÜĞÜNE AON 1.5 AY

oguncirak
Yasaklı
24 Mart 2023 09:49

Allahın cahili senin zihniyetle chp ye oy vericek %50 kişi vatan hainimi ?? zamanında hdp'yle kol kola halay çeken destek veren meclise sokan senin partinken neden sesin cıkmıyordu nerdeyse kürtce eğitim vermeyi kabul etmiştiniz trt kürt kurdunuz zevkle gelin dediniz meclise işinizi mecliste halledin hdp dedigin partinin mhp den de iyi partidende daha cok oyu var bana sorarsanız kesinlikle mecliste bu tarz partiler olmamalı ama var anayasal hakları var ama alışmıssınız anayasa haklarına karşı gelmeyi siz alışmıssınız sizden olmayan herkesi pkk lı fetocu diye suçlamayı açlıktan ölmeyi bekle sen

kral122, 6 ay önce

Açlıktan ölmem soğan ekmek yeriz ama hdp altına yatanlara oy verecek kadar alçalmadım.Para için şerefimi gururumu yerler altına almam oy için hdp nin dediğiniyapacaklara oy vermem Türk evladı olarak başa gelince herkese 100/100 zam verecekler mi vallah vermeyecek.Eğer bir anda fiyatlar düşserse onlar yaptı denmez.O fiyat yükselmesinin nedeni onlardır.Tıpkı Kenan evrenin darbmin oluşması için yaptıkları

oguncirak
Yasaklı
24 Mart 2023 09:51

Şu adam bu ülkede memurluk yapıyor ya tam bir cahil

kral122, 6 ay önce

Açlıktan ölmem soğan ekmek yeriz ama hdp altına yatanlara oy verecek kadar alçalmadım.Para için şerefimi gururumu yerler altına almam oy için hdp nin dediğiniyapacaklara oy vermem Türk evladı olarak başa gelince herkese 100/100 zam verecekler mi vallah vermeyecek.Eğer bir anda fiyatlar düşserse onlar yaptı denmez.O fiyat yükselmesinin nedeni onlardır.Tıpkı Kenan evrenin darbmin oluşması için yaptıkları

dostar
Kapalı
24 Mart 2023 10:00

maaşa gerek yok dilenci kadrosu açılsın dilenciler daha cok kazanıyor

24 Mart 2023 12:23

Vitaminsiz goobbels bekliyorum.

Hdp ye oy vereceğim olmadı yeşil sol partiye vereceğim

JosephGoebbels, 6 ay önce

Savcılığa suç duyurusunda bulunduk, savcı beye de anlatırsın PKK fantazilerini. Sakın kapama hesabını

24 Mart 2023 12:30

Hukuktan bir haber cahil bu yazdığımı suç zannediyor elbet gerçek suçlular hesap verecek konuma gelecektir.

Bu arada pkk nın partisi hangisi söylesene hdp ise kapatsınlar değilse hdp ye oy vereceğim hdp yi kastettysen hdp diyerek evet hdp ye oy vereceğim

Hizbullahcı HÜDA-PAR a vermiyorum allahtan.

Söyle hangi partiyi kastettin.

Ve mahkemeye de vermediysen ..... Git bugün ver sizden korkan sizin gibi olsun vitaminsiz

24 Mart 2023 13:23

Vitaminsiz

Bak şöyle yazacağım bunu da mahkemeye ver

Hırsızım oyum agabeye

Öcalanın kardeşi(PKK nın ele başlarından biri) TRT ye çıkarılacak oyum agepeye

Utanma duygum yok oyum agepeye

Çocuk istismarını savunuyorum agepeye

Yalan söylemeyi ve mağduru oynamayı çok severim, o yüzden akebeye

Parselciyim oyum agebeye

Şimdi sektör git

24 Mart 2023 13:57

Haklısın bu dediklerin yüzünden bunlar ben oy verdiğim partilere hain pkk lı dedikçe benim iyi chp hdp ye oy veresim geliyor sırf inat olsun diye .

Bunlardan değilsen terorist fethöcüsün bu kafayı anlamakta güçlük çekiyorum

Zamanında hdp ile iş yapan iktidar partisi de mi terörist , ya da doğuda şanlıurfayı akepe alırken oy verenler vatansever vermeyenler (diğer partilere )oy verenler terörist mi bu kafa olunca insan çıldırıyor.

Haa unutmadan bir önceki seçimde ince ve hdp yaptım

Bu seçimde kk ve aday çıkarırsa tipe vereceğim.

Yerelde chp ye oy verdim

Allaha şükür 38 yaşındayım PKK ele başının kardeşini trt ye çıkaranlara kapalı kapılar ardında valilere dokunmayın emirleri verenlere

Sümüklü bir ilkokul mezunu cahilin mabadını yalayanlara ülkenin kozmik odasını Amerika'ya açan hainlere oy vermedim vermem

oguncirak, 6 ay önce

Allahın cahili senin zihniyetle chp ye oy vericek %50 kişi vatan hainimi ?? zamanında hdp'yle kol kola halay çeken destek veren meclise sokan senin partinken neden sesin cıkmıyordu nerdeyse kürtce eğitim vermeyi kabul etmiştiniz trt kürt kurdunuz zevkle gelin dediniz meclise işinizi mecliste halledin hdp dedigin partinin mhp den de iyi partidende daha cok oyu var bana sorarsanız kesinlikle mecliste bu tarz partiler olmamalı ama var anayasal hakları var ama alışmıssınız anayasa haklarına karşı gelmeyi siz alışmıssınız sizden olmayan herkesi pkk lı fetocu diye suçlamayı açlıktan ölmeyi bekle sen

Yazar64
Yasaklı
24 Mart 2023 14:35

Oruç kafana vurdu galiba. Bu kadar saçma yazan birisini uzun zamandan beri görmedim. Sakin ol lütfen. Neyin suç olup olmadığını tam olarak bilemezsin. Boş yere kendinizi yıpratmayın.

Vitaminsiz

Bak şöyle yazacağım bunu da mahkemeye ver

Hırsızım oyum agabeye

Öcalanın kardeşi(PKK nın ele başlarından biri) TRT ye çıkarılacak oyum agepeye

Utanma duygum yok oyum agepeye

Çocuk istismarını savunuyorum agepeye

Yalan söylemeyi ve mağduru oynamayı çok severim, o yüzden akebeye

Parselciyim oyum agebeye

Şimdi sektör git

muharras
Yasaklı
24 Mart 2023 14:36

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmasına katılan köpek senden daha şerefli. Kanı bozuk vatan haini! neden özelden mesaj yazıp engelliyorsun. İnsan olun biraz.

Haklısın bu dediklerin yüzünden bunlar ben oy verdiğim partilere hain pkk lı dedikçe benim iyi chp hdp ye oy veresim geliyor sırf inat olsun diye .

Bunlardan değilsen terorist fethöcüsün bu kafayı anlamakta güçlük çekiyorum

Zamanında hdp ile iş yapan iktidar partisi de mi terörist , ya da doğuda şanlıurfayı akepe alırken oy verenler vatansever vermeyenler (diğer partilere )oy verenler terörist mi bu kafa olunca insan çıldırıyor.

Haa unutmadan bir önceki seçimde ince ve hdp yaptım

Bu seçimde kk ve aday çıkarırsa tipe vereceğim.

Yerelde chp ye oy verdim

Allaha şükür 38 yaşındayım PKK ele başının kardeşini trt ye çıkaranlara kapalı kapılar ardında valilere dokunmayın emirleri verenlere

Sümüklü bir ilkokul mezunu cahilin mabadını yalayanlara ülkenin kozmik odasını Amerika'ya açan hainlere oy vermedim vermem

24 Mart 2023 14:45

İnsanlığı sizden mi öğreneceğiz senin gibi paralı uşaklarla uğraşmamak için engelledim cahille sohbeti kesiyoruz.

24 Mart 2023 14:47

Ayrıca o köpekler oraya giden tiplerden ışıkları göçük altından insan çıkarırken yakıp reklam yapanlardan soğuk altında donup hiç yardım göremeyip yüzsüz şekilde kamerada yer kapmaya çalışan tiplerden ve onları destekleyen sizin gibi omurgasızlardan daha şereflidir

oguncirak
Yasaklı
24 Mart 2023 14:57

adamdaki nefret diline bakarmısın noldu hükümet değişir bende yerimdem olur diyemi korkuyorsun

muharras, 6 ay önce

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmasına katılan köpek senden daha şerefli. Kanı bozuk vatan haini! neden özelden mesaj yazıp engelliyorsun. İnsan olun biraz.

qwertyas
Daire Başkanı
24 Mart 2023 15:01

7501 lira alan emekliye 1 lira bile zam yapmayın uygun görmeyen yönetimin memura 5 bin zam yapacağını beklemek hatta 1 lira bile zam yapacağını beklemek hayalden bile öte.
24 Mart 2023 15:08

Görende bi bunlar vatan sevdalısı sanacak

oguncirak, 6 ay önce

adamdaki nefret diline bakarmısın noldu hükümet değişir bende yerimdem olur diyemi korkuyorsun

oguncirak
Yasaklı
24 Mart 2023 15:11

emin ol biz bunlardan daha vatan sevdalıyız yarın hükümet değişsin en iyi chp li bunlar olur odalarına boy boy atatürk portresi asar

Görende bi bunlar vatan sevdalısı sanacak

debug
Genel Müdür
24 Mart 2023 15:12

neden her zam bağlığının altında 3-5 tane tip çıkıp olayı chp hdp pkk'ya fln bağlıyor? Akıl alır gibi değil gerçekten. Bu devletin memuru neredeyse "aç" noktasına gelmiş artık. Bırak lüksü fln kıyma tavuk alırken 2 kere düşünecek hale gelmiş. Bunlar hala hdp mdp derdindeler. Yav ne alakası var kardeşim. İnsanlar yıllarını verip okuyup sınavlarla kazandıkları bu işlerin karşılığı olan hakkını istiyor.

yazıksana
Aday Memur
24 Mart 2023 15:19

memura bu kadar eziyet veren ayağa düşüren bir ülke var mı mezun olduğun eğitim kademesi arttıkça maaşın düşüyor lise mezunu 2 senelikte , 2 senelikler lisans mezunlarından fazla alıyor ya rabbi şu ülkeye adaletli maaş verecek insanlar nasip et

oguncirak
Yasaklı
24 Mart 2023 15:24

reis bunlar kim biliyonmu yattıgı yerden 30 40 bin tl para alıp ya benim düzenim bozulmasın da ülkedeki memur,emekli açlıktan ölsün diyen kesim

debug, 6 ay önce

neden her zam bağlığının altında 3-5 tane tip çıkıp olayı chp hdp pkk'ya fln bağlıyor? Akıl alır gibi değil gerçekten. Bu devletin memuru neredeyse "aç" noktasına gelmiş artık. Bırak lüksü fln kıyma tavuk alırken 2 kere düşünecek hale gelmiş. Bunlar hala hdp mdp derdindeler. Yav ne alakası var kardeşim. İnsanlar yıllarını verip okuyup sınavlarla kazandıkları bu işlerin karşılığı olan hakkını istiyor.

oguncirak
Yasaklı
24 Mart 2023 15:41

KUDUR LAN İT KUDUR BAK SENİ DESTEKLEYEN BİR KİŞİ BİLE YOK AÇ KÖPEK AÇLIKTAN NEFESİN KOKUYOR HALA HAVLAMA DERDİNDESİN AÇ KÖPEK

Toplam 92 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi