Editörler : crops35
22 Mart 2023 15:04

E.Ü.A.Ş. Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Sonuçlarına İtiraz Edecekler ve Hukuki Süreç

Arkadaşlar sınav puanımızın yüksek , mülakattaki sorularımızın da doğru sayısı iyi olmasına rağmen başarısız bırakılmışız , bu konuda hukuki süreç başlatmayı düşünenler var mı ? Şahsen ben düşünüyorum . 90 küsür puan alan birine mülakatta 70 puanlık kanaat kısmından 20-30 verilmesi bence doğru değil.

kitkanun
Şef
22 Mart 2023 16:25

Enerji Birsen üyesi olanlar Allah için daha neyi bekliyorsunuz. İstifa etsin herkes. Böyle saçma sınav olmaz. Yürütmenin durdurulması için toplu dava açılması gerek acilen

kitkanun
Şef
22 Mart 2023 16:41

Sınav sonuçlarına itiraz

MADDE 19 ? (1) İlgililer, sonuçların resmî internet sitesinde ilanından itibaren beş iş günü

içerisinde sınav sonuçlarına itiraz edebilir. İtirazlar on iş günü içerisinde sınav kurulunca incelenip sonuçlandırılır ve birimine bildirilir

mYopçekoo
Kapalı
23 Mart 2023 16:17

Birlikte hareket edelim ne gerekiyorsa yapalım

punisher17
Aday Memur
23 Mart 2023 20:13

Arkadaşlar sendikalı olanlar sendika avukatları aracılığı ile yada şahsen avukat bularak dava edebilirler .Hiç adil olmayan bir sonuç oldu bu hakkımızı aramamız lazım . Kul hakkıma giren kim varsa , vesile olan , hakkimın yenmesinde payı olan kim varsa hakkımı haram ediyorum

bahtsizzbedevii8
Aday Memur
23 Mart 2023 22:08

İstenirse sendika avukatlarına vekelet vererek yada dışardan bir avukata vekalet vererek tek tek bireysel olarak dava yoluna gidilmesi gerektiği ve davaların kişisel olarak değerlendirilip sadece davayı kazanan kişinin sözlü sınavı iptal edilerek sözlü sınavının tekrar yapıldığı söylendi. yani bir kişi kazansa bile herkesin mülakatı iptal olmuyor. Atamaları durdurma olmaz bu seferde hak kazananlar dava yoluna gider deniyor. Görünen ve anlatılanlar o ki atamalar yapılacak herkes tek tek dava sürecine gidecek mahmeke kimi haklı görürse onun sözlü sınavı yenilenecek yeni mülakatta da artık kazandırırlarmı kazandırmazlarmı onu da bilemiyorum.

bahtsizzbedevii8
Aday Memur
23 Mart 2023 22:11

Mülakatta kamera kaydı yok diye biliyorum bu konuda bilgisi olan varmı eğer kamera kaydı yoksa sözlü sınavın iptal olması için bir sebep başka bir kurumda bu sebepten dolayı mülakatların iptal edildiğini biliyorum.

mYopçekoo
Kapalı
23 Mart 2023 22:48

Keşke mülakatta kamera kaydı olsaydı bu bizim lehimize olurdu. Bu devirde mahkemeden daha etkili şeylerde var birlikte hareket edersek mülakatı iptal bile edebiliriz, bende bu şekilde mülakatın yapıldıktan sonra iptal edilen bir gys sınavı duymuştum hemde yakın zamanda

bahtsizzbedevii8, 2 ay önce

Mülakatta kamera kaydı yok diye biliyorum bu konuda bilgisi olan varmı eğer kamera kaydı yoksa sözlü sınavın iptal olması için bir sebep başka bir kurumda bu sebepten dolayı mülakatların iptal edildiğini biliyorum.

merulaalba
Memur
23 Mart 2023 22:49

Millet bosuna memursene kufretmiyormus. Kufredenler mulakattan yuksek alip sef/mudur oldu. Helal olsun.

kitkanun
Şef
24 Mart 2023 05:26

Sendikadan medet umup halen üye olanlar sonuçları görüyorsunuz. Onlar sadece kendilerini düşünür. İnsan Kaynaklarında müdür olanlara bakın bakalım hangisi sendika yönetiminde değil.

merulaalba
Memur
24 Mart 2023 19:58

Gorunuse gore haksizlik yok. Demekki kesk e yakin arkadaslarin isi olmus. Yoksa sosyal medya ayaga kalkardi :)

Once kuruma itiraz dilekcesi yazilmali. Ptesi son gun. Red cevabi gelince idari mahkemeye gidilmeli.

mYopçekoo
Kapalı
25 Mart 2023 17:11

Herkesin itiraz edeceğini umuyorum, yazılı sınavda 80 üzeri alıp mülakatta 20 puan almayı kimsenin s

mYopçekoo
Kapalı
25 Mart 2023 17:33

*kimsenin sineye çekeceğini sanmıyorum.

25 Mart 2023 21:06

İtirazımız gerekceleriyle birlikte yazdık ve mudurluge verdik. Çok büyük ihtimalle red cevabı gelir bizde bundan sonra konuyu yargıya taşıyacağız inşallah sonuç ne olursa olsun mücadelemizi sürdüreceğiz asla pes etmeyeceğiz hakkımızı arayacağız kimsenin yanına kar olarak kalmasına izin vermeyecegiz. Arkadaşlar herkes itiraz etsin ve konuyu yargıya taşısın biz mücadele edelim, azmimizi yitirmeye kim gerisi gelir inşallah

cesurnefer
Aday Memur
25 Mart 2023 21:40

İtiraz ettim ben de

uye521464
Aday Memur
25 Mart 2023 22:42

Arkadaşlar 2 gündür İdare Hakimi tanidigimla istişare yapıyoruz sınav iptal olacak nedenini şuan açıklayamam ki kılıf bulunamasin sizden tek istediğim itirazlrllarinizi yapın içiniz rahat olsun bu kadar acemice hata yapan herkesten de gorevi kötüye kullanmaktan ayrıca dava açacağız

uye521464
Aday Memur
25 Mart 2023 22:50

Yargıya başvurduğunuz zaman mutlaka yurutmeyi durdurma ve bilirkisi istemlidir ibaresini yazmayı unutmayin

mYopçekoo
Kapalı
25 Mart 2023 23:24

Özelden telefon numaranı verebilirmisin?

uye521464, 2 ay önce

Arkadaşlar 2 gündür İdare Hakimi tanidigimla istişare yapıyoruz sınav iptal olacak nedenini şuan açıklayamam ki kılıf bulunamasin sizden tek istediğim itirazlrllarinizi yapın içiniz rahat olsun bu kadar acemice hata yapan herkesten de gorevi kötüye kullanmaktan ayrıca dava açacağız

uye521464
Aday Memur
26 Mart 2023 00:56

Şuan telefonumu yazamam ama yardımcı olmamı istediği birsey yada dilekçe örneği olursa yardımcı olurum avukatlara boşuna para verme

uye521464
Aday Memur
26 Mart 2023 01:14

Bütün bu yazdıklarımızı okuyorlar ve kendi açıklarını biliyorlar tedirginler ben de biliyorum insanları baraj altı bırakıp kadroları boş bırakmayı geçtik yedek kadro ne ya Allahtan korkmazlar Vekillerimize de durumu izah ettik merak etmeyin herseyden haberleri var ve bunların da düşmanı çok

akdaglı18
Kapalı
26 Mart 2023 09:12

Yedek kadro bırakıp ne yapacaklar açıktan atamamı yapacaklar o kadrolara

uye521464, 2 ay önce

Bütün bu yazdıklarımızı okuyorlar ve kendi açıklarını biliyorlar tedirginler ben de biliyorum insanları baraj altı bırakıp kadroları boş bırakmayı geçtik yedek kadro ne ya Allahtan korkmazlar Vekillerimize de durumu izah ettik merak etmeyin herseyden haberleri var ve bunların da düşmanı çok

Toplam 48 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi