Editörler : Renjiro
22 Mart 2023 17:12

Engelli sağlıkçılara yine kadro yok!

6 yıldır engelli sağlıkçılara kadro yok. Memurlar Net sesimizi duyurun lütfen!

darkkinght
Aday Memur
23 Mart 2023 11:50

daha yeni aldılar hocam sağlık bakanlığına engelli işçi

nurtanes
Genel Müdür
23 Mart 2023 15:33

Engelli sağlıkçılardan bahsediyoruz hemşire, diyetisyen, att, tıbbi sekreter vs... işçi temizlik personeli olarak alındı.

nurtanes
Genel Müdür
25 Mart 2023 23:51

Sağlıkçı arkadaşlar başlığa destek lütfen!

mrtcvlk
Memur
27 Mart 2023 16:22

Madem EKPSS ile alım yok, bence şansınızı KPSS ile deneyip arttırın...

nurtanes, 3 ay önce

Engelli sağlıkçılardan bahsediyoruz hemşire, diyetisyen, att, tıbbi sekreter vs... işçi temizlik personeli olarak alındı.

Egeduy
Memur
27 Mart 2023 23:22

Çok mantıklı bir çözüm önerisi sundunuz. Bizler ömrümüzün yarısını hastanelerde geçiriyoruz. KPSS ye çalışacak ne vaktimiz ne de takatimiz var. Sağlıklı bireylerle aynı kulvarda yarışacak durumumuz olmadığı için EKPSS ye giriyoruz fakat sizler bunu anlayamayacak kadar düşüncesizsiniz ki bize dalga geçer gibi böyle bir öneri sunuyorsunuz...

nurtanes
Genel Müdür
28 Mart 2023 00:01

Sorun o işte Ekpss ile neden alım yok? Alım yoksa neden bu sınav var? Bize şu sınava girin dediler de bizler mi girmedik? Bu yorumunuza karşı bu sorular uzar gider sonuç yine cevapsız bizlerde kadrosuz kalırız. Yıl 2023 !

murat_29
Daire Başkanı
28 Mart 2023 13:08

işkurdan işçi olarak başvur bekleme boşuna daha çok şansın olur hem daha çok para kazanırsın. okumuş değil vasıfsızın devri artık.

nurtanes
Genel Müdür
01 Nisan 2023 00:18

Biz sağlıkçılara da müjdeli haberler çıkar inşallah. Engelli sağlıkçılarda atama bekliyor.

Egeduy
Memur
01 Nisan 2023 00:56

Engelli sağlıkçılar, memur adayları atama bekliyor. 10 bin atama inşallah sizlerle tamamlanır. Hepimizin yüzü gülsün artık

White3425
Aday Memur
01 Nisan 2023 08:07

Engelli öğretmenler olarak engelli sağlıkçılara tam destek.

tnsrkn
Genel Müdür
01 Nisan 2023 21:05

Daha önce de defalarca yazdım.saglik bakanlığı engelli kontenjanları maalesef ortalamasında üzerinde dolu. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı engelli kadroları için talep toplarken sağlık bakanlığı maalesef sayi vermiyor çünkü kontenjan dolu. Bunun için ya bakanlığın yada hükümetin ekstra bir şey yapması gerek sağlıkçı kontenjanı açılması için. Bu sebeple uzun yıllardır ekpss kadrosu yok maalesef. Keşke olsa bende bekliyorum ama maalesef durum bu ve hiç umut verici değil.

BiyoFen4232
Aday Memur
02 Nisan 2023 00:11

Engelli vatandaşları yok saymayalim, onlar da toplumun bir parçası. Ben 35 yaşıma kadar sağlamdım, kimin, ne zaman, ne olacağı belli olmaz.

nurtanes
Genel Müdür
04 Nisan 2023 00:30

Ona kalırsa Meb.de kontenjan dolu demişti. 2018'den bu yana engelli sağlıkçı ataması olmadı. 6000 üzerinde engelli sağlıkçı açıkta bekliyor. Sağlık Bakanlığı en son alımında engelli temizlikçi aldı. Temizlikçi alacaksa o zaman sağlık okumasın insanlar kimi bu mesleği severek seçiyor ve atanamayıp stres kaygıyı zaman kaybını boşa yaşamasın insanlar. Bizler köstek değil destek istiyoruz. Umudumuzu kırmayın arkadaşlar belki bu bizlerin son şansı.

nurtanes
Genel Müdür
15 Nisan 2023 01:08

Memurlar Net engelli sağlıkçılar atama bekliyor diye haber yapsanız artık. Bizim forumun editörü yok galiba yardımcı olan kimse yok boş boş yazıyoruz. :)

nurtanes
Genel Müdür
28 Nisan 2023 22:17

Sağlıkçı arkadaşlar twittera destek verin sesinizi duyurun lütfen uzaktan izlemekle kadro gelmez. Memurlar net sesimizi ne zaman duyuracaksınız? Engelli sağlıkçılar atama bekliyor.

Burak Eker67
Daire Başkanı
29 Nisan 2023 00:38

Bu konuda benim naçizane önerim, (sağlıkçı değilim memur adayıyım sadece öneri sunuyorum) bakan koca ile bir şekilde randevu ayarlayıp bu konuyu dile getirmelisiniz. Kolay değil biliyorum ama imkansız da değil. Aile bakanı ile kaç kere görüşüldü engelli memur ataması için. Sağlık bakanı için neden görüşülmesin. Ankara'da yaşayan 10 kişi toplanıp bakanlığa giderek randevu alınabilir ama ilk mesele birlik olunmalı.

nurtanes
Genel Müdür
06 Mayıs 2023 00:39

En çok okunan başlık olmuş görüntü sayısına bakılırsa ,fakat hiç yazan yok. engelli sağlıkçı arkadaşlar twiterdan destekleyin en azından:)

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi