Öncelikle şunu söylemeliyim ki POMEM 18 senedir, PMYO ise 22 senedir var. Muhtemelen sende "kısa paça pantolon" ile gezerken PMYO liyakat sahibi insanları mezun ediyordu. Ayrıca kimse kimseyi sorgulamıyor, sorgulasa bile bu seni hiç alakadar etmez. :) Saygıyı da edebi de öğretecek ve ölçecek seviyede olmadığın aşikar. Daha önce üstlerime de çok söyledim, yine olsa yine söylerim: Liyakatsiz, adaletsiz, mesleki aidiyeti olmayan insandan sırf 2-4 yıl kıytırık bir üniversite okudu diye 6 ayda Polis ol-maz. Olunca da böyle herşeyi bir tek kendisi biliyormuş havasına gidiyolar işte. Git önerilerini "4 sene üniversiteside takılır, sonra polis oluruz" diyen çapsız alt devrelerinde anlat. Belli ki dengim değilsin, demek ki 'büyükşehirin haber merkezinde grup amir vekilliği' yapmak da bir işe yaramıyomuş. Önerilerin ve seni Ken Sugimori'nin yanına yolluyorum. Esen kal. :)
Öncelikle şunu söylemeliyim ki POMEM 18 senedir, PMYO ise 22 senedir var. Muhtemelen sende "kısa paça pantolon" ile gezerken PMYO liyakat sahibi insanları mezun ediyordu. Ayrıca kimse kimseyi sorgulamıyor, sorgulasa bile bu seni hiç alakadar etmez. :) Saygıyı da edebi de öğretecek ve ölçecek seviyede olmadığın aşikar. Daha önce üstlerime de çok söyledim, yine olsa yine söylerim: Liyakatsiz, adaletsiz, mesleki aidiyeti olmayan insandan sırf 2-4 yıl kıytırık bir üniversite okudu diye 6 ayda Polis ol-maz. Olunca da böyle herşeyi bir tek kendisi biliyormuş havasına gidiyolar işte. Git önerilerini "4 sene üniversiteside takılır, sonra polis oluruz" diyen çapsız alt devrelerinde anlat. Belli ki dengim değilsin, demek ki 'büyükşehirin haber merkezinde grup amir vekilliği' yapmak da bir işe yaramıyomuş. Önerilerin ve seni Ken Sugimori'nin yanına yolluyorum. Esen kal. :)
fani_madida , 6 ay önce
1 yıl üst devrenin yanında esas duruşta beklemekle, yanında sigara içememekle geçiyor, 1 yıl da alt devrene eziyet etmekle geçiyor. bir de kendine iyi polis diyorsun, muhtemelen sen kısa donla gezerken bu devlet 4 yıllık lisans mezunlarını pomem ile teşkilata alıyordu, pomem işi dün başlamadı, 15 yıldan fazladır pomem var.
Ayrıca iyi polis devletini sever ve sayar, sen kimsin ki koskoca devletin polisliğe alım yapma şeklini sorguluyorsun. devlet böyle uygun görmüş ve alımları bu şekilde yapıyor, içişleri bakanını görünce desene "sayın bakanım bunlar pokemon, 6 ayda karpuz yetişmez, ben tam 2 sene polis okulunda yanaşık düzen eğitimi aldım, üst devrem bana tek ayak üzerinde durma cezası verdi, ben de bu görevi başarıyla ifa ettim, ben daha iyi polisim, teşkilata bunları almayın" diye.
istersen polis okulunda 10 sene eğitim al, kadroya geçip 2 satır tutanak tutmadıkça polis falan olunmaz. ekip olup şefinle bir olaya müdahale edeceksin, olayın tutanağını tanzim edeceksin, karakolda bi ifade alacaksın, büyük çaplı bir kavgada telsizden soğukkanlılıkla anons edeceksin, şubede çalışırsan her şubede işin mahiyetine göre kendini geliştireceksin, bunlar olmadan istersen polis okulunda 10 sene tekmil verip yanaşık düzen eğitimi al hiçbir işe yaramaz.
ben pomemde okudum, zamanında bir büyükşehirin haber merkezinde grup amir vekilliği yaptım, pmyo'da okuyan gençler de staja geldiler, Allah'tan herkes böyle edepsiz değil. pokemon nedir allah aşkına, tabire bak.