Editörler : cihan27E.Kayı Han
22 Mart 2023 23:40

Kıloçdaroğlundan memura zam bekliyoruz
Kılıçdaroğlu memura zam yapıcaz derse o zaman hükümetin aklına memur gelir

RamoNorm64
Yasaklı
22 Mart 2023 23:47

Aynen yaparsa kılıçdaroğlu yapar gel sandık gel 14 mayıs iple çekiyoruz memur olarak

Yazar64
Yasaklı
22 Mart 2023 23:48

Memur düşmanına sandıkta % 30 müjde vedeceğiz.

Elfat87
Aday Memur
22 Mart 2023 23:51

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Hdpkk işbirlikçisi ne oy vereceğime açlıktan ölürüm daha iyi PKK ya verecek oyum yok
22 Mart 2023 23:53

Öl o zaman, bırakın şu algı operasyonlarını hükümet hdp ile görüşünce sıkıntı yok digerleri görüşünce sorum var, geçin artık bu söylemi git akpye ver oyunu senin gibilerine laf atlatılmaz
Elfat87, 6 ay önce
Hdpkk işbirlikçisi ne oy vereceğime açlıktan ölürüm daha iyi PKK ya verecek oyum yok

Euphratestigris
Yasaklı
22 Mart 2023 23:53

Türk isminden rahatsız olan kürdistan kurmak isteyen hüdapara ver oyunu.

Elfat87, 6 ay önce
22 Mart 2023 23:56

Böyle insanlara laf anlatamazsın boşa ugrasma, seçim zamanı beka meselesi gündeme gelir sonra ortadan kaybolur seçimi kazanmak için her yol denerler
Euphratestigris, 6 ay önce

Türk isminden rahatsız olan kürdistan kurmak isteyen hüdapara ver oyunu.

hanzzoooo
Yasaklı
22 Mart 2023 23:59

Senin gibi lalenin aldığı nefes bile haram. Milletin oksijenini boşa harcıyon.

23 Mart 2023 00:01

Konuşup durma sizin gibilerden bıktık usandık, sizin gibi düşünürsek vatandaşız ama sizin gibi düşünmezsek vatan hainiyiz. 14 mayısta kılıçdaroğluna basıcaz oyumuzu kudurun

RamoNorm64
Yasaklı
23 Mart 2023 00:02

Trolden bozma asıl terörist sizsiniz la ne anlatıyon sen çakma

RamoNorm64
Yasaklı
23 Mart 2023 00:04

Sen aklını satalı çok olmuş troll

kaptansparow
Aday Memur
23 Mart 2023 00:11

Hdp kendi ittifakını kurdu kardeş sen uyuyorsun galiba
Elfat87, 6 ay önce

Gonga
Şube Müdürü
23 Mart 2023 00:14

Muhalefet kendisine seçim kazandıracak hamleyi gayet biliyor

Eğer Kılıçdaroğlu cb olmak istiyorsa memura

hatrı sayılır bir ek zam sözü vermeli başka da kimseden umudumuz yok zaten bizi adam yerine koyan yok

İbrahim5506
Memur
23 Mart 2023 00:14

Aynen kardeşim. Devletimiz var olsun. ALLAH bizleri evlatlarımizi şehit edenkerin uzantısı ile ayni ilkelerde buluşup sandığa gidenlerden etmesin.
Elfat87, 6 ay önce

İbrahim5506
Memur
23 Mart 2023 00:17

Senin derdin memura zam mı provakatörluk mü anlamadım. Bu forumda özlük haklar için birlik biraraya geldigimizi zannediyirdum.Ben de zam verilmesini isterim ama verilmiyor diyede kusura bakma kendi dünya görüşümü değiştiremem tıpkı senin gibi..
Memuradam05, 6 ay önce
Öl o zaman, bırakın şu algı operasyonlarını hükümet hdp ile görüşünce sıkıntı yok digerleri görüşünce sorum var, geçin artık bu söylemi git akpye ver oyunu senin gibilerine laf atlatılmaz

kaptansparow
Aday Memur
23 Mart 2023 00:18

O zaman şuan istifa etmiş olman gerekirdi 2011 de çözüm sürecinde sokakta pkk asker taşladı. O zaman istifa etmedin aç kalmadın şimdi mi aklına geldi
Elfat87, 6 ay önce

İbrahim5506
Memur
23 Mart 2023 00:20

Ne oldu devlet millet diyince zorunuza mi gitti.Verirse devlet alırsın vermezse yapacak birsey yok.Bu forumda isyankar isyankar konuşmayi bırakın madem yürek yediniz yazın Cimere
hanzzoooo, 6 ay önce

Senin gibi lalenin aldığı nefes bile haram. Milletin oksijenini boşa harcıyon.

23 Mart 2023 00:20

Dünya görüşümğ değiştirmem için akp ye oy vermem gerek vermediğim için dünya görüşüm değişmiyor, ayrıca bana yüzde yüzde zam gelse oy vermem beni para için oyunu satanlarla karıstırma
İbrahim5506, 6 ay önce
Senin derdin memura zam mı provakatörluk mü anlamadım. Bu forumda özlük haklar için birlik biraraya geldigimizi zannediyirdum.Ben de zam verilmesini isterim ama verilmiyor diyede kusura bakma kendi dünya görüşümü değiştiremem tıpkı senin gibi..

Android60
Genel Müdür
23 Mart 2023 00:23

He he ben şuana kadar Kılıçtaroğlundan bir kere bile memur lafı duymadım oda yapmaz sen duydun mu duydun ise ne zaman söylemiş şu zamana kadar memura şu kadar zam yapacagız diye muhalefetin hiç biri de demedi memura zam yapacak diye

RamoNorm64, 6 ay önce
Aynen yaparsa kılıçdaroğlu yapar gel sandık gel 14 mayıs iple çekiyoruz memur olarak

İbrahim5506
Memur
23 Mart 2023 00:30

Acaba neden C.B adayi çıkarmadılar
kaptansparow, 6 ay önce
Hdp kendi ittifakını kurdu kardeş sen uyuyorsun galiba

kaptansparow
Aday Memur
23 Mart 2023 00:32

En son hatırladığım akp bekirbozdağ anayasa değişikliği için görüşmeye gitmişti ona soralım o bilir
İbrahim5506, 6 ay önce
Acaba neden C.B adayi çıkarmadılar
Toplam 45 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi