Editörler : cihan27E.Kayı Han

kitkanun
Şef
23 Mart 2023 02:32

En az %100 zam. Hem de acilen. En düşük memur maaşı asgari ücretin 3 katından az olmamalı

İbrahim5506
Memur
23 Mart 2023 06:36

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Tamam işte bende aynı şeyi söylüyorum bana hiç zam vermeyeceğini bilsem bile bende Reise oy veririm.
Memuradam05, 6 ay önce
Dünya görüşümğ değiştirmem için akp ye oy vermem gerek vermediğim için dünya görüşüm değişmiyor, ayrıca bana yüzde yüzde zam gelse oy vermem beni para için oyunu satanlarla karıstırma

doks
Kapalı
23 Mart 2023 07:30

Seçimden sonra yapar.

23 Mart 2023 07:35

Hocam ben senin dünya görüşünü yada verdiğin partiyi tartışmıyorum ıstediğin partiye ver, benim zoruma giden hükümete oy vermeyince vatan haini sucu bucu olmak kimse benim milliyetçiliğimi sorgulayamaz ve bana göre asıl vatan haini ülkeyi araplara satanlar, bi çok yerden maaş alanlar, kurumlarda yalaklanarak müdür olanlar, işini düzgün yapmayanlar ve bankamatik memurları asıl vatan hainleri bunlar
İbrahim5506, 6 ay önce
Tamam işte bende aynı şeyi söylüyorum bana hiç zam vermeyeceğini bilsem bile bende Reise oy veririm.

İbrahim5506
Memur
23 Mart 2023 07:53

Çözümün ne kardeşim..Dur ben söyleyeyim Recep Tayyip Erdoğan gitsin de gerisi ALLAH kerim..Bu mu milliyetçilik bu mudur vatanseverlik..
Memuradam05, 6 ay önce
Hocam ben senin dünya görüşünü yada verdiğin partiyi tartışmıyorum ıstediğin partiye ver, benim zoruma giden hükümete oy vermeyince vatan haini sucu bucu olmak kimse benim milliyetçiliğimi sorgulayamaz ve bana göre asıl vatan haini ülkeyi araplara satanlar, bi çok yerden maaş alanlar, kurumlarda yalaklanarak müdür olanlar, işini düzgün yapmayanlar ve bankamatik memurları asıl vatan hainleri bunlar
23 Mart 2023 07:54

Senin gibilere laf anlatılmaz adam yerine koyup uzun uzun anlattım zoruna gitti, sen açlığa mahkum edenlerle yola devam et ver mehteri senin gibilerine
23 Mart 2023 07:56

Evet gitsin bı vatandaş olarak bunu istemek en doğal hakkım, kurumdaki ilkokul mezunu torpille işe girmiş asalak işçi kadar maaşım yok sen bana neyi anlatıyosun
İbrahim5506, 6 ay önce
Çözümün ne kardeşim..Dur ben söyleyeyim Recep Tayyip Erdoğan gitsin de gerisi ALLAH kerim..Bu mu milliyetçilik bu mudur vatanseverlik..

İbrahim5506
Memur
23 Mart 2023 07:59

Mehter bize uyar sizde çav bellaya devam
Memuradam05, 6 ay önce
Senin gibilere laf anlatılmaz adam yerine koyup uzun uzun anlattım zoruna gitti, sen açlığa mahkum edenlerle yola devam et ver mehteri senin gibilerine

kral3455
Yasaklı
23 Mart 2023 08:16

En düşük emekli maaşına %36,36 zam yapıldı.

Sıra alım gücü düşen, refah seviyesi iyice yerlere serilen MEMURDA!!!

En düşük memur maaşına da bu ZAM ORANINDA %36,36 artış yapılmalıdır.

Bu iyileştirme istek olarak görülmemeli, ZORUNLU olduğu açıkça ortadadır.

6 milyona yakın MEMUR sesini artık çıkarmalı.

dostar
Kapalı
23 Mart 2023 08:18

chp li belediyeler işçileri işten çıkarıyor işçiler düşük maaş aldıklarını soyluyorken ıktıdardan bir farkı olmayacagı konusu kafamda soru işaretidir

Makinatocu
Şube Müdürü
23 Mart 2023 08:35

Sonlarına koşa koşa giden bir iktidar var.o kadar içim rahat ki.son 2 ay kaldı.isterse yüzde 100 zam versin ki %10 bile vermez.sendika başkanından tut aradaki bütün kişiler işsiz kalacak ya .işte o kısım efsane.

sozdemir37
Kapalı
23 Mart 2023 09:33

Kılıçdaroğlu ne derse Reis hemen yapıyor..EYT emekli ikramiyesi, vs...Sayın kılıçdaroğlundan 3600 ek göstergenin tüm memurlara verilmesi gerektiği hususunda açıklama bekliyoruz..

eğer açıklama yaparsa reis'te seçim öncesi hemen yapar bunuda :))

Fatih869
Yasaklı
23 Mart 2023 09:36

Kılıçdaroğlu'nun zam yapıp yapmayacağı belli değil diyenler; Bu hükümetin yapmayacağı kesindir!

En azından hakkımızı savunacak ortam oluşur.

NormRamo.64
Yasaklı
23 Mart 2023 10:34

Amk trolü kafamı bozma benim senin desriteklediğin adamlar kimlerke düşüp kalktı şimdi kimle ittifak içindeler trol bozması yavşak
Android60, 6 ay önce

He he ben şuana kadar Kılıçtaroğlundan bir kere bile memur lafı duymadım oda yapmaz sen duydun mu duydun ise ne zaman söylemiş şu zamana kadar memura şu kadar zam yapacagız diye muhalefetin hiç biri de demedi memura zam yapacak diye

Sokrat54
Yasaklı
23 Mart 2023 10:43

Umarım şu mübarek ramazanin hatrina duaların kabul olurda tez zamanda geberirsin

Elfat87, 6 ay önce
Hdpkk işbirlikçisi ne oy vereceğime açlıktan ölürüm daha iyi PKK ya verecek oyum yok

Sokrat54
Yasaklı
23 Mart 2023 10:46

Boş yapma amk trolu seni, ah senin gibi laleleri gerçek hayatta goremiyoruz ki güzel bir estetik yapalım!!! Beyinsiz troll seni

İbrahim5506, 6 ay önce
Aynen kardeşim. Devletimiz var olsun. ALLAH bizleri evlatlarımizi şehit edenkerin uzantısı ile ayni ilkelerde buluşup sandığa gidenlerden etmesin.

İbrahim5506
Memur
23 Mart 2023 10:53

Gel adres veriyorum Şanlıurfa mekanize piyane tümen K.ligi Gelmezsen cok kötü küfür ederim ama
Sokrat54, 6 ay önce

Boş yapma amk trolu seni, ah senin gibi laleleri gerçek hayatta goremiyoruz ki güzel bir estetik yapalım!!! Beyinsiz troll seni

şefce
Şube Müdürü
23 Mart 2023 10:55

Ona bu talebi 3600 ekgösterge meselesini ulaştırmak lazım. Ulaşsın ki ekranlarda bu mağduriyeti dile getirsin belki hükümetteki ağa ve ağaları duyarda insafa gelip haksızlığa el atarlar adil bir şekilde yeniden revize ederler bu ekgösterge düzenlemesini.

Gerçi bunu sendikalar yapar aslında ama onlar da her biri bir partinin arka bahçesi. Genel başkanı sanki parti genel başkanı gibi. Dahaçooook bekleriz . Böyle sendikacılıkla böyle güzel özlük haklar ı alınır

sozdemir37, 6 ay önce

Kılıçdaroğlu ne derse Reis hemen yapıyor..EYT emekli ikramiyesi, vs...Sayın kılıçdaroğlundan 3600 ek göstergenin tüm memurlara verilmesi gerektiği hususunda açıklama bekliyoruz..

eğer açıklama yaparsa reis'te seçim öncesi hemen yapar bunuda :))

NormRamo.64
Yasaklı
23 Mart 2023 11:39

Sokrat54 kardeşim ağzına sağlık aynı fikirdeyiz bu troller bize denk düşmüyo düşsede şöyle bi güzel makyajlasak
Sokrat54, 6 ay önce

Toplam 45 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi