Editörler : gubaz"eskiyara"
«67891011121314151617»

Hacimirza
Genel Müdür
17 Nisan 2023 21:33

Mücadeleye devam

gulsal63
Yasaklı
17 Nisan 2023 21:38

11 yıllık öğretmenim uzman olmama rağmen aldığım pra maaş 15500 dür ek dersde ortalama 4000 dersek 19500 tl

Hacimirza
Genel Müdür
18 Nisan 2023 00:04

Keşke bundan üç yıl önceki maaş olsa ama üç yıl önceki alım gücü de olsa
gulsal63, 6 ay önce

11 yıllık öğretmenim uzman olmama rağmen aldığım pra maaş 15500 dür ek dersde ortalama 4000 dersek 19500 tl

katipkalemi
Şube Müdürü
18 Nisan 2023 08:18

Aynen rakam değil alım gücü onemli

Hacimirza, 6 ay önce
Keşke bundan üç yıl önceki maaş olsa ama üç yıl önceki alım gücü de olsa

yıldızmerve03
Aday Memur
18 Nisan 2023 11:20

destekliyoruz

Hacimirza
Genel Müdür
18 Nisan 2023 21:35

Destek istiyoruz

ihtiyar33
Memur
18 Nisan 2023 22:49

Destek alım gücünün iyileştirilmesi ve öğretmenimin hak ettiğini alması lazım mücadeleye devam

Hacimirza
Genel Müdür
19 Nisan 2023 15:30

Haksız miyizzzzzz

ihtiyar33
Memur
19 Nisan 2023 16:30

Hocam hak eden hakkını almalı maaşlarda iyileştirme yapılarak alım gücünün artırılması lazım sesimizi duyuralım devam destek
Hacimirza, 6 ay önce
Haksız miyizzzzzz

Hacimirza
Genel Müdür
20 Nisan 2023 01:29

Guncel

Hacimirza
Genel Müdür
20 Nisan 2023 05:03

Yorum yazarak destek verebilir misiniz

ysnbrhn
Aday Memur
20 Nisan 2023 05:22

Hakikaten neyi bekliyorsunuz hala? Hiç bir işe yaramayan o sendikalarınızdan istifa etmek için neyi bekliyorsunuz? Sendikaların harekete geçmesi için bakanlığa yazacakmisim da öyle sendikaları harekete geçirecekmişim.. Madem bakanlığa yazmamla sendikalar harekete gececekse Okuldaki ilçedeki ildeki sendika temsilcileri neden var? Sendikalar eğitimdeki sorunları bilmiyorlar mı ? Sendikalari harekete geçirecek tek şey var o da sizin sendikanizdan istifa etmeniz . Hangi sendikan olursa olsun tek çözüm istifa. Devlet zaten ne derse zam olarak onu alıyoruz . Eğitim öğretim ödenekleri ortada 4 kg et alırsın o paraya. Sendika bunu bilmiyor mu? sendika ne işe yarıyor hiç bir işe yaradigi yok . İstifa edin ki kıymetiniz bilinsin. Kimse sırtımızdan boşu boşuna gecinmesin .

ihtiyar33
Memur
20 Nisan 2023 07:22

Alım gücünün artması ve maaşlara iyileştirme yapılması gerekmektedir masa başında dirsek çürütüp hak ettiğini almak için emek veren öğretmenin hakkı ederinin altında olmamalı hayat şartları ortada dünle bugün bir değil hayat aşırı pahalı ve öğretmenlerimiz emek verip çalışıp hak ettiği değerin altında kalıyorlar neye yetiyor sorarım? İyileştirme veya düzeltme maaşlara ciddi anlamda destek verilmelidir öğretmenin alım gücüyle maaşı orantısız keza alım gücü zayıfken ederi altında olması yetersiz başlığa bu konuda destek olalım öğretmenim hakkını almalı bu hayat pahalılığında alım gücünün az olduğu dönemde kesinlikle maaşa destek iyileştirme olmalıdır öğretmenin maaşı herhangi bir unvanla bir olmamalı öğretmendir öğreten destek olunmalı günümüz şartlarında maalesef hak etiği değer altında kalması sorarım neye yetecek? gelir çok az gider fazla ihtiyaç fazla ev araba almak lüks olmuş durumda gerçrekten öğretmenin maaşına destek iyileştirme yapılmalı alım gücünün artımını sağlayarak, hayat pahalılığının önüne geçilmeli yaşamak lüks olmuş bu konuda gerekli hakkını veren bir iyileştirme çalışması yapılmalı hani bir maaş ve alım gücü iyileştirilmesi yapılması gerekirken sorarım Neyi bekliyoruz hocam?

Kagiş
Müsteşar
20 Nisan 2023 08:02

Eğitime verilen değer mi?))) Yahu çiçeği burnunda profesör 32 bin TL. maaş alıyor arkadaşlar! Bunun 5-6 bin TL. de ek dersi var ve toplamda aylık 38 bin TL. eline geçen para. Şimdi bizim az daha okuyup milletvekili falan olmamız lâzımdı ki 76 bin TL. maaş alalım! Bir dönem vekillikten sonra seçilemeyip emekli olursak da 56 bin TL. ile yolumuza devam ederdik değil mi!?)))

Emeklilikte(!) öyle köyde küçük bir bahçe alıp çiftlik hayatı sürme planlarını çöpe attım. Siyasete girmeye karar verdim! Ne bulursam atlayacağım: belediye meclis üyeliği, il genel meclisi üyeliği, belde ya da ilçe hatta il başkanı adaylığı, belde ya da ilçe belediye başkanı adaylığı, milletvekili aday adaylığı... vs. Allah ne verdiyse yapıştıracağım! Kim bilir bir yerlerden biz de dikiş tutturuveririz de henüz olmayan torunlarımızın bile istikbalini kurtarmış oluruz!)))

Haydi siyasete hücumm, diyorum ve başka da bir şey demiyorum!

teacherteacher16
Aday Memur
20 Nisan 2023 11:20

Zaten bu haklı isyanına 15 eksi puan veren zihniyetle öğretmenler birlik olamaz!?

ihtiyar33
Memur
20 Nisan 2023 12:35

Destek

Hacimirza
Genel Müdür
20 Nisan 2023 14:59

Kesinlikle hocam .
teacherteacher16, 6 ay önce
Zaten bu haklı isyanına 15 eksi puan veren zihniyetle öğretmenler birlik olamaz!?

Hacimirza
Genel Müdür
20 Nisan 2023 15:00

Bizi bitiren zaten haklarımızın yeterince savunulmayışi
ysnbrhn, 6 ay önce

Hakikaten neyi bekliyorsunuz hala? Hiç bir işe yaramayan o sendikalarınızdan istifa etmek için neyi bekliyorsunuz? Sendikaların harekete geçmesi için bakanlığa yazacakmisim da öyle sendikaları harekete geçirecekmişim.. Madem bakanlığa yazmamla sendikalar harekete gececekse Okuldaki ilçedeki ildeki sendika temsilcileri neden var? Sendikalar eğitimdeki sorunları bilmiyorlar mı ? Sendikalari harekete geçirecek tek şey var o da sizin sendikanizdan istifa etmeniz . Hangi sendikan olursa olsun tek çözüm istifa. Devlet zaten ne derse zam olarak onu alıyoruz . Eğitim öğretim ödenekleri ortada 4 kg et alırsın o paraya. Sendika bunu bilmiyor mu? sendika ne işe yarıyor hiç bir işe yaradigi yok . İstifa edin ki kıymetiniz bilinsin. Kimse sırtımızdan boşu boşuna gecinmesin .

Hacimirza
Genel Müdür
20 Nisan 2023 19:08

Eğitime verilen değer
Kagiş, 6 ay önce

Eğitime verilen değer mi?))) Yahu çiçeği burnunda profesör 32 bin TL. maaş alıyor arkadaşlar! Bunun 5-6 bin TL. de ek dersi var ve toplamda aylık 38 bin TL. eline geçen para. Şimdi bizim az daha okuyup milletvekili falan olmamız lâzımdı ki 76 bin TL. maaş alalım! Bir dönem vekillikten sonra seçilemeyip emekli olursak da 56 bin TL. ile yolumuza devam ederdik değil mi!?)))

Emeklilikte(!) öyle köyde küçük bir bahçe alıp çiftlik hayatı sürme planlarını çöpe attım. Siyasete girmeye karar verdim! Ne bulursam atlayacağım: belediye meclis üyeliği, il genel meclisi üyeliği, belde ya da ilçe hatta il başkanı adaylığı, belde ya da ilçe belediye başkanı adaylığı, milletvekili aday adaylığı... vs. Allah ne verdiyse yapıştıracağım! Kim bilir bir yerlerden biz de dikiş tutturuveririz de henüz olmayan torunlarımızın bile istikbalini kurtarmış oluruz!)))

Haydi siyasete hücumm, diyorum ve başka da bir şey demiyorum!

mmavimm
Şube Müdürü
20 Nisan 2023 22:49

Destekliyoruz

Toplam 955 mesaj
«67891011121314151617»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi