Editörler : **sude**
23 Mart 2023 11:11

Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı

sınavla ilgili bilgisi olan var mı mahalli idareler için basvuru ne zaman ucret nereye ne kadar yatacak sınavı kım yapacak, ve calıstıgınız bır kaynak var mı

bravehard
Daire Başkanı
24 Mart 2023 08:22

Hiç bir şey belli değil. Daha önce AÖF ün yaptığı sınavı bu sene yapmayacakmış. Büyük bir ihtimalle ÖSYM yapacak. Henüz hiç bir şey açıklanmadı.

Mfagk
Aday Memur
13 Nisan 2023 16:07

TEŞEKKÜR EDERİM

bravehard, 6 ay önce

Hiç bir şey belli değil. Daha önce AÖF ün yaptığı sınavı bu sene yapmayacakmış. Büyük bir ihtimalle ÖSYM yapacak. Henüz hiç bir şey açıklanmadı.

deneme hesabı
Aday Memur
25 Nisan 2023 09:53

Sınava ilişkin bir duyuru yok halen, görüşebilen oldu mu bakanlıkla? sınav ne zaman olacakmış

takvim ne zaman yayınlanacak diye?

Mfagk
Aday Memur
27 Nisan 2023 08:59

ben görüşmedim hiçbir bilgi de yok şu am sanırım :/

deneme hesabı, 5 ay önce

Sınava ilişkin bir duyuru yok halen, görüşebilen oldu mu bakanlıkla? sınav ne zaman olacakmış

takvim ne zaman yayınlanacak diye?

engin-44
Aday Memur
04 Mayıs 2023 11:22

ben görüştüm arkadaşlar sınavı ÖSYM yapacak bu ay protokolü imzalayacaklar sınavda tahmini ekim ya da kasım olarak düşünüyorlar ösym bu tarihlerde müsait oluyor dendi

deneme hesabı
Aday Memur
07 Haziran 2023 09:52

neredeyse haziran ayı bitecek herhangi bir yazılı açıklama yok. Bakanlık her aradığımızda haftaya yayınlanacak diyip geçiştiriyor . son durum nedir görüşen oldu mu?

engin-44, 5 ay önce

ben görüştüm arkadaşlar sınavı ÖSYM yapacak bu ay protokolü imzalayacaklar sınavda tahmini ekim ya da kasım olarak düşünüyorlar ösym bu tarihlerde müsait oluyor dendi

Mfagk
Aday Memur
05 Temmuz 2023 09:01

sınavla ilgili bilgi var mı arkadaşlar ve kaynak önerir misiniz?

deneme hesabı
Aday Memur
06 Temmuz 2023 09:18

Bakanlık unuttu mu acaba , böyle bir şey olabilir mi?

jokerdi
Aday Memur
09 Temmuz 2023 13:56

Sınav 8 Ekim 2023'de ÖSYM tarafından yapılacak.

Başvuru Ağustos ayı içersinde.

Yazı ile duyuru yapılacağını belirtti ilgili birim.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi