Editörler : gubaz"eskiyara"
23 Mart 2023 11:13

Görevim mi ?

Hocalarım merhaba ben okul rehber öğretmeniyim. Bir konuyu size danışacaktım. Kendimizle alakalı iş ve işlemler için ilçe milli eğitime gitmesi gereken belgeleri götürmek bizim görevimiz mi ? Kadroya geçiş için yaptığım başvurunun aslını ilçe milli eğitime götürmek durumda mıyım yoksa müdür yardımcısı mı bu işleri yapıyor ?

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
23 Mart 2023 11:17

Memuriyette kadroya geçecek olgunluğa eriştiğinize göre temel yazışma kuralları konusunda bilgi sahibi olmuşsunuzdur diye düşünüyorum.

23 Mart 2023 11:22

Boş boş konuşacağına adamın sorusuna cevap ver,böyle tiplere acayip sinir oluyorum

Evlenmek Gerek, 7 ay önce

Memuriyette kadroya geçecek olgunluğa eriştiğinize göre temel yazışma kuralları konusunda bilgi sahibi olmuşsunuzdur diye düşünüyorum.

23 Mart 2023 11:29

Bizim rehberlikçi kendi götürüyor

Pelinin
Yasaklı
23 Mart 2023 11:44

Hocam okul idaresinin görevi elbette ama sadece senin evrağın olduğunda ve acil olduğunda idare kendi gitmemek için seni gördermiştir, çok takılma banada oldu kaç defa, önemseme o kadar

"eskiyara"
Editor
23 Mart 2023 11:45

657 DMK sınıflar bölümü yardımcı hizmetler sınıfı "Yardımcı hizmetler sınıfı, kurumlarda her türlü yazı ve dosya dağıtmak ve toplamak, müracaat sahiplerini karşılamak ve yol göstermek; hizmet yerlerini temizleme, aydınlatma ve ısıtma işlerinde çalışmak veya basit iklim rasatlarını yapmak; ilaçlama yapmak veya yaptırmak (...)" der

öğretmen eğitim öğretim sınıfından. evrakla ilgili göreviniz olduğunu düşünmüyorum

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
23 Mart 2023 11:52

Götürüversen eline mi yapışır be mübarek?

Arrogantmodigliani
Aday Memur
23 Mart 2023 12:04

Hocam işten kaçan biri değilim asla. İlçe mem özel aracı olmayanların kolay ulaşamayacağı bir noktada. Benim de özel aracım yok ondan sordum. Elime yapışmaz ama kendime ait çoğu işi de aksatır.

şaşkın tarihçi, 7 ay önce
Götürüversen eline mi yapışır be mübarek?

Sevdim-Seni
Daire Başkanı
23 Mart 2023 12:11

Okullarda yardımcı hizmetli diye bir kadro çoğunlukla yok. İlçeye gidip gelinsin diye araç veya yol ödeneği de yok. Çoğunlukla müdür yardımcıları kendi araçlarıyla kendi ceplerinden masrafla gidip geliyorlar.

Hal böyle olunca özlük meselesi ile ilgili evrakları herkes kendi götürsün anlayışı hakim.

kabusx
Memur
23 Mart 2023 12:14

başvuruyu ilçe mem e yapmanız gerektiğinden götürmeniz doğal.

Arrogantmodigliani
Aday Memur
23 Mart 2023 12:15

Hocam bizde var okulumuzun 3 memur çalışanı var evrak işlerine bakıyorlar. Müdür yardımcısı yine de benden isteyince şaşırdım ister istemez..

Sevdim-Seni, 7 ay önce

Okullarda yardımcı hizmetli diye bir kadro çoğunlukla yok. İlçeye gidip gelinsin diye araç veya yol ödeneği de yok. Çoğunlukla müdür yardımcıları kendi araçlarıyla kendi ceplerinden masrafla gidip geliyorlar.

Hal böyle olunca özlük meselesi ile ilgili evrakları herkes kendi götürsün anlayışı hakim.

Gokhanınn
Şef
23 Mart 2023 13:21

Zorunda mıyım gibi olmuş başlık..

Hayır zorunda mıyım..

fadime82
Şef
23 Mart 2023 13:42

Okuyunca benim de ilk aklıma gelen o oldu :))) zorundamıyıııım :))
Gokhanınn, 7 ay önce

Zorunda mıyım gibi olmuş başlık..

Hayır zorunda mıyım..

Pelinin
Yasaklı
23 Mart 2023 13:49

Bize ne? Hiç merak etmiyoruz içinizden ne geçiyor

fadime82, 7 ay önce
Okuyunca benim de ilk aklıma gelen o oldu :))) zorundamıyıııım :))

fadime82
Şef
23 Mart 2023 13:52

Hoşt
Pelinin, 7 ay önce

Bize ne? Hiç merak etmiyoruz içinizden ne geçiyor

Pelinin
Yasaklı
23 Mart 2023 13:54

Tam olarak bu sensin, aslını inkar etmeyip herkese gösterdiğin için tebrikler...

fadime82, 7 ay önce
Hoşt

fadime82
Şef
23 Mart 2023 13:54

Hoşt :)))
Pelinin, 7 ay önce

Tam olarak bu sensin, aslını inkar etmeyip herkese gösterdiğin için tebrikler...

Pelinin
Yasaklı
23 Mart 2023 13:56

Daha fazla cevap veremiycem bu düşük seviyeye

fadime82, 7 ay önce
Hoşt :)))

Gokhanınn
Şef
23 Mart 2023 13:57

Fadime hanım ayıp oluyor ama lütfen...

fadime82
Şef
23 Mart 2023 13:57

Güle güle:)
Pelinin, 7 ay önce

Daha fazla cevap veremiycem bu düşük seviyeye

fadime82
Şef
23 Mart 2023 14:00

Bir insan bu kadar anormal olabilir. Yazdığım yoruma sırf cevap vermek için sacmalayan bir öğretmen bozuntusu. Git tedavi ol benden tavsiye
Gokhanınn, 7 ay önce

Fadime hanım ayıp oluyor ama lütfen...

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi