Editörler : gubaz"eskiyara"

natilus74
Yasaklı
24 Mart 2023 21:37

Tuvaleti kullandıktan sonra peçeteyi nasıl çöpe atıyorsan,öğretmenler odasında ağzını elini temizlediği peçeteyide masanın üzerine bırakıp gitmek oradaki bütün öğretmenlere saygısızlıktır.Benim gözümde tuvalette sifon çekmeyenle aynı seviyededir.
melcea, 3 ay önce

Köy ogretmeni olan ben, okulumuzun ruvaletlerinin, atilan tuvalet kagitlari sebebiyle tikandigini ruyamda mi gordum acaba? Masaya birakilan bir peceteden ego cikarimi yapmak tebrik edilesi. Ogretmenler odasi silinir, supurulur, masasi da silinirken uzerindeki atilmasi gerekenler de cöp kovasina siyrilma yoluyla atilir. Silgi copu olur, pecete olur vs. Bos vaktim sona erdigi icin adadan ayriliyorum. Pecete ile ego yapan amirinizle size ve boyle bir ogretmenle calisan mudurunuze kolayliklar dilerim.

tuskilidi
Aday Memur
25 Mart 2023 00:24

çevre okullara ve ilçeye duyurulmasına rağmen kimse okulumuzdaki mdr yardımcılığı görevine talip olmayınca okuldaki öğretmen arkadaşlar zorla kabul ettirdiler bana bu görevi. oda olmasına rağmen orda oturmuyorum. sürekli öğretmenler odasındayım. laptopumu odaya bile bırakmıyorum çıkarken. zaten vhki memuru gibiyim, bunun yanında öğretmen arkadaşlarla doğrudan işbirliği gerektiren işleri bana veriyor müdürümüz.

yani bu konu tamamen idare ile aranızdaki samimiyetle alakalı bir şey. diğer mdr yardımcısı arkadaşımız da gelir arada ve kimse de yadirgamaz.

natilus74
Yasaklı
25 Mart 2023 15:26

Kardeş gorev in gelinir.Sen hee teneffüs geyik muhabbeti yapmaya gelinmez.. Öğretmen oraya 10 dakika kafa dinlemeye geliyor.Sen de oraya kafa ütülemeye geliyorsun.Zaten millet öğretmenler odasına gelmiyor.Ben de çayımı alıp gidiyorum.
tuskilidi, 3 ay önce

çevre okullara ve ilçeye duyurulmasına rağmen kimse okulumuzdaki mdr yardımcılığı görevine talip olmayınca okuldaki öğretmen arkadaşlar zorla kabul ettirdiler bana bu görevi. oda olmasına rağmen orda oturmuyorum. sürekli öğretmenler odasındayım. laptopumu odaya bile bırakmıyorum çıkarken. zaten vhki memuru gibiyim, bunun yanında öğretmen arkadaşlarla doğrudan işbirliği gerektiren işleri bana veriyor müdürümüz.

yani bu konu tamamen idare ile aranızdaki samimiyetle alakalı bir şey. diğer mdr yardımcısı arkadaşımız da gelir arada ve kimse de yadirgamaz.

misalen
Şube Müdürü
25 Mart 2023 16:29

E git de bahsi geçen şahıslara söyle o zaman, dediklerinden birçok öğretmen rahatsızsa durumu izah edin, burada kendin çalıp kendin oynuyorsun.

natilus74, 3 ay önce
Kardeş gorev in gelinir.Sen hee teneffüs geyik muhabbeti yapmaya gelinmez.. Öğretmen oraya 10 dakika kafa dinlemeye geliyor.Sen de oraya kafa ütülemeye geliyorsun.Zaten millet öğretmenler odasına gelmiyor.Ben de çayımı alıp gidiyorum.

Thequeeninthenorth
Aday Memur
25 Mart 2023 17:51

kim girerse girsin içeri, hepimiz okulun çalışanlarıyız. rahatsız da olmam, saygısızlık da yapmam. kapıdan giren herkes iş arkadaşımdır. ünvanları gözünüzde fazla büyütmeyin derim. hepimiz devlet memuruyuz.

natilus74
Yasaklı
25 Mart 2023 17:55

Ne diyeyim adama 25 yıllık öğretmen mudur kahvaltını yaptıktan sonra artıklarını topla tuvaletten sonra sifonu çek öğretmenler odasına her teneffus gelme işin olduğun zaman watcaptan yaz mı dıyeyım
misalen, 3 ay önce

E git de bahsi geçen şahıslara söyle o zaman, dediklerinden birçok öğretmen rahatsızsa durumu izah edin, burada kendin çalıp kendin oynuyorsun.

misalen
Şube Müdürü
25 Mart 2023 19:40

Yok öyle deme. Forumda sizi çekiştiriyorum, gıybetinizi yapıyor faydası olmayacağını bile bile boş boş konuşuyorum de o anlar.

natilus74, 3 ay önce
Ne diyeyim adama 25 yıllık öğretmen mudur kahvaltını yaptıktan sonra artıklarını topla tuvaletten sonra sifonu çek öğretmenler odasına her teneffus gelme işin olduğun zaman watcaptan yaz mı dıyeyım
Toplam 47 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi